10 ocakta aşılama 25 ocakta beta hcg 92 çıktıTebrik ederim hangi tarihte aşılama yaptırmıştınız ve kaçıncı gün test yaptırdınız acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 ocakta aşılama 25 ocakta beta hcg 92 çıktıTebrik ederim hangi tarihte aşılama yaptırmıştınız ve kaçıncı gün test yaptırdınız acaba ?
Biraz moral oldu teşekkür ederim. Peki kaçıncı gün gebelik testi yaptırdın. Progestoron kullanıyorsunuz dimi?Aşılama yapıldıpı günde dagil ağrım hiç dinmedi hepsancılar ağrılar göğüs ağrısı hep oldu
15" gğn sonra beta hcg baktrdm evet crinone hala kullanıyorm çok rahatsız etsede bugünleri çok bekledikBiraz moral oldu teşekkür ederim. Peki kaçıncı gün gebelik testi yaptırdın. Progestoron kullanıyorsunuz dimi?
Crinone bende kullanıyorum. Tebrik ederim. Rabbim inşAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasib eylesin inşAllah. Rabbim bizlere de hayırlısıyla yaşatsın inşAllah. Hamilelerin duası kabul olurmuş :) Bizler için de dua eder misin :)15" gğn sonra beta hcg baktrdm evet crinone hala kullanıyorm çok rahatsız etsede bugünleri çok bekledik
Anladım bende dün test yaptırdım koskoca bir negatif hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin10 ocakta aşılama 25 ocakta beta hcg 92 çıktı
Mrb bende yarın asılama yapacam benımde 3 tane yumurtam gelısmıs ınsallh bızde guzel haberı alırız sorunuz neydı sızın kac yıılık evlısınızMerhaba kızlar bende perşembe günü aşılama olucam. Birbirimize destek olalım InşAllah yumurta kontrolüm vardı bugün 3 tane 19 mm lik yumurtam oluşmuş akşam 8de catlatma iğnesi olup perşembe sabah aşılamam olucak InşAllah dualarımızı desteğimizi esirgemeyelim InşAllah birbirimizden
14 aylık evliyim canım sperm hareketimizde sıkıntı var 23 yasindayim haberdar edelim InşAllah birbirimizi senin için çok dua edicem yarın senin için güzel bir gün ve başlangıç olsun InşAllahMrb bende yarın asılama yapacam benımde 3 tane yumurtam gelısmıs ınsallh bızde guzel haberı alırız sorunuz neydı sızın kac yıılık evlısınız
14 aylık evliyim canım sperm hareketimizde sıkıntı var 23 yasindayim haberdar edelim InşAllah birbirimizi senin için çok dua edicem yarın senin için güzel bir gün ve başlangıç olsun InşAllah [/QUOTınsallh cnm allh razı olsun yenı evlı sayılırsın ınsallh senınde ben 4 yılı gectı eclıyım hıkayemı anlatmıstım bende sorun coktu hepsını astık allhın ıznıyle artık nasıp ısı bızımkı allah buyuktur bızıde gorur elbet
Rabbim isteeyen herkeze versn inşaallah dualarm sizlerleCrinone bende kullanıyorum. Tebrik ederim. Rabbim inşAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasib eylesin inşAllah. Rabbim bizlere de hayırlısıyla yaşatsın inşAllah. Hamilelerin duası kabul olurmuş :) Bizler için de dua eder misin :)
Ben bıtlısteyım ozelde yaptırcam 2 aydır 2 bın gıttı bıle ıgnelere ılaclara pco var ben zor gelıstı yumurtam yarın asılama ıcınde ayrı ucret verılecek 3 bın buluyor bızımkısıTa
tabi ki bizimde evimize kucağımıza nasip eder InşAllah Allahım cennet kokulu evlatlarımızı. Hangi şehirdesin ne kadara yaptırıcaksın aşılamayı
Aaa yakınız bende siirtteyim özele olucam 500 lira aşılama meslegimizden dolayı indirimimiz var 360 lira . Onun dışında ekstra catlatma iğnesi ovitrelle aldım 78 liraya o kadar canımBen bıtlısteyım ozelde yaptırcam 2 aydır 2 bın gıttı bıle ıgnelere ılaclara pco var ben zor gelıstı yumurtam yarın asılama ıcınde ayrı ucret verılecek 3 bın buluyor bızımkısı
senın ucuza gelmıs ben cok ıgne kullandım raporlu verdıler ıgnelerı ama 2 ay kullandıgım ıcın cok gıtı ama hayırlısıyla guzel haberı alayımda para hıc gozume gelmıyorAaa yakınız bende siirtteyim özele olucam 500 lira aşılama meslegimizden dolayı indirimimiz var 360 lira . Onun dışında ekstra catlatma iğnesi ovitrelle aldım 78 liraya o kadar canım
Para her zaman kazanılır canım o önemli değil ben klomen kullandım iğne vurunmadigim için daha uygun oldusenın ucuza gelmıs ben cok ıgne kullandım raporlu verdıler ıgnelerı ama 2 ay kullandıgım ıcın cok gıtı ama hayırlısıyla guzel haberı alayımda para hıc gozume gelmıyor
9
Ben 4 ay klomen kullandım gelısmedı hıc haberleselım cnm destek olalım bırbırımıze yarın nasıl gelısecek anlatırım sanaPara her zaman kazanılır canım o önemli değil ben klomen kullandım iğne vurunmadigim için daha uygun oldu
Bende de pcos var klomenle gelişmişti yumurtalarım ama kalitesi düşük çıkmıştı Gonal f kullandım yumurtam büyüdü değeri de doktorun beklediğinden bile daha iyi çıkmış cumartesi yaptırdık aşılamayı bakalım ayın 17sinde adet olmazsam gidicem doktoraBen 4 ay klomen kullandım gelısmedı hıc haberleselım cnm destek olalım bırbırımıze yarın nasıl gelısecek anlatırım sana
Insallh guzel haberı alırsın cnmBende de pcos var klomenle gelişmişti yumurtalarım ama kalitesi düşük çıkmıştı Gonal f kullandım yumurtam büyüdü değeri de doktorun beklediğinden bile daha iyi çıkmış cumartesi yaptırdık aşılamayı bakalım ayın 17sinde adet olmazsam gidicem doktora
İnşallah canım 4 buçuk sene oldu evleneli artık olsun istiyorum eşimde herşey normal o yüzden de üzülüyorum ama hayırlısı tabiiInsallh guzel haberı alırsın cnm
Benımde 4bucuk sene oldu cok ıyı anlıyorum senı cok zor rabbım bızımde yuzumuzu guldursun ımsallhİnşallah canım 4 buçuk sene oldu evleneli artık olsun istiyorum eşimde herşey normal o yüzden de üzülüyorum ama hayırlısı tabii