Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

saol aslıcım hakknda hayrlsı olsn.ins güzel sonuçlar alrsn. canım doktor bna sıkışk gel dedi ve bn öyle gttm. aşlmadn sonra orada 20 dk dnlndm ve eve gldm yeni kaltm saylr anck kalknca bi akntı oldu anlamadm korktm.bide ben eve gelnce belime yakı yapştrdm faydası olr dye.

Yaaa aslinda bana söyle geliyor. Rabbim ol dedikten sonra biz dikkat etmesek de olur. Ben yine de bildiklerimi paylastim. Ya da herseye dikkat etsek de olmayabilir. Akintiyi da kafana takma. Duydun mu bilmiyorum cok akinti olması da hamilelik belirtileri nden. Belki bir belirtidir. Bu yönde düşün. Iyi düşün iyi olsun inşallah. Rabbim daha fazla yormadan evladina kavustursun cnm.

saol canım.paylaşmlarnn faydası oldu hep.bu arada kahvrngi bi akntı gelms naplm hayrlsı.dedgn gbi rabbm ol dedktn sonra hepsi bahane. bi de çok agrm oldu aşılamada yaa canım çk yandı.

Slm napynsnz sonclslar kimler ne yapti

zeynepcim sende aşılama yaptrmştn. sende de bi kaç saat sonra akntı oldumu. ya ilk ya çk deneymszm. bi de yakı yapştrdm belime faydası olr dye sen doktor eşisn zararı olrmuki.duanızı eksk etmyn nlr.

aslıcımnaptın canım aldın mı test sonuçlARINI benimkisi negatif bu ay inşallah sana sevinicem bitanem haber bekliyorummm teyzesi haber bekliyor hadiiiiiiiiiii :)

zeynepcim sende aşılama yaptrmştn. sende de bi kaç saat sonra akntı oldumu. ya ilk ya çk deneymszm. bi de yakı yapştrdm belime faydası olr dye sen doktor eşisn zararı olrmuki.duanızı eksk etmyn nlr.

Kizlar benden de negatif ...
Eylulnaz bnde akinti olmadi o gun hatrladgm kadaryla bnde yaki yapstrdm 2 gunde bir degstrdm

Uzulme asli abla insallah en kisa zamnda eabbim cifter cufter veersn

Eylulnaz bnde akinti olmadi o gun hatrladgm kadaryla bnde yaki yapstrdm 2 gunde bir degstrdm

Uzulme asli abla insallah en kisa zamnda eabbim cifter cufter veersn

aslıcm hayrlsı olsun canım.ne dsem boş biliyorum. ama senin bana söyledgn gbi kuzum rabbim vercek olduktn sonra olr inş.daha vakti gelmemş. inş en ksa zamanda melegine kavuşursn sende canım. üzülme nolur.

zeynepcm saol tatlm içimi rahatlattn ama çkardm gece.allaha emanetler artk o en iyisini ibilir.

canım benim inşallah olur bu sefer . benim de ilk aşılamamdı sonuç negatif ben 7 8 gün hep yattım yemek bile yapmadım

hayırlsı olsun hakknda canım nasip deglms. inş bizmde kuzucklarmz olck en kisa zamanda.allahm en iyisini blr.bende dn yaptrdm ilk aşılamam bkalm nolck.

maalesef negatiiif Rabbim hayırlısını versin inşallah

Canlarım yaaa (((( Bütün gün fabrikadaydım internet yoktu bir heyecanla eve koştum nete girdim sonuçlarınızı gördüm, bu durumda ne desem boş biliyorum.....Ama ben yine de birkaç cümle söylemek istiyorum. Her ay bir umut bizim için, bu ay da olmadı ama yeni bir umut var önümüzde, maddi manevi gücümüzün yettiği yere kadar istediğimize ulaşmak için mücadele etmekten vazgeçmicez, emek harcamaktan vazgeçmicez.... Bizi uğraştıyorlar ama yorulmayacaz çünkü anneler yorulmaz....bu tedavilere başlarken bu sürecin sabır, umut ve güç istediğini hepimiz biliyorduk, gücümüzün yettiği yere kadar sabırla umudumuzu yitirmicez.

hayırlsı olsun hakknda canım nasip deglms. inş bizmde kuzucklarmz olck en kisa zamanda.allahm en iyisini blr.bende dn yaptrdm ilk aşılamam bkalm nolck.

inşallah canım bol bol ya evvel çek derim ben bu ay öyle yapcam inşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize

inşallah ablacım hayırlı olsun hayırlı sağlıklı evlatlar bizim olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı kaderi güzel olsun da biz bekleriz onları inşallah yinede erken gelirler çok özledim çoook hep gözümün önüne geliyor abla böyle emziriyorum uyutuyorum kokluyorum altını değiştiriyorum gece uyanıyor falan hastalanıyor telaş yapıyorum ah ablam ahhh fındığım benim bi gelse :) sen ne durumdasın nasılsın fazla yorma kendini

balım cok uzuldum senın adına ama elden bısey gelmıyorkı yapalım rabbım bıze boyle layık goruyo demekkı ınnş.en yakın zamanda hepımız bebeklerımızı kucagımıza alcaz bu sıkıntılar gerıde kalcak ınş.

Siz tup bebek yaptrdnz galiba insallah olumlu sonuc alrsn

arkadaslar bnm yumurta 31 mart yada 1 nisanda çatladı dolayısıyla adet günüm 14 nisandır dimi? ama dün az pembe ve kısa süreli bugünde sabahtan beri az az ara ile kahverengi gibi kanama oluyo adet olacağımdan mıdır yerleşme kanaması olma ihtimalinden midir fikriniz var mı

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Dün ilk aşılamamı yaptırdım. Hayırlısıyla sonuç almayı bekliyorum. Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin. 2 yıldır bunun için çabalıyoruz. Beklemek çok zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…