İnsallah olumlu olur en zor kısmı beklemek zatengunaydın bugun kasık agrılarım inceden devam ediyor. önceki gun oldukca rahatsız ediciydi ama bu sabah daha iyi sanki. test yapmaya 7 gün kaldı :)
İnsallah olumlu olur en zor kısmı beklemek zaten
Insallah mutlu sonuclar alirsinMerhaba arkadaslar.
7 yillik evliyim. 2 kere kimyasal gebelik yasadim.
1 kere asilama deneyecektim 3 kutu menogon igne ile yumurta gelismedi.
2.ci denemede gonal f igne kullandim 3 kutu sonunda yumurta gelisti ve asilama oldu.
Kasiklarda agri ve goguslerimde hassasiyet var. Haftaya cuma sonuc alicam. Bakalim hayirlisi olsun.
Sizlerde durum nedir?
Hayırlı olsun canım.benimde 5.gun gonal f ile zar zor 1 tanecik yumoş olustu . gecen pazar yapildi 20 kasim test günü
Insallah mutlu sonuclar alirsin
Bende asilama oldum 5. Günüm
Sagol canim. Hepimiz için hayirlisi olsun. Benimde gonalf le bir tane büyüdü :) 24 kasim test günü. Doktor bana 18.gün test yap dedi. Zaten o güne kadar hastalanmazsam baya bi umutlanirim. Bakalim beklemek zor zaman gecmiyorHayırlı olsun canım.benimde 5.gun gonal f ile zar zor 1 tanecik yumoş olustu . gecen pazar yapildi 20 kasim test günü
Nasil gidiyor peki bende çok his yok niye bilmiyorum :) benim de; asilama olduktan sonra bir saate yakin kendini belli eden ama cok rahatsiz etmeyen bir agrim oldumerhaba hepimize hayırlı sonuclar insallah. benimde 8.günüm. değişik hislerdeyim walla zor gececek bu bir hafta
bende de pko var .çok zor gelişti ben fethiye de yaptırdım senaramızda sadece 3 gün var :) nerede aşılama yapıldı? bende pko ve tiroit problemi vardı heralde ondan cok zor gelisti yumurta.
benim ki de 15.gun gel dedi ay inşaallah hepimiz anne oluruzSagol canim. Hepimiz için hayirlisi olsun. Benimde gonalf le bir tane büyüdü :) 24 kasim test günü. Doktor bana 18.gün test yap dedi. Zaten o güne kadar hastalanmazsam baya bi umutlanirim. Bakalim beklemek zor zaman gecmiyor
benim ki de 15.gun gel dedi ay inşaallah hepimiz anne oluruz
Sagol canim. Hepimiz için hayirlisi olsun. Benimde gonalf le bir tane büyüdü :) 24 kasim test günü. Doktor bana 18.gün test yap dedi. Zaten o güne kadar hastalanmazsam baya bi umutlanirim. Bakalim beklemek zor zaman gecmiyor
hayırlı haberler olsun inşaallahInsallahhh :) ben istanbuldayim. Bakalim ayni zamanlarda sonuc alicazzz yaa muhakkak haberleselim burada
Insallah canim Allah yardımcımiz olsunbenim ki de 15.gun gel dedi ay inşaallah hepimiz anne oluruz
Bende cok heycanliyim canim. 2 yil oldu evleneli. Esim de problem yok. Benimde yumurtalarim olusuyo ama buyumedigi için gebelik olmuyor tabii önce nasip. Bu yüzden asilama yaptik.Benim dee 17sinde test gunum cok heyecanliyimm. Arada sanci oluyor
sancı arada bende de oluyor ya inşaallah tutunma sancisidirBenim dee 17sinde test gunum cok heyecanliyimm. Arada sanci oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?