Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Polikistik over yani yumurtam catlamiyordu bikac kere klomen kullandim fakat doktorun takipsizliginde catlama ignem zamaninda yapilmadigi icin kiste cevirdi baska doktora gittik esimdende tedt istedi ondada sperm hizi ve kalitesinde problem cikti asilama yapicam dedi yine klomen ve iki gunde bir kontroller oldu asilama yapildi ve tuttu hicbi belirti olmadi bende mide bulantisi kusmada yoktu gununde test yapip ogrendim fakat cok sorunlu bi hamilelik yasadim uc dort kere yogun kanama yasadim dusuk riskim vardi 5.ayima kadar hep uzandim sonra gecti kasimda kucagima aldim oglumu allah isteyen herkese nasip etsin ins

oglunu almışsın kucagina cok şükür... ben de yeni hamile kaldin anlamisim :) ... asilamadan sonra kac gun dinlendin ... dus falan ne zaman yaptin .... bize de fikir vermis olursun cnm.

Bikac gun banyo yapmadim ilk gun ayaklarimi dikip uzandim bikac saat hamile kaldigimi ogrenene kadar genelde hep uzandim cok yorucu isler yapmadim

Asilamanin 9.gunu test yaptim hemsirem yapma simdi cikmaz dedi bende merak edip yaptim ve cok silik cikti cizgi yok gibi biseydi ben tutmadi sandim fakat benim hamileligin cok baslariymis o yuzden oyle cikmis

Asilamanin 9.gunu test yaptim hemsirem yapma simdi cikmaz dedi bende merak edip yaptim ve cok silik cikti cizgi yok gibi biseydi ben tutmadi sandim fakat benim hamileligin cok baslariymis o yuzden oyle cikmis
Hayırlı olsun cnm allah yavrunu sana bafıslasın bende ılk asılamamı oldum bugun 13 ncu gun carsamba gunu test yapıcam ınsallh bende o guzel haberı alırım 4 bucuk seneden sonra rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın

E Esra yaylagulu mrb şuan herhangi bir belirttiniz var mı sanırım aynı gün aşılama olduk. 8 şubatta aşılama oldum ben sonuç için sabırsızlanıyorum
Evet bende 7 sbtda yaptım belırtımı bılmıyorum ama goguslerım agrıyor camasır bıle gıyemedım bugun catlatma ıgnesınden berı agrım hep vardı 2 gundur dahada arttı bıde sık ıdrar dıye bısey var gunde en fazla 3 defa gıtmezdım lavaboya dunden berı saat bası gıdıyorum

Cc arsamba gunu test yapacam ınsallh sende bende ısteyen herkez guzel haberı alırız

E Esra yaylagulu benim belirti yok gibi kasık ağrım vardı geçti şimdi arada batıyo sadece göğüslerim acıyodu oda geçti sadece biraz dolgunluk var ne zaman test yapacağıma karar veremiyorum baya karışık hisler içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…