Hadi bakalım hayırlısıyla olumlu olur inşallahBiraz önce asilamami oldum yunurtan güzel dedi sperim de kaliteli inşallah dedi ya bakalım dua ediyorumemeklerimiz boşa çıkmaz inşallah mübarek cuma günü
İnşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldururHadi bakalım hayırlısıyla olumlu olur inşallahbnde iğne sürecindeyim şuan
Rabbim seninde kucağını doldursun ins cnmHadi bakalım hayırlısıyla olumlu olur inşallahbnde iğne sürecindeyim şuan
Amin inşallah cnm benimRabbim seninde kucağını doldursun ins cnm
Aynen canım güzel düşünmeye çalışıyorum inşallah güzel olur sonuç da
Senin problemin ne peki canım aşılamaya nasıl gectinizHadi bakalım hayırlısıyla olumlu olur inşallahbnde iğne sürecindeyim şuan
Canım bn hipo hipo hastasıyım ilaçsız adet olamıyorum. Tedavisizde bebek sahibi olmam imkansız. Bizim grup hastalar anca takip, aşılama veya tüple bebek sahibi oluyor. İlk tedavim ve ilk aşılamam heyecanlıyım rabbim yardımcımız olsun inşallahSenin problemin ne peki canım aşılamaya nasıl gectiniz
Canım bende 23 Kasımda ilk aşılamamı oldum, dua edelim birbirimize. Rabbım bütün isteyenleri sevindirsinİlk aşılamamdi şuan ki sonuca göre hamileyim galiba çok şükür45.92 çıktı beta bakalım artışı takil edeceğim pazartesi tekrar kan verip
İnşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldurur
Canım bn hipo hipo hastasıyım ilaçsız adet olamıyorum. Tedavisizde bebek sahibi olmam imkansız. Bizim grup hastalar anca takip, aşılama veya tüple bebek sahibi oluyor. İlk tedavim ve ilk aşılamam heyecanlıyım rabbim yardımcımız olsun inşallah
Amin canım isteyen herkesin kucağını doldursun ins rabbimRabim sevindirsin canım, bende perşembe aşılama oldum
Ağrın çok oluyor mu, ben sürekli istirahet halindeyim ayakta çok durunca kasıklarıma ağrı giriyorAmin canım isteyen herkesin kucağını doldursun ins rabbimaşılamada 4.gunum
İnşallah güzel haberler alırızRabim sevindirsin canım, bende perşembe aşılama oldum
Ben üniversite hastanesine gittim aşılama için ayrı bir fiyat yok , ilaçlara para ödüyorsun yarısını devlet karşılıyor rapor verildiği için. İlk gittiğimde özel muayeneydi 460₺ ödedik, gonal f verdiler ve çatlama iğnesi 1500₺ ödedik. Çatlama iğnesini kullanmadım ama . Yumurtam olgunlasinca ayrı olarak iki iğne yazdılar onları karşılamadı 500₺ ödedik. Sadece ilaçlar ve ilk muayene ama özele gidersen aşılama için 5000 alıyorlar diye okudum.Kizlar selam aşılıma fiyatları hakkında bilgi alabilirmiyim acaba
Bursa da yasiyorum ben daha once hic gidip fiyat almadım da
Cvp icin tesekkurler canm benim kuzen aşılama icin ozelde 25 bin fiyat aldı,burda ucuz rakamları okuyunca şasrdm açıkcçasıBen üniversite hastanesine gittim aşılama için ayrı bir fiyat yok , ilaçlara para ödüyorsun yarısını devlet karşılıyor rapor verildiği için. İlk gittiğimde özel muayeneydi 460₺ ödedik, gonal f verdiler ve çatlama iğnesi 1500₺ ödedik. Çatlama iğnesini kullanmadım ama . Yumurtam olgunlasinca ayrı olarak iki iğne yazdılar onları karşılamadı 500₺ ödedik. Sadece ilaçlar ve ilk muayene ama özele gidersen aşılama için 5000 alıyorlar diye okudum.
Özrü dilerim o konuları pek bilmiyorum ama resmen tüp bebek fiyatını vermişler size. Çocuk var mı yok mu oda etkiliyor galiba bende ilk defa aşılama oldum sürekli okuyorum burada bir şeyler. Onlardan bildiğimCvp icin tesekkurler canm benim kuzen aşılama icin ozelde 25 bin fiyat aldı,burda ucuz rakamları okuyunca şasrdm açıkcçası
Devlette yapabilmek icin şartlar vardr ama degil mi
Tup bebek icin 80 bin dedilerÖzrü dilerim o konuları pek bilmiyorum ama resmen tüp bebek fiyatını vermişler size. Çocuk var mı yok mu oda etkiliyor galiba bende ilk defa aşılama oldum sürekli okuyorum burada bir şeyler. Onlardan bildiğim
Siz bir de devlet hastanesine sorun isterseniz, Rabbım hayırla oldursun sevindirsinTup bebek icin 80 bin dedilerkeske 25 bine tup olsa
Cocuk yok ve sepebsiz inferlite var canmm
Tüp bebek merkezlerinde değil de normal özel hastanelerin kadın doğumunda yaptırıldığında daha ucuz oluyor 3 5 6 bin gibi değişiyor.25.000 fiyatı ancak öyle merkezler verir diye tahmin ediyorumCvp icin tesekkurler canm benim kuzen aşılama icin ozelde 25 bin fiyat aldı,burda ucuz rakamları okuyunca şasrdm açıkcçası
Devlette yapabilmek icin şartlar vardr ama degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?