Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ben 3 ay klomen kullandım normal takiple baktı sadece hiç büyüme olmadı.3 kez iğneli aşılama oldum ben de.Yumurtalarımın çok dirençli olduğunu iğneyle zor büyüdüğünü söyledi doktorlar canım.

meraba arkadaşlar ben geçen sene2012 aralık ayında 3 ay klomen ovıtrelle kullandım ama hamile kalamadım.2013 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım ama maalesef oda tutmadı....aralık ayında babam rahatsızlandı hastaneye yatırdık ocak ayındada vefat etti babam mecburen ara verdim 3 ay ve 2. aşılamamı bu ayın 20 sinde yaptırdım ama hiç bir belirtim yok sanki buda olmadı gibi salı günü yaptırıcam test bakalım sonuç ne çıkıcak allah herkesin gönlüne göre versin inş...

Bnimde 2. Aşılamam bugunle beraber 6 gün oldu inş tutmuştur ya nolur kızlar dualarınızı eksik etmeyin

canım öncelikle başın sağolsun bende babamı kaybettim hemde küçük yaşta seni anlayabiliyorum allah sabır versin.
gönlünü ferah tut inşallah hayırlısıyla bu kez tutar evladın olur

canım öncelikle başın sağolsun bende babamı kaybettim hemde küçük yaşta seni anlayabiliyorum allah sabır versin.
gönlünü ferah tut inşallah hayırlısıyla bu kez tutar evladın olur

çok teşekkür ederim canım allah razı olsun hepimizin duaları kabul olsun inşşş...kavuşalım inş hayırlısıyla bebeklerimize...

Birde senin aşılama tutmayınca üniversiteden rapor verdilermi tutmadığına dair ?

kızlar iyi akşamlar allah hepimeze hayırlı evlat nasipetsin inş. 2 yıldır benimde olmuyor dün akşam çatlatma iğnesi oldum yarın aşılamam yapılacak lütfen deneyimlerinizi ve desteklerinizi esirgemeyin :))) umudum var bi yanda bi yandanda korkuyorum :))

Hiç korkma cok kolay bir işlem toplam 20 dk sürüyo 5 dkta doktar yapıyo 15 dkta dinlendiriyolar sen rahat ol ki umudunu yitirme

Cnm öncelikle basin sagolsun. Asilaman hayirli olsun. Inşallah güzel sonuclar alirsin.

Cnm ben de dun aksam catlatma ignesi vuruldum. Yarin aşılama m var :)) birlikte gun sayariz artik. aşılama dan hic korkma. Hic bisey anlamiyon. Benim 3.asilamam .. hakkımızda hayırlısı. ..

Pko yumurtaların direnc gosterip zor buyumesi mi demek?

Eylül seni baska topiklerde goruyorum cnm. Asilama gelismelerini mutlaka paylas burda da cnm. Benim bu perşembe igneli asilama m var. Sen aşılama yi nasıl yaptircan? Igneli yaptirsaydin?

bilmiyorum canım nasl olcgni bnde yarn gdcem doktora bakalm ne dck. paylaşrm canım sonçlrı. inş sende bu ay güzel sonçlr alrsn allahın iznyle.

anladm canım. bnde yarn gdcem bakalm ne dck doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…