Cagla cim selamlar .. canim emin misin regli kanamasi olduguna .. bir doktorunu arayip gorusseydinnn
bu arada benimde son batim 25 nisan daydi .. ben bu ay ilk defa catlatma ignesi oldum yalniz asilama degil .. senin asilamani hangi gun yaptilar canim ??? yerlesme kanamasi yada baska birseyin kanamasi olmasin :26:
selamlar canım, doktorum p.tesi günü kontrole çağırdı. yok canım ya baris adet kanaması, çünkü 2 gün önce belirtisi vardı. bende adet olacağım zaman afedersin çok gazım oluyor ve karın ağrım oluyo. bu seferde aynı şekilde oldum. ve busabahda geldi kanamam.
5 mayısta aşılama yaptırdım. bügün 17 mayıs yani 12 gün sonra adet oldum.
zaten doktorumun asistanıyla görüştüm, doktor demiş ki kanamasını takip etsin p.tesi gelsin demiş.
zaten kıza söylendim, özel doktora gidiyorum bu durumda telefonla bile görüşemiyorum doktorla, çok yoğunmuş falan filan, bide doktora sinirlendim.
p.tesi gidip ağzıma geleni söylicem. her ay 220+220 iki kez muayene ücreti alıyo benden. dedim aşılamadan 12 gün sonra adet oldum ve geçen ay adet tarihim 25 nisan çok erken oldu bana açıklama yapması lazım şöle olmuş olabilir böle olmuştur diye.. asistanı dediki tekrar söylim müsait olunca dr. sizi arasın dedi. hayır aramasın p.tesi günü gidip yüzyüze konuşucam dedim.
ben şuanda aşılamam tutmadı diye üzülemiyorum, şuan merak ettiğim ve paniklediğim durum çok erken adet olmam.
bunun için dr.la da konuşamayınca sinir yaptım. ama p.tesi ag..sı..m.