Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
[QUOTE="hllal, post: 40078148, member: 6466ovitreet simdi baktm pregnly 5000 ampul iki tane kullanmisim tek igende iki doz
Banada doktor pregnly yazdi bu ay gecen ay ovitrelle kullanmistim iki doz bu seferki o yuzden sordm cnm pregnly de ovirel gbi 24-36 saat icindemi yumurta catliyo ben bi saat sonra vurulcam ptesi asilama yapilcak[/QUOTE]
Canim ben 36saat once vurldum yani pazrtesi 11.30da vulrdum carsba sabah 10.30da asilama oldum tatlim hesaplayinca 36saat yapiyor sanrm

Banada doktor pregnly yazdi bu ay gecen ay ovitrelle kullanmistim iki doz bu seferki o yuzden sordm cnm pregnly de ovirel gbi 24-36 saat icindemi yumurta catliyo ben bi saat sonra vurulcam ptesi asilama yapilcak
Canim ben 36saat once vurldum yani pazrtesi 11.30da vulrdum carsba sabah 10.30da asilama oldum tatlim hesaplayinca 36saat yapiyor sanrm[/QUOTE]
Simdi wurdurdum da felaket yakiyo ya ayagimi oynatamiyrm Allahim emeklerimizi bosa cikarma:110::KK61:

Ca
Simdi wurdurdum da felaket yakiyo ya ayagimi oynatamiyrm Allahim emeklerimizi bosa cikarma:110::KK61:
Amin.[/QUOTE]
Canim ben hic bisu hiseetmedm ya vuran kiai ile alakalo sanrm cnku sinek isirgi bile degildi hic canim acimadi sonrasinda da bisi hissetmdim ben simdi yina sol kasgim agryo affedrsin iliskiden sonra hafif agryo ya

Amin.[/QUOTE]
Amin insallah cikarmaz canim benim ama vuran kisinin eli pek hafuftu benim.kalcamdan vurdu ama sifir hic bisi hissetmedm ben senin neden ole oldu ki acana

Canim ben hic bisu hiseetmedm ya vuran kiai ile alakalo sanrm cnku sinek isirgi bile degildi hic canim acimadi sonrasinda da bisi hissetmdim ben simdi yina sol kasgim agryo affedrsin iliskiden sonra hafif agryo ya[/QUOTE]
Bende wurulurken hissetmedim ama ilaci bosalttiktan sonra cok yandi diz kapagima kadat wurdu agrisi suan gcti biraz cok skur

Canim ben hic bisu hiseetmedm ya vuran kiai ile alakalo sanrm cnku sinek isirgi bile degildi hic canim acimadi sonrasinda da bisi hissetmdim ben simdi yina sol kasgim agryo affedrsin iliskiden sonra hafif agryo ya[/QUOTE]
Kac gun war senin teat yapmana cnm son gunlerinse zorlama kendini fazla hatta son iki uc gunse iliskiye girmeyin hic pek onermiyolar cunku

Canim ben hic bisu hiseetmedm ya vuran kiai ile alakalo sanrm cnku sinek isirgi bile degildi hic canim acimadi sonrasinda da bisi hissetmdim ben simdi yina sol kasgim agryo affedrsin iliskiden sonra hafif agryo ya
Bende wurulurken hissetmedim ama ilaci bosalttiktan sonra cok yandi diz kapagima kadat wurdu agrisi suan gcti biraz cok skur[/QUOTE]
Canim gecmis olsun ben tip merkezinxe vuruldum vuruldktan sonrada bisi hissetmedim ay

Kac gun war senin teat yapmana cnm son gunlerinse zorlama kendini fazla hatta son iki uc gunse iliskiye girmeyin hic pek onermiyolar cunku[/QUOTE]
Nie ki bana hic bisi demedilee vala 12gun boyuncami due ustune basa basa sordum evet dedi hemsire 12gun boyunca gun asiri iliski dedi gun asiri olmadi malasef o aralar asilamdan sonra iki gun oldu snra ara ara vala yine o kismimda sertlik var sanki aciktimda bisiler yedim

Yarin ehliyet sinavim var pazrtesi babannemi umreye yolcu etcez carsidan cocuk yada bebek giysisi alip gndercgim ordaki yoksul bir bebege versin

Kızlar hsg çektirdim bugün radyomarda. Hiç ağrımaadı ilacı verirken adet sancısı gibi bikaç saniye ağrıdı okadar. Çok şükür iki tüp de açık ve hersey normal. İnşallah iğnelerle doğal yoldan olur. Olmassa aşılamaya geçicez. Ama eşimin keçiboynuzu kürlerini 72 gün içmeden aşılama istemiyorum çünkü sperm yenilenmesi 72 gün sürüyormuş. Sizin sonuçları heyecanla bekliyorum inşallah yüzümüz güler canlar:))

Bugun goguslerm kasinrken sole aynadan bir baktm ozellikle sol gogsumde arkdslr damsrlar uzun uzun besbelli acaba hep mi oleydi ben mi farkemedim yoksa yeni mi bole oldu anlamaydim esime sordum evet besbelli dedi belkide benim husnu kuruntum da olabilr ama paylasmk istedim

Kızlar hsg çektirdim bugün radyomarda. Hiç ağrımaadı ilacı verirken adet sancısı gibi bikaç saniye ağrıdı okadar. Çok şükür iki tüp de açık ve hersey normal. İnşallah iğnelerle doğal yoldan olur. Olmassa aşılamaya geçicez. Ama eşimin keçiboynuzu kürlerini 72 gün içmeden aşılama istemiyorum çünkü sperm yenilenmesi 72 gün sürüyormuş. Sizin sonuçları heyecanla bekliyorum inşallah yüzümüz güler canlar:))
Canim sukur ozaman kurtuldun oh gecmus olsun ben cok sanci vekmstm iki kerede berdile bana ilaci hele ikinci berislrimde sac diplerm ipislak oldu ve aciyoo die ciglik atmistm ama dayandim bu asamdan sonra birtek dogum canimizi yakar dger islemler agrisiz cnku

Iyi geceler arkdaslr yari gorusmek dilegi ile ben iyce bagimlisi oldu bu aralar buranin opuldunuz hepimiz yatmadan once birbirmize dua edelim baskalrna ertigimiz dualr Allah katinda daha makbuldur opuldunuz:KK15::KK36:

Iyi geceler arkdaslr yari gorusmek dilegi ile ben iyce bagimlisi oldu bu aralar buranin opuldunuz hepimiz yatmadan once birbirmize dua edelim baskalrna ertigimiz dualr Allah katinda daha makbuldur opuldunuz:KK15::KK36:
İyi geceler canımm dualarım sizlerle ❤️ Öpüyorum çook yarın görüşürzz :))

Gunaydin arkadslr bugun uyuamdim pek yarimsaati geckindir ayaktayim bugun tam 12.gunume girms bulunmakttam

X