Bende de aşılamadan sonra arada kasıklarım ve karnım agrıdı ondan sonrada bırsey yok. Çoğunda göğüs de şişme ve ağrı oluyormuş bendd bunlar yok7.gunde sol kasigim agrimisti bir iki gun ara ara dr uma sordum bekleyecegiz dedi catlamayan yumurta kist yaparsa o da agri yaparmis duphaston iciyorum akintim var ondan mi bilmem erken gebelik testi yaptim dun silik gibi cikti ama normal idrar testi yaptim birsey cikmadi belki de catlatma ignesinden dolayi silik gibi cikmistir
Bende de hic bir belirti yok gibiBende de aşılamadan sonra arada kasıklarım ve karnım agrıdı ondan sonrada bırsey yok. Çoğunda göğüs de şişme ve ağrı oluyormuş bendd bunlar yok
canım merhaba bende aşılama ile hamile kaldım ve hiçbir belirtim yoktu herkeste farklı olabilir bunu düşünüp canını sıkma olumlu düşün hatta düşünmemeye çalış, inşallah güzel sonuçlar alırsınBende de aşılamadan sonra arada kasıklarım ve karnım agrıdı ondan sonrada bırsey yok. Çoğunda göğüs de şişme ve ağrı oluyormuş bendd bunlar yok
Aşılamadan once daha cok dusunuyordum. Aşılama yaptırdık hıç dusunmuyorum. Artık herşeyin hayırlısı diyorum. 1mayısı bekliyorum umarım güzel haber verırım. :)canım merhaba bende aşılama ile hamile kaldım ve hiçbir belirtim yoktu herkeste farklı olabilir bunu düşünüp canını sıkma olumlu düşün hatta düşünmemeye çalış, inşallah güzel sonuçlar alırsın
Aşılamadan once daha cok dusunuyordum. Aşılama yaptırdık hıç dusunmuyorum. Artık herşeyin hayırlısı diyorum. 1mayısı bekliyorum umarım güzel haber verırım. :)
Canim bende bugün aşılama yaptırdım 9 mayısta test yaptiracagim bendeBanada bugün sabah yapıldı aşılama. 8 mayısta test yapacağım
Hayırlı olsun hakkımız da. İnşallah güzel sonuç alırızCanim bende bugün aşılama yaptırdım 9 mayısta test yaptiracagim bende
Hakkında hayırlısı olsin canımBende yarın doktora gidiyorum Bakalim ikinci asilamayi mı yapicak tüp bebeğimi onericek
profilin ankara diyor canım ben de ankaradayım hangi hastanede yaptırdın acaba aşılamayı doktorundan memnun kaldın mıcanım merhaba bende aşılama ile hamile kaldım ve hiçbir belirtim yoktu herkeste farklı olabilir bunu düşünüp canını sıkma olumlu düşün hatta düşünmemeye çalış, inşallah güzel sonuçlar alırsın
Amin cnm hepimiz icinHakkında hayırlısı olsin canım
İnşallah canım bekleyen herkese yardım etsin allahHayırlı olsun hakkımız da. İnşallah güzel sonuç alırız
Gözleri aydın olsun darısı bizlereBenim arkadaşım tüp bebek yaptırdı tutmuş ikizmis rabbim bizlerede nasip etsin
AminnnnnnGözleri aydın olsun darısı bizlere
siz hangi hastaneye gidiyorsunuz canımCanım bende ankaradayım.
siz hangi hastaneye gidiyorsunuz canım
Gozlerı aydın. İnşallah bizlerinde olur:)Benim arkadaşım tüp bebek yaptırdı tutmuş ikizmis rabbim bizlerede nasip etsin