Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bana 12 gün kullanacaksın dedi hala kullanıyorum jeli.Pek akıntı yok
Canim benim zaten bir kutuydu senin iki kutumu sabah aksam kullandim biteli uc dort gun oldu bana tek kutut berdi doher bayanlra iki verdiler ama jel kullanrken cok akintm oldu benim birden su gbi gelvryordu ozellokle jeli aksamlri sktgmda da agri yapyrdu sanrm birazda olsa hava gondergi icin skrken

Bugun bi baktm watsaptan bir resim helmis bir bebek resmi arkdsmin farkinda olmadan kaza ile kaldgi bebegin fotosu gecen sene bir kizo oldu bu sene ikincisi nende gordum masallah dedim cok guzel yanlislika cocuklra gndermis resmi sonra sohbete basldik dediki umreye giden biri varmi eber geecekten babannem bu pazartedi umreye gidiyor dediki bebel elbisesi al gotrsun versin birene annesi bole gtrmus olamayanlarin simdi var bebeklri dio vala ne ypcgimi sasirdim ha ha ama Allahimdan kesmyrm umudimi icimden ses olavak az kaldi olacak dyir

Benimkisi tek suya iki doz prngley mi ole bisidi ya tam hatrlyamdm sen igne oldun mu canim

Bende pko olduğundan yumurtaları gonal-f iğneleriyle büyüttük.Yumurta büyüdüğünde ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım zaten ovitrellenin içinden iğne hazır şekilde çıkıyor sıvı içinde yani.Bir tane vuruldum ovitrelle çatlatma iğnesinden

Canim benim zaten bir kutuydu senin iki kutumu sabah aksam kullandim biteli uc dort gun oldu bana tek kutut berdi doher bayanlra iki verdiler ama jel kullanrken cok akintm oldu benim birden su gbi gelvryordu ozellokle jeli aksamlri sktgmda da agri yapyrdu sanrm birazda olsa hava gondergi icin skrken

Benimki de bir kutu da sabahları kullanıyorum sadece.

C
Bende pko olduğundan yumurtaları gonal-f iğneleriyle büyüttük.Yumurta büyüdüğünde ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım zaten ovitrellenin içinden iğne hazır şekilde çıkıyor sıvı içinde yani.Bir tane vuruldum ovitrelle çatlatma iğnesinden
Canim pko hormon testinde ki cikiyor 21.gun kaninda cikan me su pregestoron mu neydi ismi o bende 6cikmisti adetin 21.gunu vermstm kanfa sence dusuk degil mi herkze hatta ilac verdiler bana gwrk yok die vermediler senin kac canim bisi yok normal dyolr ama bende de var die dusunyrm pko

C

Canim pko hormon testinde ki cikiyor 21.gun kaninda cikan me su pregestoron mu neydi ismi o bende 6cikmisti adetin 21.gunu vermstm kanfa sence dusuk degil mi herkze hatta ilac verdiler bana gwrk yok die vermediler senin kac canim bisi yok normal dyolr ama bende de var die dusunyrm pko

Cnm ben ergenlik döneminden beri pkoluyum.Düzensiz adet,kilo alımı,çok ama küçük yumurtaların olması ve yumurta büyümemesi.Teşhis önceden konulduğundan ve ultrasonla da anlaşıldığından test filan yapılmadı.Zaten aşılama yapma nedenimiz benim rahatsızlığımdan ötürü.

Cnm ben ergenlik döneminden beri pkoluyum.Düzensiz adet,kilo alımı,çok ama küçük yumurtaların olması ve yumurta büyümemesi.Teşhis önceden konulduğundan ve ultrasonla da anlaşıldığından test filan yapılmadı.Zaten aşılama yapma nedenimiz benim rahatsızlığımdan ötürü.
Ama asilamadan.once mutlaka butun testler ozellikle hormon testleri yapilyor gecmis olsun canim

[QUOTE="hllal, post: 40078148, member: 6466ovitreet simdi baktm pregnly 5000 ampul iki tane kullanmisim tek igende iki doz[/QUOTE]
Banada doktor pregnly yazdi bu ay gecen ay ovitrelle kullanmistim iki doz bu seferki o yuzden sordm cnm pregnly de ovirel gbi 24-36 saat icindemi yumurta catliyo ben bi saat sonra vurulcam ptesi asilama yapilcak

X