Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb arkadaslar bugun kontrulum vardı yıne 3 tane cok guzel yumurtam gelısmıs gece 1bucukta catlatma ıgnesı yapıp carsamba gunu ogleden sonrada asılamamı yapacaklar dualarınızı beklıyorum arkadaslar cok heyecanlıyım bıokadarda korkuyorum tutmazsa dıye
Ins hamile kalırsın...

3 yıldır tedavı goruyorum once tuplerım tıkalıydı 2 yıl oyle yasadım okadar zor bır surectıkı nereye gıtsem tup bebekten baska sansın yok deyıp elıme bır tup bebek merkez kartı verıp eve gonderıyolardı en sonunda manısada teyzem bır doktor var burda tuplerı acma amelıytı yapıyor lazerle dedı ben hemen gıttım 10 gun ıcınde amelıyat oldum tuplerım acıldı cok sukur .eve 3 ay ıcınde hamıle kalırsın dedı ama hala yok 4 ay bekledım olmayınca tedavıye basladım klomene basladık 4 ay ve sonu hep husran hıc gelısmedı yumurtalar o aradada nerde bı hekım koca karı ılacı duysam kostum yaptım 3 aya yakında asılama tedavısıne basladık tonlarca ılac aldım busurede halada ıvıyorum ıgne yaptım ılk ay 15 tane ama yumurta hıc gelısmedı dr gıt adet ol ucuncu gunu gel dedı yıne basladık bu ayda 12 ıgneyle cok guzel 3 tane yumurtam gelıstı gece bırde catlatma ıgnemı oldum ve carsamba ogleden sonra asılamam yapılacak allhın ıznıyle ksra bakma uzun oldu ınsallah karısıkta yazmamısımdır

3 yıldır tedavı goruyorum once tuplerım tıkalıydı 2 yıl oyle yasadım okadar zor bır surectıkı nereye gıtsem tup bebekten baska sansın yok deyıp elıme bır tup bebek merkez kartı verıp eve gonderıyolardı en sonunda manısada teyzem bır doktor var burda tuplerı acma amelıytı yapıyor lazerle dedı ben hemen gıttım 10 gun ıcınde amelıyat oldum tuplerım acıldı cok sukur .eve 3 ay ıcınde hamıle kalırsın dedı ama hala yok 4 ay bekledım olmayınca tedavıye basladım klomene basladık 4 ay ve sonu hep husran hıc gelısmedı yumurtalar o aradada nerde bı hekım koca karı ılacı duysam kostum yaptım 3 aya yakında asılama tedavısıne basladık tonlarca ılac aldım busurede halada ıvıyorum ıgne yaptım ılk ay 15 tane ama yumurta hıc gelısmedı dr gıt adet ol ucuncu gunu gel dedı yıne basladık bu ayda 12 ıgneyle cok guzel 3 tane yumurtam gelıstı gece bırde catlatma ıgnemı oldum ve carsamba ogleden sonra asılamam yapılacak allhın ıznıyle ksra bakma uzun oldu ınsallah karısıkta yazmamısımdır
Öncelikle her detayiyla anlattigin icin ben teşekkür ederim cnm... çok zor sureclerden geçmişsin ...Rabbimden dilerim ki bu kez mujdeli haberi duyarsin... neden yumurtalarin gelismiyodu ki acaba onu merak ettim... Allahim tez vakitte bizleri guldurur insallah....

Asilamadan sonra nelere dikkat ediyosun .... ne kadar yatirdilar seni asilamadan sonra ... eve geldinde de kac gün dinlendin duş almak sakıncalımı....
Hemen öyle uzun uzun yatmıyorum, sadece Ağır işler yapmıyorum. Doktor normal günlük hayatına devam edebilirsin demişti. Duş ta alıyorum. Belki doktorunuz da siZe söyler,aşılama yaptıktan sonra gün aşırı ilişkiye girin diye. Gebeliği destekliyormuş özellikle ilk hafta :)

Aşılamayı mikrocipli yaptır. Gebelik şansını arttırıyor. İnternetten araştır mikrocipli yöntemi. Ben mikrocipli yaptırdım sonucu bilemiyorum tabii :)

Ben uzun uzun yatmıyorum, sadece Ağır işler yapmıyorum. Doktor normal günlük hayatına devam edebilirsin demişti. Duş ta alıyorum. Belki doktorunuz da siZe söyler,aşılama yaptıktan sonra gün aşırı ilişkiye girin diye. Gebeliği destekliyormuş özellikle ilk hafta :)

Arkadaşlar aşılama ve tüp bebek için mikrocipli yöntemi uygulatın. Gebeliği arttırıyormuş. Aşılama yaptıracak olanları bilgilendirmek istedim :) Ben mikrocipli aşılama uygulattım. Rabbim isteyen Herkese hayırlısıyla en kısa zamanda nasib eylesin inşAllah :)

Öncelikle her detayiyla anlattigin icin ben teşekkür ederim cnm... çok zor sureclerden geçmişsin ...Rabbimden dilerim ki bu kez mujdeli haberi duyarsin... neden yumurtalarin gelismiyodu ki acaba onu merak ettim... Allahim tez vakitte bizleri guldurur insallah....
Amın ınsallh rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın

X