çok sağol canım şimdi benim bütüm hormon tahlillerim yapıldı hiçbişi çıkmadı herşey normal çıktı rahim filmindende okey alrsam çok mutlu olucam gerçi dr bize eşim varikosel oldugu için çocugumuzun olmadığını söledi çünkü eşimde hareket çok az o yüzden aşılamanın başarı göstereceğini söledi çünkü en kaliteli spermleri alıolarmış.inş olur ozamn ben rahim filmini çektirip öle gidiyim dra anladığım kadarıylada adetin ortalarında yani yumurtlama zamanı yapılıomuş çok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için bu arada ikinci aşılamanda dilerim allahtan tutar allah hepimizin yardımcı olsun
AMİN canımm inş.. Allah bu mücadelemizde hepimizin yüzünü güldürür kucağımızı boş bırakmaz.
canım doktorların olmaz demesine sakın sakınnn bakmaa. bizim gelinin kız kardeşinin eşinin sperm sayısıda sıfırdı, doktorlar kesinlikle çocuk olmaz demişlerdi. kocası keçiboynuzu pekmezi yemiş durmuş ve kendiğinden kız hamile kaldı.
ve benim görümceme tüp bebek bile yaptırma dedi doktorlar, tüple bile şansın yok. çünkü erken menepoz teşhisi koyuldu. bir tane bile yumurtası olmuyordu. oda tamemen ümidini kesmişti, sonra birden 5 haftalık gebe olduğunu öğrendi. bunlar benim en yakınlarımın örnekleri. Kurban olduğum Allah yeterki ol desin. ben umudumu kaybetmiyorum, şimdi aşılama ile hamile kalamazsam bile biliyorum Allah bigün benimde yüzümü güldürecek.
yeterki isteyin istemekten vazgeçmeyin demiş Allahü Teala...
kesinlikle haklısın bitanem allahın ol demesiyle olucak benimde tanık olduğum bi çok örnekler oldu orası öle tabi bende ümidimi asla yitirmiorum bizim evlatlarımız olacak eeminim ama yinede çabalamak istiorum ne bilim elimden geleni yapıp taktiri rabbime bırakmak istiyorum
günaydın eylülnazzım, evet dün 12:30 gibi aşılamam yapıldı, doktorum çok iyi geçtiğini söyledi. eve dönünce uzun süre uzandım dinledim, hiçbirşey yapmadım. doktor akşam 10-11 gibi duş al dedi, onun için biraz huzursuz oldum. abdessiz uzun süre beklemek zorunda kaldım. spermler tüplerde olduğu için sıcak soğuk etkilemesin dedi. ilk aşılamamda başka bir doktorum böle dememişti.
biliyosun banada çoğul gebelik olabilir demişti, Ben bitaneye razıyım tabi tabi fazlada olsa olur :) inş....
ben çok şanlıyım diye düşünme, biliyosunki 1 yumurta ile gebe kalınıyor. fazla olmasıda mühim değil, yeter ki Allahım ol desin.
bundan sonrası hayırlısı. benim doktorum erkek, onun için biraz rahatsız oldum. yani diyorum ki kendi kendime; bebek istiyorum diyede bi yandan günaha giriyorum, acaba erkek doktora gidiyorum da günaha giriyorum bu yüzden aşılamam tutmaz diye kafamda sorular dönüp duruyor.
sende özelde aşılama yaptırcaksın dimi? bi yazında demişsin ki iki kez aşılamadan sonra tüp bebek hakkın doğacak, o nasıl oluyor biraz anlatır mısın?
benim bildiğim devlette 2 kez aşılama yaptırırsan tüp bebek hakkını kazanmış oluyorsun? bu arada kaç yaşındasın? nerde otuyorsun?
ben 29 yaşındayım ve ist. oturuyorum.
bu arada bende 27 yaşndaym ve ist anadolu yakasndaym.
bende anadolu yakasında oturuyorum. işyerim karşıda olduğu için şişlide bir doktora gidiyorum.
sen anadoluda hangi semtte doktora gidiyorsun.?
Kesinlikle bende aynı düşüncedeyim, biz elimizden gelen maddi manevi yapmaya çalışyoruz. takdir yüCe Allahın.
sende bir an önce başla tedavine, sonra geç oldu geç kaldım diye yeme başını :)
gelişmelerden haberdar et bizleri.. çok öpüyorum, sağlıkla kal...
Hayirlisi olsun eylulcum. Insallah güzel sonuclar alirsin. Ben de bi 10 gune hastalaninca gitcem. Inşallah kistlerim gitmistir de son asilamami yaptircam..
Bende 2.nci aşılama için tedaviye başladım. 3 gün oldu. Bakalım bundan sonrasını Allah bilir artık :)
aslıcım nerelerdsn ne yaptn. adt oldun mu. hç yoksun burda. benm yarn aşılamam olck ksmetse. böyle güzellikleri paylaşamyrz haberdar edn kendnzden lütfen.
Cnm kimse yazmiyo ki? Ben daha hastalanmadim. Bugün yarin hastalanirim. Senin dongun kac gun? Kacinci gun asilaman oldu? Hayirli sonuclar alırsın cnm inşallah.
ben elimden geldgnce griyorm canım. 2 aydr 34 gnde oluyrm ama adtm 5 gne kadar ksaldı yanı btti.aşlamamda yarn olck 14. gn adtn. igne kullndm bu ay 3 yumurtm oldu doktor bu ay daha ii gdiyorz dedi ksmet artk bkalm nlck. sen de inş adt olp bşla tedaviye ve paylasmlrmzı yapaplm
Adet olur olmaz paylascam. Doktora da baslicam cnm. Yazarim. Inşallah adet olmam :) belki de dogum kontrol hapiyla hamile kalmisimdir.
ayy canım ben düşünemedim. o zaman inş olmazsında hamiş kalırsın. rabbimin mucizesı çk kuzum elbet bze yaşatack ben inanyrm.
Girgira vuruyorum cnm. Veee sözünü açtik. Geldi benim kırmızı misafirler. 2 gün erken oldum. Hapin etkisi sanırım. Perşembe doktordayim. Kist durumunu yazarım.
ben elimden geldgnce griyorm canım. 2 aydr 34 gnde oluyrm ama adtm 5 gne kadar ksaldı yanı btti.aşlamamda yarn olck 14. gn adtn. igne kullndm bu ay 3 yumurtm oldu doktor bu ay daha ii gdiyorz dedi ksmet artk bkalm nlck. sen de inş adt olp bşla tedaviye ve paylasmlrmzı yapaplm
eylülnazımm nasılsın? aşılaman yapıldı mı ? inş. iyi geçmiştir. çok merak ediyorum. güzel haberlerini bekliyorum.
arkadaşlar lütfen yardımcı olunya ben geçen ay aşılama yaptım tutmadı ama aşılama günü spermleri elime verip doğumhaneye çıkardılar ve tam iki saat beklettiler.neymiş de steril aletler getirilecek o yüzden bekliyoruz dediler.ya siz aşılama yaptığınızda sizi spermlerle ne kadar beklettiler??????bekletilmeden hemen yapılması gerekmez mi????