Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

AMİN canımm inş.. Allah bu mücadelemizde hepimizin yüzünü güldürür kucağımızı boş bırakmaz.

canım doktorların olmaz demesine sakın sakınnn bakmaa. bizim gelinin kız kardeşinin eşinin sperm sayısıda sıfırdı, doktorlar kesinlikle çocuk olmaz demişlerdi. kocası keçiboynuzu pekmezi yemiş durmuş ve kendiğinden kız hamile kaldı.

ve benim görümceme tüp bebek bile yaptırma dedi doktorlar, tüple bile şansın yok. çünkü erken menepoz teşhisi koyuldu. bir tane bile yumurtası olmuyordu. oda tamemen ümidini kesmişti, sonra birden 5 haftalık gebe olduğunu öğrendi. bunlar benim en yakınlarımın örnekleri. Kurban olduğum Allah yeterki ol desin. ben umudumu kaybetmiyorum, şimdi aşılama ile hamile kalamazsam bile biliyorum Allah bigün benimde yüzümü güldürecek.
yeterki isteyin istemekten vazgeçmeyin demiş Allahü Teala...

kesinlikle haklısın bitanem allahın ol demesiyle olucak benimde tanık olduğum bi çok örnekler oldu orası öle tabi bende ümidimi asla yitirmiorum bizim evlatlarımız olacak eeminim ama yinede çabalamak istiorum ne bilim elimden geleni yapıp taktiri rabbime bırakmak istiyorum

Kesinlikle bende aynı düşüncedeyim, biz elimizden gelen maddi manevi yapmaya çalışyoruz. takdir yüCe Allahın.
sende bir an önce başla tedavine, sonra geç oldu geç kaldım diye yeme başını :)
gelişmelerden haberdar et bizleri.. çok öpüyorum, sağlıkla kal...

bu arada bende 27 yaşndaym ve ist anadolu yakasndaym.

haklısın ama benim bu ay ankaraya gitmem gerekio ancak haziranda başlıcam hbrdar ederim canım çok sağol

Hayirlisi olsun eylulcum. Insallah güzel sonuclar alirsin. Ben de bi 10 gune hastalaninca gitcem. Inşallah kistlerim gitmistir de son asilamami yaptircam..

aslıcım nerelerdsn ne yaptn. adt oldun mu. hç yoksun burda. benm yarn aşılamam olck ksmetse. böyle güzellikleri paylaşamyrz haberdar edn kendnzden lütfen.

Bende 2.nci aşılama için tedaviye başladım. 3 gün oldu. Bakalım bundan sonrasını Allah bilir artık :)

semkacım yaptrdn mı canım aşılamanı. bende yarn yaptrcm hayırlsyla. sende girmysn uzn zamandr topige

aslıcım nerelerdsn ne yaptn. adt oldun mu. hç yoksun burda. benm yarn aşılamam olck ksmetse. böyle güzellikleri paylaşamyrz haberdar edn kendnzden lütfen.

Cnm kimse yazmiyo ki? Ben daha hastalanmadim. Bugün yarin hastalanirim. Senin dongun kac gun? Kacinci gun asilaman oldu? Hayirli sonuclar alırsın cnm inşallah.

Cnm kimse yazmiyo ki? Ben daha hastalanmadim. Bugün yarin hastalanirim. Senin dongun kac gun? Kacinci gun asilaman oldu? Hayirli sonuclar alırsın cnm inşallah.

ben elimden geldgnce griyorm canım. 2 aydr 34 gnde oluyrm ama adtm 5 gne kadar ksaldı yanı btti.aşlamamda yarn olck 14. gn adtn. igne kullndm bu ay 3 yumurtm oldu doktor bu ay daha ii gdiyorz dedi ksmet artk bkalm nlck. sen de inş adt olp bşla tedaviye ve paylasmlrmzı yapaplm

Adet olur olmaz paylascam. Doktora da baslicam cnm. Yazarim. Inşallah adet olmam :) belki de dogum kontrol hapiyla hamile kalmisimdir.

Adet olur olmaz paylascam. Doktora da baslicam cnm. Yazarim. Inşallah adet olmam :) belki de dogum kontrol hapiyla hamile kalmisimdir.

ayy canım ben düşünemedim. o zaman inş olmazsında hamiş kalırsın. rabbimin mucizesı çk kuzum elbet bze yaşatack ben inanyrm.

ayy canım ben düşünemedim. o zaman inş olmazsında hamiş kalırsın. rabbimin mucizesı çk kuzum elbet bze yaşatack ben inanyrm.

Girgira vuruyorum cnm. Veee sözünü açtik. Geldi benim kırmızı misafirler. 2 gün erken oldum. Hapin etkisi sanırım. Perşembe doktordayim. Kist durumunu yazarım.

Girgira vuruyorum cnm. Veee sözünü açtik. Geldi benim kırmızı misafirler. 2 gün erken oldum. Hapin etkisi sanırım. Perşembe doktordayim. Kist durumunu yazarım.

o zamannn startı verdn hadi hayırlı olsun yeni döngün canım. güzel haberler verelim ins. kistnde gder adtnle canim endişelenme. gelşmlri paylaşlm yne.

eylülnazımm nasılsın? aşılaman yapıldı mı ? inş. iyi geçmiştir. çok merak ediyorum. güzel haberlerini bekliyorum.

arkadaşlar lütfen yardımcı olunya ben geçen ay aşılama yaptım tutmadıama aşılama günü spermleri elime verip doğumhaneye çıkardılar ve tam iki saat beklettiler.neymiş de steril aletler getirilecek o yüzden bekliyoruz dediler.ya siz aşılama yaptığınızda sizi spermlerle ne kadar beklettiler??????bekletilmeden hemen yapılması gerekmez mi????

eylülnazımm nasılsın? aşılaman yapıldı mı ? inş. iyi geçmiştir. çok merak ediyorum. güzel haberlerini bekliyorum.

kuzummm...yapıldı canım 15.30 da çk ii geçti. hç agrm olmadı.ilknde kendmi çk kstm canım acmştı ama rahat geçti bu. 1 saate yakn yattm orda sonra eve gldm haln yatyrm. eve gelnce braz akntm oldu. bkalm tatlm ins güzel haberler vereblrz rabbmn iznyle. sana herhangi bşey verdmi jel hap vb. bna jel verdi crinone mi ne tam adnı hatrlymdm. geçen ayda onu kullndm kan testi negatf olnca braktm ve bi kaç gn sonra topaklar halnde 3 kere katlşmş halde düstü bu jel böylymş ama napm kullanımı kolay doktor bunu öneriyo kullncm.

canım ne kadar süreye kadar bekletleblir blmiyorm ama bende ilknde 1 saati geçmsti nerdyse bkldm anck skntı olck olsa yapmzlar böyle bişi heralde. internttn bi araştr istrsen ne kadar süreye kadar bekleyeblr. hem tp icnde verylrya korumaldr onlar canını sıkma sen. hem teslimiyet burda bşlar iste rabbim isterse ol derse zatn olr. herşy vesile.

Arkadaslar hepinize hakkinizdan hayirlisini noksansiz bir bicimde sagliklisini diliyorum.bi sorum olcakti asilama nasil bir islem hangi durumlarda yapiliyo biraz bilgi verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…