- 9 Şubat 2014
- 686
- 11
Cnm aşılama dan once solicektim yazmaya firsat olmadi.insallah tutar.rabbim yormaz sizleri ama yine de aklinizda olsun. Benim ilk 2 asilama da doktorlar bu konuda uyarmamisti.sonuncusunda hbr im oldu. Asilama oncesi mutlaka tuvalete gidin. Asilama dan sonra tuvalete 2-3saat gitmezseniz daha iyiymis. Bir de asilama bitip doktor unuz size kalkabilirsiniz dedikten sonra vajinal bolgeyi peceteyle silmeyin. Ic çamaşır inizi direk giyin. Güzel sonuclarinizi bekliyorum. Benim de yarin sonucum cikiyor. Gecen ay 2 hamişimiz oldu.bu ay sayiyi artiririz inşallah.
saol aslıcım hakknda hayrlsı olsn.ins güzel sonuçlar alrsn. canım doktor bna sıkışk gel dedi ve bn öyle gttm. aşlmadn sonra orada 20 dk dnlndm ve eve gldm yeni kaltm saylr anck kalknca bi akntı oldu anlamadm korktm.bide ben eve gelnce belime yakı yapştrdm faydası olr dye.
Yaaa aslinda bana söyle geliyor. Rabbim ol dedikten sonra biz dikkat etmesek de olur. Ben yine de bildiklerimi paylastim. Ya da herseye dikkat etsek de olmayabilir. Akintiyi da kafana takma. Duydun mu bilmiyorum cok akinti olması da hamilelik belirtileri nden. Belki bir belirtidir. Bu yönde düşün. Iyi düşün iyi olsun inşallah. Rabbim daha fazla yormadan evladina kavustursun cnm.
Slm napynsnz sonclslar kimler ne yapti
Yaaa aslinda bana söyle geliyor. Rabbim ol dedikten sonra biz dikkat etmesek de olur. Ben yine de bildiklerimi paylastim. Ya da herseye dikkat etsek de olmayabilir. Akintiyi da kafana takma. Duydun mu bilmiyorum cok akinti olması da hamilelik belirtileri nden. Belki bir belirtidir. Bu yönde düşün. Iyi düşün iyi olsun inşallah. Rabbim daha fazla yormadan evladina kavustursun cnm.
Kizlar benden de negatif ...
zeynepcim sende aşılama yaptrmştn. sende de bi kaç saat sonra akntı oldumu. ya ilk ya çk deneymszm. bi de yakı yapştrdm belime faydası olr dye sen doktor eşisn zararı olrmuki.duanızı eksk etmyn nlr.
Eylulnaz bnde akinti olmadi o gun hatrladgm kadaryla bnde yaki yapstrdm 2 gunde bir degstrdmKizlar benden de negatif ...
Eylulnaz bnde akinti olmadi o gun hatrladgm kadaryla bnde yaki yapstrdm 2 gunde bir degstrdm
Uzulme asli abla insallah en kisa zamnda eabbim cifter cufter veersn
canım benim inşallah olur bu sefer . benim de ilk aşılamamdı sonuç negatifben 7 8 gün hep yattım yemek bile yapmadım
maalesef negatiiifRabbim hayırlısını versin inşallah
hayırlsı olsun hakknda canım nasip deglms. inş bizmde kuzucklarmz olck en kisa zamanda.allahm en iyisini blr.bende dn yaptrdm ilk aşılamam bkalm nolck.
Canlarım yaaa(((( Bütün gün fabrikadaydım internet yoktu bir heyecanla eve koştum nete girdim sonuçlarınızı gördüm, bu durumda ne desem boş biliyorum.....Ama ben yine de birkaç cümle söylemek istiyorum. Her ay bir umut bizim için, bu ay da olmadı ama yeni bir umut var önümüzde, maddi manevi gücümüzün yettiği yere kadar istediğimize ulaşmak için mücadele etmekten vazgeçmicez, emek harcamaktan vazgeçmicez.... Bizi uğraştıyorlar ama yorulmayacaz çünkü anneler yorulmaz....bu tedavilere başlarken bu sürecin sabır, umut ve güç istediğini hepimiz biliyorduk, gücümüzün yettiği yere kadar sabırla umudumuzu yitirmicez.
inşallah canım bol bol ya evvel çek derim ben bu ay öyle yapcam inşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize
Canlarım yaaa(((( Bütün gün fabrikadaydım internet yoktu bir heyecanla eve koştum nete girdim sonuçlarınızı gördüm, bu durumda ne desem boş biliyorum.....Ama ben yine de birkaç cümle söylemek istiyorum. Her ay bir umut bizim için, bu ay da olmadı ama yeni bir umut var önümüzde, maddi manevi gücümüzün yettiği yere kadar istediğimize ulaşmak için mücadele etmekten vazgeçmicez, emek harcamaktan vazgeçmicez.... Bizi uğraştıyorlar ama yorulmayacaz çünkü anneler yorulmaz....bu tedavilere başlarken bu sürecin sabır, umut ve güç istediğini hepimiz biliyorduk, gücümüzün yettiği yere kadar sabırla umudumuzu yitirmicez.