Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ginkgo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
129
23
98
Merhaba arkadaslar.
7 yillik evliyim. 2 kere kimyasal gebelik yasadim.
1 kere asilama deneyecektim 3 kutu menogon igne ile yumurta gelismedi.
2.ci denemede gonal f igne kullandim 3 kutu sonunda yumurta gelisti ve asilama oldu.
Kasiklarda agri ve goguslerimde hassasiyet var. Haftaya cuma sonuc alicam. Bakalim hayirlisi olsun.
Sizlerde durum nedir?

Son düzenleme:
gunaydın bugun kasık agrılarım inceden devam ediyor. önceki gun oldukca rahatsız ediciydi ama bu sabah daha iyi sanki. test yapmaya 7 gün kaldı :)

Insallah mutlu sonuclar alirsin
Bende asilama oldum 5. Günüm

Hayırlı olsun canım.benimde 5.gun gonal f ile zar zor 1 tanecik yumoş olustu . gecen pazar yapildi 20 kasim test günü

Hayırlı olsun canım.benimde 5.gun gonal f ile zar zor 1 tanecik yumoş olustu . gecen pazar yapildi 20 kasim test günü

aramızda sadece 3 gün var :) nerede aşılama yapıldı? bende pko ve tiroit problemi vardı heralde ondan cok zor gelisti yumurta.

Sagol canim. Hepimiz için hayirlisi olsun. Benimde gonalf le bir tane büyüdü :) 24 kasim test günü. Doktor bana 18.gün test yap dedi. Zaten o güne kadar hastalanmazsam baya bi umutlanirim. Bakalim beklemek zor zaman gecmiyor

merhaba hepimize hayırlı sonuclar insallah. benimde 8.günüm. değişik hislerdeyim walla zor gececek bu bir hafta
Nasil gidiyor peki bende çok his yok niye bilmiyorum :) benim de; asilama olduktan sonra bir saate yakin kendini belli eden ama cok rahatsiz etmeyen bir agrim oldu
Sonra gecti.ara ara geldi gitti agrilar ama çok çok hafif. Benim sadece cok agrim olan goguslerim her geçen gün dahada artiyor agrisi.

aramızda sadece 3 gün var :) nerede aşılama yapıldı? bende pko ve tiroit problemi vardı heralde ondan cok zor gelisti yumurta.
bende de pko var .çok zor gelişti ben fethiye de yaptırdım sen

Sagol canim. Hepimiz için hayirlisi olsun. Benimde gonalf le bir tane büyüdü :) 24 kasim test günü. Doktor bana 18.gün test yap dedi. Zaten o güne kadar hastalanmazsam baya bi umutlanirim. Bakalim beklemek zor zaman gecmiyor
benim ki de 15.gun gel dedi ay inşaallah hepimiz anne oluruz

Benim dee 17sinde test gunum cok heyecanliyimm. Arada sanci oluyor

İnsallah kızlar hayırlısı olsun bakalım. allah hepimizin yuzunu guldursun.
benden 1 hafta once asılama yaptıran arkadasım 13.günde sonucu ogrenmiş. doktor bana 15 gun demişti ama bakalım sabredebilecek miyim

Arkadaslar kasiklarimda agri var hastalanicam galiba neden agriyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…