Goguslerm benimde acaimyo ama sis ve agri var ama adet belrtiside olabilr tatlim benimkisi ama cok sis aci yokCanım bende uyuyanadım hic bi belirti yok bende göğüslerimde acımıyo senden 2 gün sonra aşılama yaptırmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Goguslerm benimde acaimyo ama sis ve agri var ama adet belrtiside olabilr tatlim benimkisi ama cok sis aci yokCanım bende uyuyanadım hic bi belirti yok bende göğüslerimde acımıyo senden 2 gün sonra aşılama yaptırmıştım
Umudumu kaybediyorum ben nolacak bizim bu halimiz hic bi belirti yok bende ne göğüs ağrısı ne kasık ne bel ağrısı kabızlık da yok offfff Allah yardımcımız olsunGoguslerm benimde acaimyo ama sis ve agri var ama adet belrtiside olabilr tatlim benimkisi ama cok sis aci yok
Canım bence gayet güzel büyümüs benimkiler 10. Günde 13 mm idi 12. Günde 18 mm olmuştuKızlar dün muayene oldum adetimin 8. Günüydü 14mm ve 10mm olmuş foliküller. Menogona devam et dedi. Salı yine gidicem. Nasıl değerlendirirsiniz sonucu?
Benim onuncu gunce 19 mm olmustu ptesi asilama olucak uc tane yumurta olustu bende dun aksam vurduk catlatma ignesini bakalim Allah emeklerimizi bosa cikarmasnCanım bence gayet güzel büyümüs benimkiler 10. Günde 13 mm idi 12. Günde 18 mm olmuştu
Cak guzel bUyumus canm insalah diledigin gbi asilamaya gerek kalmadan dogal yolla hamile kalirsinCanım bence gayet güzel büyümüs benimkiler 10. Günde 13 mm idi 12. Günde 18 mm olmuştu
Benimde sali belli olacak dua edelimmmmKızlar aşılama gününü de sayarsak aşılamanin 13. günündeyim. Dün akşam karın ağrım coktu adet sancısı gibi. Şu an hiçbir şey yok. Bu bekleme safhası hem güzel hem stresli. Yarın akşam olmadı salı belli olur sanırım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bizlere de evlat sevgisinj tattirir inşallah
Amin insalah cnm Rabbim hwpimizin gonlune gore wersin insalah bnde pazar gunu yaptircam asilama insalah ilkinde tutar hayrlsiyla
Benimkisi 23mmdi bes gunde tatlimCanım bence gayet güzel büyümüs benimkiler 10. Günde 13 mm idi 12. Günde 18 mm olmuştu
Beni heyecan basti simdi kizlar insalah mutlu haberlerinizi aliriz♡♡♡Insallah can Allah emeklerımızı bosa cıkarmaz hayıtlı haberler alırız.
Bugün yaptıracak misin test cok merak ediyorummmmmgelsin meleklerimizzzzzzz
Canim ben sadce 5 gun kullanmtm 23mmdi benkiside ama seninkide iyi haydi hayirlisi benim 10 10 23 mm di digerleri zaten tutmaz heraldeKızlar dün muayene oldum adetimin 8. Günüydü 14mm ve 10mm olmuş foliküller. Menogona devam et dedi. Salı yine gidicem. Nasıl değerlendirirsiniz sonucu?
Insallah can Allah emeklerımızı bosa cıkarmaz hayıtlı haberler alırız.
Canim kaybetmr ikinciye dene ben deneyecegim vala benim kasiklrm agryo hafif bacaklrimfa sizi var hafif gogusler sis halen bazilrnda hic belrti olamayabiliyor takmamayacalis fazla lutfenGiderek
Umudumu kaybediyorum ben nolacak bizim bu halimiz hic bi belirti yok bende ne göğüs ağrısı ne kasık ne bel ağrısı kabızlık da yok offfff Allah yardımcımız olsun
Hilal sonucunu merakla bekliyorummm dualarim senle[/QUOTE][QUOTE, post: 40084225, member: 646640"]Goguslerm benimde acaimyo ama sis ve agri var ama adet belrtiside olabilr tatlim benimkisi ama cok sis aci yok