Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet cnm bu ay ovu testi denedim çok şükür günleri yakaladım şuan bekliyorum hastalanırsam dr gitçem aşılama için dua edin bana inşallah gerek kalmazda hamile kalmışımdır son iki gün ama ben regl olucak gibi ağrılar hissediyorum :KK43:
Can'ım sen de pıhtılaşma çıkmamış mıydı? Doğru mu hatırlıyorum. Eğer öyleyse bugünlerde coraspin aspirin vs kullanman gerekmiyor mu?
Kızlar ben boşa gitmişim o kadar özel muayeneye dün gittiğim doktor ayrıntılı bilgi güzel muayene ettiki boşa aşılama oldum klomen kullandım o kadar para boşa verdim bu doktordan çok memnun kaldım benim degerlerime hiç bakılmadan aşılama felan yapıldı bu doktor degerlerime felan hep baktirdi eşimin sonucuna normal denmişti meğerse sperm sayısı biraz dusukmus
Can'ım hatırlarsan ben sana demiştim nasıl aşılama yaptılar sana diye. Tahlil vs hiçbir şey yapmadan tedaviye başlamak saçmalık. Rahim filmi çekilmediysen onu da çektir bir an önce.

Can'ım sen de pıhtılaşma çıkmamış mıydı? Doğru mu hatırlıyorum. Eğer öyleyse bugünlerde coraspin aspirin vs kullanman gerekmiyor mu?

Can'ım hatırlarsan ben sana demiştim nasıl aşılama yaptılar sana diye. Tahlil vs hiçbir şey yapmadan tedaviye başlamak saçmalık. Rahim filmi çekilmediysen onu da çektir bir an önce.
Onu cek

İldim cnm tüplerim acik

benim bugün adetime 4 gün var bugün tam abdest alacağım vakti lavaboya gittim ilk önce beyaz bir akıntım gelmişti sonra bir daha silindim kahverengi bir akıntım geldi sonrasında az bir kan şimdi aradan 4 saat geçti bir parça kahverengi parça düştü az az devam ediyor acaba yerleşme kanaması mı anlamadım...
adet gibi de durmuyor bilemedim

benim bugün adetime 4 gün var bugün tam abdest alacağım vakti lavaboya gittim ilk önce beyaz bir akıntım gelmişti sonra bir daha silindim kahverengi bir akıntım geldi sonrasında az bir kan şimdi aradan 4 saat geçti bir parça kahverengi parça düştü az az devam ediyor acaba yerleşme kanaması mı anlamadım...
adet gibi de durmuyor bilemedim
Canım aşılama mı yaptınız kaç gün oldu

Kızlar dr bana gonal f verdi sonra yuöurtaların cok gelişti dedi aşılama yapmadı bi hafta oldu. Ama bugun acayip bi agrı giriyor alttan 2 3 dk geçmiyo sonra geçiyo sizce niye olabilir
Kaç yumurta vardı da doktor aşılama yapmadı. Yumurtalar catlıyor olabilir belki p Ağrı yapıyordur

slm arkadaslar bende asilama yapacagim butun tahliler yapildi kandin doktorum tatafindan.simdi bizi ozel bir hastaneye yonlendiricek.cok heycanliyim cokta korkuyorum ayin 31 ne kayit icin randevu vermisler o tarihlerde adetimde gelior sizce hemen asilama yaparlarmi sorun esimde sperm sayisi azmis tutarmi size

Dolunay22 Dolunay22 pıhtılaşma da yok gibi dedi drlar ama yinede bebe aspirini kullan dedi endokrin dr u bende 2 haftadır günde 1 tane içiyorum ve 1,5 aydır folbiol kullanıyorum allahım inşallah nasip ederde hamile kalırım inşallah tabi hepimiz bu ay güzel haberler veririz inşallah

unutum sormayi simdi ilk ramdevudam asilamaya kadr ne yapilacak beni aydinlatirmisiniz rica etsem
merhaba cnm zaten adet günün 2. veya 3. günü dr tedaviye başlıyor oyüzden seni çağırmıştır ultrasyonla yumurtlara bakıcak ilaç vericek ya hap ya iğne gün aşırı seni çağırıp yumurtaların gelişimine bakıcak sonra istenilen seviyeye gelince çatlatma iğnesi yapıcak 36 saat civarı aşılama yapıcak eşinden sperm alıp sana enjekte edicek 2hafta sonrada sonucu öğreniceksin tedavin hayırlı olsun cnm

Dolunay22 Dolunay22 pıhtılaşma da yok gibi dedi drlar ama yinede bebe aspirini kullan dedi endokrin dr u bende 2 haftadır günde 1 tane içiyorum ve 1,5 aydır folbiol kullanıyorum allahım inşallah nasip ederde hamile kalırım inşallah tabi hepimiz bu ay güzel haberler veririz inşallah
Canım ben bu tedaviye başladığımdan ber coraspin ve folbiol verdi doktorum hatta ben solgar kullanıyordum folic acid onu bıraktım folbiole başladım, bende pıhtılaşma problemi olup olmadığı bilinmiyor ama coraspini hiç ara vemeden devam dedi.

Canım ben bu tedaviye başladığımdan ber coraspin ve folbiol verdi doktorum hatta ben solgar kullanıyordum folic acid onu bıraktım folbiole başladım, bende pıhtılaşma problemi olup olmadığı bilinmiyor ama coraspini hiç ara vemeden devam dedi.
evet sanırım rahimde kanı sulandırıyor ve bebeğe giden kanın kolay geçmesini sağlıyor pıhtılaşma varsa kan gitmiyor şimdi pıhtılaşma yok dediler fakat her ihtimale karşı içiyorum bakalım bebek gelicekmi ama pek sanmıyorum çünkü ara ara ağrılarım var

evet sanırım rahimde kanı sulandırıyor ve bebeğe giden kanın kolay geçmesini sağlıyor pıhtılaşma varsa kan gitmiyor şimdi pıhtılaşma yok dediler fakat her ihtimale karşı içiyorum bakalım bebek gelicekmi ama pek sanmıyorum çünkü ara ara ağrılarım var
Nasıl ağrılar bende de yumurtalıklarımda ağrı oluyor arada bir. Önceki aşılamamda hiç yoktu ama bu sefer oldu. Bugün 8. gün benim geçen çarşamba yapılmıştı hala ağrım oluyor arada.

Nasıl ağrılar bende de yumurtalıklarımda ağrı oluyor arada bir. Önceki aşılamamda hiç yoktu ama bu sefer oldu. Bugün 8. gün benim geçen çarşamba yapılmıştı hala ağrım oluyor arada.
benim aşılama değil tahlillerden sonra ilk deneme ama 5 gündür günde 1 iki kere adet olucakmışım gibi bi ağrı oluyor geçiyor yarın günüm umarım bebiş vardır ama hiç belirtim yokkkkii :KK43: olmadı sanırım

Eşinde sorun varsa aşılamadan önce eşinin tedavisi olmalı, sperm sayısı azsa aşılamayı direk yapmaya kalkıyolarsa sonuç hüsran olasılığı çok. Önce eşin tedavi olsun sonra aşılamaya girişin.
slm arkadaslar bende asilama yapacagim butun tahliler yapildi kandin doktorum tatafindan.simdi bizi ozel bir hastaneye yonlendiricek.cok heycanliyim cokta korkuyorum ayin 31 ne kayit icin randevu vermisler o tarihlerde adetimde gelior sizce hemen asilama yaparlarmi sorun esimde sperm sayisi azmis tutarmi size

X