yarenimm , peki sende pko var mı? yani 4 senedir neden hamile kalamadığının bir sebebi varmıy mış?
Yok canım bilinemeyen infertilite neden olduğu belli değilmiş ama bir sorunda yokmuş
kaç tane doktora gittim aynı şeyi söyledi bende artık mayısta tüp bebek için bursa acıbademe gidicem
canım test yaptınmı varmı bi gelişme
henüz yapmadım,meraklanıyorum tık yookk bendeee oofff cuma bakalım ilnsallahh adet olmassam yapcam testttt :)
bende burdaki arkadaşlar idrardada çıkar dediler diye test aldım ama yapamadım cesaret edip
belki yarın yaparım çokta ağrım var adet olucakmışım gibi senin adetin ne zmandı
bende 1hafta falan var cnm,eger adet olmassam cuma yaparım sanırım :))
sonucları da yaz hayırlısııı olsunnn hakkımızda cnm öptm grsrüz hoscakalll
gebe kalınmaması için ortada bir hastalık olsa bir dert hastalık olmasa başka bir dert :)
bu seferde bişey yok ama neden olmuyor diye stres yapıyoruz. zaten çevremde o kadar insan var ki kafamdan çıkarıp attığım anda hamile kaldım diyen. inş. bizde öle oluruz. kendine dikkat et, duaa et bol bol :) iyi haberlerini görürüz inş. sağlıcakla kal.
doğru söylüyoun canım hep öyle olurki sitres işte çok etkiliyor aklımız hep acaba niye hamile kalamıyorumda olduğunda rahatta olamıyoruz hepimiz için inşallah hepimiz anne olabiliriz benimde 13.günüm bugün bakalım bekliyorum daha ağrılarım var ama inşallah hastalanmam
bende çok sevindimm allah sağlıklı bir şekilde jhayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn darısı bizlerin başınaa
kızlaarrrr 14 gun deger 58 çıktı bugun16. gün değer 117 cıktıoldu galıba bu sefer değilmi ? kan pıhtılasması sıkıntım var bı sorun cıkmaz ınşşşş
darısı ısteyen herrrrkesın basına .....
çok sevindimm bence hamilelik bu inşallahhh hep artar bu değer sağlıklı bir evladın olur
yokmu kimse................
günaydın
ben bekliyorum canım 13.gnüm bugün ama meraktan dün idrar testi yaptım varsa çıkar kesin demişlerdi ama hiçbişey çıkmadı sanırım benim tutmadı aşılamam ağrımda var çünkü adette olucamm senin ne kadar var adetine
klakson çıktınmı yaa anlatsaydın kasık ağrın oldumu adet ağrısı gibi falan benim adet olucakmışım gibi ağrım var
cnm ara ara gırebılıyorum yasadıklarımı anlatıym
oncelıkle gecmısımde kımyasal gebelık bos gebelık ve ıkı tanede düşük var biri yanılmıyorsam 5 haftalıkken dıgerıde 8,5 haftalıkken dustu
3 kez klomen ve ıgne seklındekı ıgnelerle yumurta takıbı yapılıp doğal döllenme beklendi ancak hiç birinde olumlu cvp alamadık . Bu arada regl gunu gunune tutan hormanları cok duzenlı olan bırıyım .
bu sureclerın hepsınde tum tetkıkler yapıldı genetık testıne kadar sadece factor 5 cıktı (kanım pıhtılasmyor )bunu hıc bı dr dıkkate almadı kı cok dr degıstırmıs olmama ragmen ... sadece artık pes edıp tup bebek ıcın gorusmeye gıttıgımız medıcana ınternatıonal daki selman beye kadar . o bunu kontrol altına almamız gerekır dedı
bızde tek sorun buyken bı asılamyı deneyelım dedık sonucta ısın malıyet kısmıda var ve yarın obur gun acaba asılama yapsaydık olurmuydu dememek ıcın bı denemeye karar verdık once gonal ıle basladık ıkı tane ıdeal yumurta oldu ve asılama yapıldı bu arada bız garantıye alalım dıye yıne bırlıte olduk devamındakı ıkı gun ...
sonrasında hemen jel progestan ve clexane kan sulandırıcı ıgne yapmaya basladım . 14. gun dayanamayıp kan tahlılı yaptım 58 cıktı deger ıkı gun sonra tekrarladıgımızda 117 oldu :) sımdı ultrasonda gorunecek boyuta gelmesı ıcın beklıyoruz onumuzdekı hafta gıdıcez dr a
bu aralar yaşadığımı değişiklikleri anlatıym ...
belim ağrıyo (bu mecburen gıymek zorunda olduguuz topuklulardan kaynaklanıyor bırazda )
bır anda acıkıyorum ve elım ayağım kesılıyor
bır anda terleme ve usume oluyo
akıntı var oldukca fazla
karnımda batmalar hıssedıyorum
bazen başım doner gıbı oluyo devamında halsızlık gelıo
su an belırtıler bunlar ....
7 yıllık evlıyım kızlar cok ıstedık ve cok bekledık ama hep hayırlı zamanı dıledım . gecen kotu tecrubelerden sonra varlıgını gorup yoklugunu yasatma benı onun karsısında onun ıcın caresız bırakmaması ıcın hep dua ettım . umarım bı aksılık cıkmaz cunku halen ınanamıyorum ne zaman kı dr tamam kese ıyı bebekte ıyı gelısımıde ıyı derse o zaman rahtlıcam allah ısteyen herkese en kısa zman da nasıp etsın .... ara ara aklıma gelıyor sevınıyorum ama sonra kendımı kaptırmamaya calısıyorum kafamı ışe verip başka şeyler düşünmeye çalışıyorum
gelişmelerden haberdar edicem sizleriiiii
Ben varım canım,1 hafta önce yaptırdım.Kan testi için ne kadar beklemeliyim bilmiyorumarkadaslar merhaba asilamada 10.gunum aranizda asilama yaptirip sonuc bekleyen varmi
Allahım inşallah bu kez yüzünü güldürürde bebeğini görürsün ultrasondada
benimde çok fazla adet olucakmışım gibi ağrım var ilk aşılamam bende tüp bebek öncesi denemek istedim bir sorun olmamasına rağmen kalamadım hamile 4 yıldır 6 buçuk yıllık evliyim bende bugünde 13.günüm dayanamadım dün idrar testi yaptım çıkar dediler başka arkadaşlar ama çıkmadı bişey şimdi umudumda gitti yinede bekliyorum bakalım nolucak