yarenimmm mutlakaaa yazıcammm cnmmmmm tamammmmmmmmmm
hamileyimmmmmm diye yazmanı bekliyorumm
gün geçtikçe beklemekte zormuş benimde 10.günüm bugünn
günaydınn cnmm,evettt enn zoruu beklemekkk...
Benimm persembe günü belli olurrrrrr ayyy inss.hamisizdirr buu ayyy ...
Ama bende hiç bir belirtiiii yoookkkk
Nasıl belirti olması lazım bilmiyorum ama ben adet olucakmışım gibi ağrım var kasıklarımda
burda okumustum hamilelik belirtisi,adet belirtilerine benziyoooo ayyy insallahhhhayali bileee süperrrr
bende 23 ocakta asılama oldum,meraktann ölüorrmmmmm yaaaaevett yaa acaba kan testi yaptırsammı10 gün varsa çıkar aslında sabırsızlıkla beklyorummm hatta diyorum acaba kan testi
bende 23 ocakta asılama oldum,meraktann ölüorrmmmmm yaaaa
insallahhhh bizimledirrr bebislerimizzz cnmmmmmmmmm
inşallahhhhhh sen ne zaman test yapıcaksın
tatlımm eger kırmızı kartlarrr gelmezse persembe yada cuma günü yaparımmm,ins.bizimledir bebeklerimizzz
hadi bakalım hayırlısıı hepimiz hakkında
Bu agriyi nasil tarif edebilirim ? Cok afedersiniz bagirsaklar bozuldugunda bir agri olur ya. O tarz bisey ama bagirsaklar normal. Yani sadece agri var. Geliyor. Gidiyor.
inşallahhhhhhhhhhh cnmmmmmmmm hayırlısıııııııııııı
merhaba arkadaşlar,
öncelikle hepimizin hayırlısıyla ve sağlıkla evlatlarına kavuşmasını diliyorum.
eşimle korunmayı bıraktıktan sonra bir kaç ay bekledik. adetlerim hep gecikiyor ama hamilelik yoktu.hastanedeki doktor hormon testi ve muayane sonunda pko olduğumu söyledi..klomen kullanmamı istedi. ilaca da bir türlü başlayamadık, eşim yurtdışına gitti üç kadar kaldı, bu arada benim adetlerim sürekli gecikmeli..bir kez klomen ve pregly iğne kullandık, yumurtalarım büyüdü ama sonuç başarısız oldu. zaten bir kez yumurtaya baktı sağlıklı bir takip olmadı. sonra bu doktoru bırakıp özel doktora gittim. önce HSG yapmayı uygun gördü doktorum. ve dün yapıldı HSG tüplerim açık, rahimde hiçbir sorun yok, hormon tahlilim de iyi sadece biraz prolaktinim yüksek normalde 24 olması gerekirken benim 27.
eşimin sperm sayısı ve hareketliliği çok iyi ama morfoloji sorunu var %1 çıktı. altı ay önceki sperm testinde %5 çıkmıştı neden düştü anlayamadık. uzun lafın kısası doktorumuz bunların çok önemli sorunlar olmadığını, doğal yolda bile hamilelik oluşabileceği söyledi. tüplerimin açık olması bile en büyük avantaj olduğunu söyledi. isterseniz bir iki ay doğala bırakalım, çünkü HSG kanalları iyice açıyor, şansı yükseltiyor dedi. Ya da aşılamaya geçelim dedi. iki kez aşılama yapıyorum, olmazsa tüp bebek yöntemine geçiyorum dedi.
Sizce ne yapayım..yaşım 34, yaş olarak sınırlardayım.. doğala bıraksam, adetlerim çok gecikiyor 40-50 günü buluyor. çok vakit kaybederim diye düşünüyorum. ne dersiniz aşılama yaptırsam mı hemen..yoksa direkt tüp bebek mi garanti. ne önerirsiniz? hepinize sevgiler..mutlu haberler diliyorum..
Merhabalar,
bende de aynı sorun pko hastasıyım. kanallarım açık eşimde hiç bir sorun yok Allah'a şükür. bir kez aşılama yaptım tutmadı.
9 ay doktor kontrolünde klomen + çatlama iğnesi oldu. ve her ay yumurtam olmasına rağmen gebelik olmadı. doktorum tedavide %80 başarılı olduğumuzu söledi ama bir türlük gebelik olmadı. Oda Allah'ın takdiri biliyor vaktini saatini. bu arada 28 yaşındayım, doktorum 2.ci aşılamayı yapmayı istemedi. çünkü yumurtalama oluyor gebelik olmuyor, biliyorsunuzki aşılamada gebe kalmak %10 gibi şansı var. eğer hemen çocuk istersen tüp bebek dedi bana. aşılama ile hem zaman hemde para kaybı yaşama dedi.
benim 1,5 senedir yaşadığım gel gitler ve bozulan piskolojım neticesinde size derim ki kesinlikle beklemeyin, tüp bebek deneyin derim. ve yaşınız 34 biraz daha bekleyerek daha fazla riske ve moral bozukluğuna neden olur ve psikolojik olarak yıpranırsınız. dilerim tez zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız. sevgiler.
bende aynı şekilde rahimle ilgili sıkıntı var hamilelik olunca düşük tehlikesinden rahim ağzı dikilebilir ama kanallar açık hiçbir sorunda yok hamile kalmaya engel bir durumda yok demişlerdi ama 4 yıldr olmuyor 1 kez oldu ama kesesini bile göremeden düşük yaptım. bende aylarca klomen çatlama iğnesi tedavisi gördüm ama yine bişey olmadı . Son kez aşılama yapalım dedi doktorum şimdi 11.gnüm eğer tutmazsa bende mayısta gidicem tüp bebek için
yarenimmmm takip ediyorum senin aşılama sonucunu. inş.. kanda yaptıracağın teste hamile olduğunu öğrenirsin. inş. tüp bebeğe gerek kalmaz. bende mayısa kadar kendiğimden hamile kalamaz isem haziranda tüp bebek denemeyi düşünüyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Dua etmekten ve Allah'tan istemekten başka yapacağımız şey yok.
inş. yakında güzel haberlerini verirsin.
İnşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum olumlu yada olıumsuz paylaşıcam burdaa
hepimiz hakkında hayırlısı