Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Biraz önce hastaneden aradılar, toplanan 13 yumurtamın 9 u sağlıklıymış ve sadece 6 tanesi döllenmiş. Döllenme olacak mı olmayacak mı diye endişelenirken 6 yavrucuğumun beni beklediğini öğrendim :) sağlıkla gelsinler de ben onları kucağıma almak için sabrederim.......

Cnm cook sevindim. Masallah sayi iyi. 2 sini yerlestircekler. Diger 4 kuzuyu da dondur :) bi dahakine normal yolla olmaz yine zorlarlarsa seni. Onlari kullanirsin.hadi perşembe ye az kaldı. Yerlescekler gobusune .. inşallah simsiki tutunurlar annelerine..saglikli bir sekilde kucagina alirsin inşallah cnm.

sağol caım benim hepimiz müjdeli haberleri veririz de buradan inşallaaahhhhhhh...
ya benim şimdi çok moralim bozulduuu, ben batı yanlış hesaplamışım öyle de aklımda kalmış :KK14::KK14::KK14:
sat 11 mart batı da 1 nisan olarak hesaplamışım 8 nisanmışşşş... daha çook varmış yaaa..
bende ovulasyon testleri pozitif çıkınca hamilieyim diye sevinmiştimmmmm :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
ovulasyon testlerinin bu zamada (batdan itibaren 18.günde) pozitif çıkmasının sebebi ne olabilir ki sencee?

Cnm yanlış bisey soyleyip kafani karistirmayim. Ben de anlamam. Ben 3 defa aşılama oldum. Adetin 12.gunu çatlatma iğnesi oldum. 14.gun aşılama oldum.25.gun saglik ocaginda test yaptiriyorum kandan. Dongum 28 gun. Bazen 29oluyor. Ovulasyon testlerinden de pek bilgim yok.

Kızlar malesef olmadi bugün regl oldum ilk aşılamam basarisizlikla sonuçlandı :KK43: birdaha yaptırıp yaptirmamak konusunda da endiseliyim :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence yilma ve ustune git.elinden ne geliyosa yap. Zaman su gibi akip gidiyor. Yavruna kavusmak icin tum yollara basvur.

Cnm cook sevindim. Masallah sayi iyi. 2 sini yerlestircekler. Diger 4 kuzuyu da dondur :) bi dahakine normal yolla olmaz yine zorlarlarsa seni. Onlari kullanirsin.hadi perşembe ye az kaldı. Yerlescekler gobusune .. inşallah simsiki tutunurlar annelerine..saglikli bir sekilde kucagina alirsin inşallah cnm.

İnşallah canım :) her gün arayıp bilgi verecekler embriyoların durumu hakkında. Bu kuzular şimdi yarış içindeler, en sağlıklı 2 tanesini önce rahmimde misafir edicem sonra da hayatımın merkezine koyucam :))

İnşallah canım :) her gün arayıp bilgi verecekler embriyoların durumu hakkında. Bu kuzular şimdi yarış içindeler, en sağlıklı 2 tanesini önce rahmimde misafir edicem sonra da hayatımın merkezine koyucam :))

Ayyy cok heyecanli inşallah cnm. Rabbim hepimize bu duyguyu tattirsin.

İnşallah canım inşallah....Bu tüp bebek işleri daha heyecanlıymış her anı ayrı bir bekleyiş :) Ama bu bekleyişler hiç bitmeyecek, test sonucunu bekle, sonra kese oluşumunu bekle, sonra kalp atışını bekle, sonra aman 3 ay geçsin sağlıkla diye bekle, 2li testler falan filan.......:)))) Off demek yok ama tadını çıkartalım bu günlerin, mutlu haberlerimizi paylaşalım......

bence doktorun yanlış yapmış, en azından klomen verseydi keşke..
şansın yükselirdi, neyse geçti artık. takma kafana.. allah büyüktür, ol derse olur..
bat ne zaman senin? inşallah gelmez dee hamişizdir hepimiizz... bide aşılama ne zaman oldu?

25 inde iğne vurundum 27 sinde aşılamam oldu dün geceden beri sancım var bugün çok oldu arkadaşa oturmaya gittim çok kötü oldu sancım yaa eve geldim yattım geçti inşallah rabbim dualarımızı kabul eder 9 nisanda canım batım

Son düzenleme:
25 inde iğne vurundum 27 sinde aşılamam oldu dün geceden beri sancım var bugün çok oldu arkadaşa oturmaya gittim çok kötü oldu sancım yaa eve geldim yattım geçti inşallah rabbim dualarımızı kabul eder 9 nisanda canım batım

canım Benimde 6-8 nisan arası bat. Inşallah gelmez diyorum yine. Sen de gelişmelerden haberdar et bizi. Peki kendinde bi değişiklik hissediyor musun?

canım Benimde 6-8 nisan arası bat. Inşallah gelmez diyorum yine. Sen de gelişmelerden haberdar et bizi. Peki kendinde bi değişiklik hissediyor musun?

meme uçlarım çok hassas yeni ergenlikteki gibi :) ama mememde bişey yok :) bide sancım oluyo oturunca oluyoo ama bu dikkatimi çektiii :) inşallah canım inşallah güzel haberler alalım inşallah rabbim dualarımızı kabul eder

meme uçlarım çok hassas yeni ergenlikteki gibi :) ama mememde bişey yok :) bide sancım oluyo oturunca oluyoo ama bu dikkatimi çektiii :) inşallah canım inşallah güzel haberler alalım inşallah rabbim dualarımızı kabul eder

canım benimde göüğüs uçları sanki hafiften kararmaya başladı gibi.. bu kadar erken belirtiler olur mu ki bilmem????

canım benimde göüğüs uçları sanki hafiften kararmaya başladı gibi.. bu kadar erken belirtiler olur mu ki bilmem????

çatlatma iğnesinden olduğunu düşünüyorum çünkü hcg hormonu salgılıyormuş hatta 10 günden önce test yaparsan pozitif bile çıkıyormuş iğneden dolayı o yüzden belirti kabul etmiyorum :KK43:(( :KK50: görelim mevlam ne eyler mevlam ne eylerse güzel eyler rabbim sen bizim kucaklarımızı hayırlı evlatlar doldur amin :KK49:

çatlatma iğnesinden olduğunu düşünüyorum çünkü hcg hormonu salgılıyormuş hatta 10 günden önce test yaparsan pozitif bile çıkıyormuş iğneden dolayı o yüzden belirti kabul etmiyorum :KK43:(( :KK50: görelim mevlam ne eyler mevlam ne eylerse güzel eyler rabbim sen bizim kucaklarımızı hayırlı evlatlar doldur amin :KK49:

Ammiiiiinnnnnn canım amiiiiiinnnnnn.....
evet dediğin gibi çatlatma iğnesinden 5 gün sonra kan testi yaptırdım 20.24 çıktı beta-HCG
yarın 10. gün doluyor tekrar vereceğim kan bakalım hayırlısı.. :KK49::emir_bebek::KK49::emir_bebek::KK49::emir_bebek:

Kızlar malesef olmadi bugün regl oldum ilk aşılamam basarisizlikla sonuçlandı :KK43: birdaha yaptırıp yaptirmamak konusunda da endiseliyim :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

18. gün regl oldum malesef. kısmet değilmiş çok takmamaya çalışıyorum :KK43: bana kısmet olmadı ama diğer arkadaşlarıma olur inşallah.

Bence yilma ve ustune git.elinden ne geliyosa yap. Zaman su gibi akip gidiyor. Yavruna kavusmak icin tum yollara basvur.

Bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum. bugün doktora gidicem tekrar bakalım ne diyecek. Benim aşılamam çok ağrılı oldu ve kanadı sonrasında. O yüzden cesaret edemiyorum işte. gelecekse alnımızda varsa öylede gelir böylede diyor bir yanım, bir yanımda allah akıl vermiş varsa çaresi düş peşine diyorum ama ya yine olmazsa. ben çok karamsarım bu konularda :KK43:

Bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum. bugün doktora gidicem tekrar bakalım ne diyecek. Benim aşılamam çok ağrılı oldu ve kanadı sonrasında. O yüzden cesaret edemiyorum işte. gelecekse alnımızda varsa öylede gelir böylede diyor bir yanım, bir yanımda allah akıl vermiş varsa çaresi düş peşine diyorum ama ya yine olmazsa. ben çok karamsarım bu konularda :KK43:

Olmazsa yine devam. Ben 3.asilama mi yaptirdim . Olmazsa neler yapcagimi da siraladim. 1 igneli asilama daha olcam. Sonra tup bebek. Olmazsa tup denemeye devam. Hatta esim eylülde y.disina gitcek. 1 yil yok. Sperm dondutturup oyle devam etcem. Sen geleni yap pişman olmazsın.yapmazsan yarin keskelerin baslar. Keske dememek icin dene derim.

Olmazsa yine devam. Ben 3.asilama mi yaptirdim . Olmazsa neler yapcagimi da siraladim. 1 igneli asilama daha olcam. Sonra tup bebek. Olmazsa tup denemeye devam. Hatta esim eylülde y.disina gitcek. 1 yil yok. Sperm dondutturup oyle devam etcem. Sen geleni yap pişman olmazsın.yapmazsan yarin keskelerin baslar. Keske dememek icin dene derim.

iğneli aşılama nasıl birşey mikro enjeksiyon dedikleri mi?
birde ben iskenderunda yaşıyorum buradada tüp bebek merkezi yok malesef. en yakın yer adana.. tüp bebek masrafları hakkında bilginiz var mı?

birde ben iskenderunda yaşıyorum buradada tüp bebek merkezi yok malesef. en yakın yer adana.. tüp bebek masrafları hakkında bilginiz var mı?

Canım karamsar olma sakın bu iş sabır işi umut işi...tahmin ediyorum ki yaşın da genç daha. Ben adanada başkent üniversitesi hastanesinde tüp bebek yaptırıyorum bu ay. Eğer raporlu yaparsan 2000tl + ilaç parası ne tutarsa. ilaçlar da üç aşağı beş yukarı 500-1000 tl arası. Tüp bebek raporu çıkartabilmen için; hastanenin web sayfasına girip şartları öğrenebilirsin ya da telefonla öğrenebilirsin

Canım hastaneden aradılar, 6 embriyo bölünmeye devam ediyormuş ve durumları iyiymiş...5.gün transferi planlanıyor dedi embriyolog :) perşembe günü transferim olacak çok heyecanlıyım.....Günler bir bir geçiyor, inşallah haftaya pazartesi sen bize mutlu haberi verirsin canım...

Cnm matildaaa diye bir arkadas var yazilarini takip et son bi aylik o da adanada. Igneli su demek. Hani sen adetin 3.gunu klomen almaya basladin ya. Bunun yerine aksamlari gunde 1 igne vuruluyosun. Ben adetin 3.gunu başlayarak 8 gun vuruldum.herkesin yumurta gelisimine gore degisiyor gun sayisi.9.gunu çatlatma ignesi vuruldum. 2 gun sonra aşılama oldum. Aşılama da fark yok ayni. Sadece başta hap yerine igne kullancan. 2 iğneli yaptirirsan. Devletten tup bebek hakkında n yararlaniyorsun.matildaa adanada ozel bi universite de yaptiriyor. Anladigim kadariyla memnun. 2 igneli asilama yaptirdi. Simdi tup bebekte devletten yararlandi. Ilac igne vs. Hersey dahil tupe 3000 tl ödedi. Matildaaaa cok iyi açıklama yapiyor. Biz de ilerde tupe gecersek diye sagolsun tum asamalari paylasiyor.onunla irtibata gec cnm. Ama sakin pesini birakma.

X