Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
profilin ankara diyor canım ben de ankaradayım hangi hastanede yaptırdın acaba aşılamayı doktorundan memnun kaldın mı
Başkent hastanesinde göğşen önalanda yaptırdım canım memnundum hocadan iyi ve bilgili biri tavsiye edebileceğim bir doktor.

İl
Allahtan umit kesilmez canim. Canli oldugu kagitta ki yazio.bizde tam hareketli yari hareketli hareketsiz felan gibi yazilar var.bizim de 4milyonsu 16milyona yukseldi. Esin urolojiye gtti dimi.ilac kullanio mu.yukselir belki
İlaç yazmadı cnm etki etmez dedi sperm sayısı yukselmez dedi ne bilim cnm ya tüp bebeğe gonderdi

24 nisanda 2. asilamami yaptirdim. Allah hepimizin kucagini saglikli hayirli bebislerle doldursun.
Aynı gün aşılamamiz yapılmış benimde 24 nisan da yapıldı canım yüzümüzü güldürecek sonuçlar alırız inşallah ben çok merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza:halay:Ben 3 yıldır hamile kalmaya çalıştım olmadı toplamda 5 yıllık evliyim cikolata kistim dışında hiçbir sorun görülmedi. Geçen cuma aşılama yapıldı bugün 8. Günüm beklemek çok zor.:110: inşallah sonu hüsran olmaz

Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza:halay:Ben 3 yıldır hamile kalmaya çalıştım olmadı toplamda 5 yıllık evliyim cikolata kistim dışında hiçbir sorun görülmedi. Geçen cuma aşılama yapıldı bugün 8. Günüm beklemek çok zor.:110: inşallah sonu hüsran olmaz
Allah gönlüne göre versin canım inşallah az kalmis senin yine gecmis zaman:)) insallah tutar kaç yumurta vardı Sperm sayısı nasildi

canim belirtilerin var mi?[/QUOTE

Bariz belirtilerim yok açıkçası aşılama olduğum zaman falanda ağrı sızı hissetmedim ara sıra kasıklarım da sağlı sollu ignelenmeler oluyor bi de göğüslerim yanlardan dokununca hafif sızlıyor o kadar senin var mı ?

X