- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
merhaba
çok üzüldüm ama vazgeçme bence
bende 4 yıldır isityorum ama olmuyor nedeni belli değil
cumartesi günü 25 ocaktada aşılama yaptırdım 6 gün bugün kasık ağrım var bilmiyorum olurmu olmazmı ilk denemem benimdde
Biliyor musun bütün belirtileri yaşadım, eminim hamile kalmışımdır, ama tutunamadı işte.
Dün tlf la dr.umu arayıp yoğun kanama olduğunu artık vazgeçtiğimi, 5. günüm olduğunu söyledim, "idrarda test yap öyle tlflaşalım" dedi. Tabii ki negatif çıktı sonuç, 5 gün kanama sonunda pozitif çıksa şaşarım. Düşük yaptım eminim. Bende tekrar aramadım .
Eşim çok ısrar ediyor bir gidelim diye ama ben kafamdan atacağım bebek fikrini .
ALLAH istese idi verirdi ,vermiyorsa mutlaka bunda da bir hayr vardır.
hiç üzme kendini demekki hayırlısı bnöyleymiş benimde 2010 yılında geldi başıma hamileyim diye öğrendim kandada idrardaa çıktı ama kese görmemiştik. sonra kanamam başladı ama düşük olduğu belliydi parça şeklinde geldi kanamam bayağıda sürdü
seninde parça şeklindemiydi
Evet canım, 2012 Temmuz'da bir düşüğüm oldu 8+0 haftalıkken, ordan acı tecrübem var zaten. Kalp atışını bile görmüştük.
Doktorum aynı ,evlendiğimden beri ilk ve tek dr.um.
Aslında O'da çok emindi bu aşılamanın tutacağından çünkü, "daha önce hamile kaldınız" diyordu ama nasip değilmiş.
aranızda rahim ağzı darlığı nedeniyle aşılaması çok zor geçen oldumu. ben de dün aşılama oldum 5 yıldır evliyim. 2 aşılamam ilkinde dr. çok sorun yaşamıştı ama neden yaşadığını sölememişti bu seferki dr. söyledi rahim ağzı çok skntılı dedi.
öyle canım öyle herşey nasip kısmet var demekki bir zamanı bende çoktandır bekliyorum bakalım nolucak ilk aşılamam ve 6 günüm bugünn merak içindeyim umutsuzum diyorum ama hep içimde küçükte olsa olucakmış hissi var
ilk aşılama ve hamileyimmmm
Merhaba arkadaslar 7 aralık ta aşılamam yapildi ve ben 11.gunun aksami kanda baktirdim. 6.59 çıktı doktorum iki gün sonra tekrarla bakalım dedi ve 13.gun 12.14 cikti sonuç.Bende kan pıhtılaşmasi olduğu için igne kullanmam gerekli doktorum ertesi gun icin çağırdı ve iğnelere basladik dört gun sonra tekrar baktir dedi ve bun 16.gun 190.31 çıktı çok şükür Allahıma hamileyimmmmm...ALLAHIM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASIP EYLESİN...
Bu arada senin bebiş ne alemde, hiç bahsetmemişsin, sıkı tutundu mu annesine miniğim
Cumartesi çok yoğun kanamam başladı, hala da devam ediyor.
Karar verdim doktorada gitmeyeceğim,ilaçlar çok dokunuyor bana.
Ben bu işten vazgeçtim..
ALLAH'ım inşallah o güzel haberi almayı sana nasip etsin arkadaşım. umudunu yitirme, çok da kaptırma kendini olur mu.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize...
aslında aşılamayla falan hiç uğraşmak istemiyorum tutma olasılığı az biliyorum ama yinede bidenesemmi diyorum
Biliyor musun bütün belirtileri yaşadım, eminim hamile kalmışımdır, ama tutunamadı işte.
Dün tlf la dr.umu arayıp yoğun kanama olduğunu artık vazgeçtiğimi, 5. günüm olduğunu söyledim, "idrarda test yap öyle tlflaşalım" dedi. Tabii ki negatif çıktı sonuç, 5 gün kanama sonunda pozitif çıksa şaşarım. Düşük yaptım eminim. Bende tekrar aramadım .
Eşim çok ısrar ediyor bir gidelim diye ama ben kafamdan atacağım bebek fikrini .
ALLAH istese idi verirdi ,vermiyorsa mutlaka bunda da bir hayr vardır.
ayyyyy ne güzel allah bizede nasıp etsin . bende aşılama yaptırdım 4 şubatta kan tahlılı yaptırmam gerekıyor ama dayanamıorum .... sıskınlık hassasıyet ,alt karın bolgesınde agrı ve ara ara batma oluyor bırde bazen aksamları ozellıkle dızlerımde ve bacaklarımda agrı oluyo (gun ıcerısınde sureklı topuklu ayakkabı gıymektende olabılır gercı malum bankacı olunca mecbur gıyıyoruz )...
bugün aşılamamın 9. günü ... beklemek ne zormusss ...
gerçekten öylee çok fena beklemek bende kafamdan silmeye çalışıyorum ama gün sayıyorum bitaraftanda 8 günümmm