Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hamileyimmmmmm diye yazmanı bekliyorumm
gün geçtikçe beklemekte zormuş benimde 10.günüm bugünn

günaydınn cnmm,evettt enn zoruu beklemekkk...
Benimm persembe günü belli olurrrrrr ayyy inss.hamisizdirr buu ayyy ...
Ama bende hiç bir belirtiiii yoookkkk

günaydınn cnmm,evettt enn zoruu beklemekkk...
Benimm persembe günü belli olurrrrrr ayyy inss.hamisizdirr buu ayyy ...
Ama bende hiç bir belirtiiii yoookkkk

Nasıl belirti olması lazım bilmiyorum ama ben adet olucakmışım gibi ağrım var kasıklarımda

evett yaa acaba kan testi yaptırsammı10 gün varsa çıkar aslında sabırsızlıkla beklyorummm hatta diyorum acaba kan testi
bende 23 ocakta asılama oldum,meraktann ölüorrmmmmm yaaaa
insallahhhh bizimledirrr bebislerimizzz cnmmmmmmmmm

Sabah uyandigimda nasil bir karin agrisi anlatamam kizlar. Bugun asilamamin 5. Gunu. 7 subatta ptogestoran testi istedi dr. Niye bilmiyorum :S kahve akintilarda aynen devam. Ama sabahki agrim gcti suan. Hepimiz icin hayirlisi ya

Bu agriyi nasil tarif edebilirim ? Cok afedersiniz bagirsaklar bozuldugunda bir agri olur ya. O tarz bisey ama bagirsaklar normal. Yani sadece agri var. Geliyor. Gidiyor.

Kızlarr 31 Ocakta aşılama yaptırdım. Bugün 3. gün ama önceki günlerde hiç olmadığı kadar bir ağrı başladı.Okuduklarım kadarıyla genelde karın, bel çevresinde oluyor bu ağrılar ama benim yalnızca kuyruk sokumum ağrıyor Uzandığımda geçiyor ama ayakta 10 dakika kaldığımda ise hemen başlıyor. Aşılama sonrası aynı bölgede ağrı yaşayanınız var mı?

Merhabalar,
bende de aynı sorun pko hastasıyım. kanallarım açık eşimde hiç bir sorun yok Allah'a şükür. bir kez aşılama yaptım tutmadı.
9 ay doktor kontrolünde klomen + çatlama iğnesi oldu. ve her ay yumurtam olmasına rağmen gebelik olmadı. doktorum tedavide %80 başarılı olduğumuzu söledi ama bir türlük gebelik olmadı. Oda Allah'ın takdiri biliyor vaktini saatini. bu arada 28 yaşındayım, doktorum 2.ci aşılamayı yapmayı istemedi. çünkü yumurtalama oluyor gebelik olmuyor, biliyorsunuzki aşılamada gebe kalmak %10 gibi şansı var. eğer hemen çocuk istersen tüp bebek dedi bana. aşılama ile hem zaman hemde para kaybı yaşama dedi.
benim 1,5 senedir yaşadığım gel gitler ve bozulan piskolojım neticesinde size derim ki kesinlikle beklemeyin, tüp bebek deneyin derim. ve yaşınız 34 biraz daha bekleyerek daha fazla riske ve moral bozukluğuna neden olur ve psikolojik olarak yıpranırsınız. dilerim tez zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız. sevgiler.

bende aynı şekilde rahimle ilgili sıkıntı var hamilelik olunca düşük tehlikesinden rahim ağzı dikilebilir ama kanallar açık hiçbir sorunda yok hamile kalmaya engel bir durumda yok demişlerdi ama 4 yıldr olmuyor 1 kez oldu ama kesesini bile göremeden düşük yaptım. bende aylarca klomen çatlama iğnesi tedavisi gördüm ama yine bişey olmadı . Son kez aşılama yapalım dedi doktorum şimdi 11.gnüm eğer tutmazsa bende mayısta gidicem tüp bebek için

yarenimmmm takip ediyorum senin aşılama sonucunu. inş.. kanda yaptıracağın teste hamile olduğunu öğrenirsin. inş. tüp bebeğe gerek kalmaz. bende mayısa kadar kendiğimden hamile kalamaz isem haziranda tüp bebek denemeyi düşünüyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Dua etmekten ve Allah'tan istemekten başka yapacağımız şey yok.

inş. yakında güzel haberlerini verirsin.

İnşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum olumlu yada olıumsuz paylaşıcam burdaa
hepimiz hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…