Merhaba canım, eylem diyebilirsin bana :)
Son gelişmeleri anlatmak istiyorum. Perşembe gece 12de çatlatma iğnemi yapmıştım, bugün sabah da yumurta toplama işlemi (OPU) için hastanedeydim. Anestezi ile yapıldığı için aç susuz gittim. Son yumurta kontrolümde 12 yumurtam oluşmuştu, bugün 13 yumurta toplamış doktorum, biri çift sarılıymış anlayacağın :))) eşim de sperm verdi, büyük ihtimalle şu saatlerde dölleme işlemi yapılmış yavrularımı embriyoskoba koymuşlardır :) Bugünden itibaren embriyologlar BBG evi gibi gözlemleyecekler miniklerimi ve bana durumu her gün bildirecekler. Yarın önemli gün döllenmenin olup olmadığı anlaşılacak (bazen spermin dna sı ile ilgili sorun olursa hiç döllenme olamayabiliyormuş, tüm emekler çöpe..) yani oluşan embriyo sayısını bildirecekler. Salı günü ya da perşembe günü transfer için çağıracaklar, umarım perşembe günü olur ki bu 5. gün embriyosu oluyor ve tutunma ihtimali daha yüksekmiş. İlaçlara gelince ağrım olursa ( şu an yok) parol kullanacağım. 3 gün boyunca da antibiyotik. Ve yarından itibaren progesteron hormonu içeren jel kullanıcam bu da rahim duvarının hazırlanması içinmiş.
Şimdilik durum bundan ibaret.. Hastaneye malzemelerimizi verdik geldik, pişirip teslim etmelerini bekliyorum :) Umuyorum sende de durumlar iyidir. Sperm değerlerinizin gelişmesine çok sevindim. Şansımız bol olsun....
Eylemcim inşallah bu kadar emekle güzel sonuclar alirsin cnm. En zoru yumurtaa toplama bildigim kadariyla. Atlattin cok sukur.Anestezili oldu ama bisey hissediliyo mu? Canin yandi mi? Bu yavrucaklar olursa bizim hakkimizi nasil odiycekler bilmiyorum. Sadece 9 ay tasimanin bile ne kadar hakki var. Biz bi de öncesinde bu kadar ugrasiyoruz?
Cnm inşallah herşey gönlünce gelisir. Embriyon 5.gun transfer edilir ins.hersey en hayirli sekilde olsun. Dualarim seninle.kac embriyo oluscak bildir mutlaka. Merakta birakma bizleri. Ben de 3 gundur kuluçka ya yatmış gibi yatıyorum 12.gunu bekliyoz. Bizim asamalari biliyon. Sen aştin artik bu olaylari ben de gelismeleri yazcam zaten...