Benim jel biteli cok oldu canim benim akintim jel kullnrken cok oldu gunluk ped kullnadm hep su gbi grldi hep su amda da hafif var ama kullandgim zamanki gbi kalmadi
Bana 12 gün kullanacaksın dedi hala kullanıyorum jeli.Pek akıntı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim jel biteli cok oldu canim benim akintim jel kullnrken cok oldu gunluk ped kullnadm hep su gbi grldi hep su amda da hafif var ama kullandgim zamanki gbi kalmadi
Bende salı test yaptiracagim:) tutar ins
Yok canim 11 mart da oldum asilamaİnşallah :). 10 martta mı oldun aşılamayı
Kizlar bise sorcam asilama oncesi hangi catlatma ignesini kullandnzYok canim 11 mart da oldum asilama
Yok canim 11 mart da oldum asilama
Kizlar bise sorcam asilama oncesi hangi catlatma ignesini kullandnz
Canim benim zaten bir kutuydu senin iki kutumu sabah aksam kullandim biteli uc dort gun oldu bana tek kutut berdi doher bayanlra iki verdiler ama jel kullanrken cok akintm oldu benim birden su gbi gelvryordu ozellokle jeli aksamlri sktgmda da agri yapyrdu sanrm birazda olsa hava gondergi icin skrkenBana 12 gün kullanacaksın dedi hala kullanıyorum jeli.Pek akıntı yok
Benimkisi tek suya iki doz prngley mi ole bisidi ya tam hatrlyamdm sen igne oldun mu canimOvitrelle.
Benimkisi tek suya iki doz prngley mi ole bisidi ya tam hatrlyamdm sen igne oldun mu canim
canim prengly die bir ismj vardi benimkinin ya tam hatrlayamdm valaKizlar bise sorcam asilama oncesi hangi catlatma ignesini kullandnz
Canim benim zaten bir kutuydu senin iki kutumu sabah aksam kullandim biteli uc dort gun oldu bana tek kutut berdi doher bayanlra iki verdiler ama jel kullanrken cok akintm oldu benim birden su gbi gelvryordu ozellokle jeli aksamlri sktgmda da agri yapyrdu sanrm birazda olsa hava gondergi icin skrken
Canim pko hormon testinde ki cikiyor 21.gun kaninda cikan me su pregestoron mu neydi ismi o bende 6cikmisti adetin 21.gunu vermstm kanfa sence dusuk degil mi herkze hatta ilac verdiler bana gwrk yok die vermediler senin kac canim bisi yok normal dyolr ama bende de var die dusunyrm pkoBende pko olduğundan yumurtaları gonal-f iğneleriyle büyüttük.Yumurta büyüdüğünde ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım zaten ovitrellenin içinden iğne hazır şekilde çıkıyor sıvı içinde yani.Bir tane vuruldum ovitrelle çatlatma iğnesinden
bende sabah aksam crinone jel canimBenimki de bir kutu da sabahları kullanıyorum sadece.
C
Canim pko hormon testinde ki cikiyor 21.gun kaninda cikan me su pregestoron mu neydi ismi o bende 6cikmisti adetin 21.gunu vermstm kanfa sence dusuk degil mi herkze hatta ilac verdiler bana gwrk yok die vermediler senin kac canim bisi yok normal dyolr ama bende de var die dusunyrm pko
Ama asilamadan.once mutlaka butun testler ozellikle hormon testleri yapilyor gecmis olsun canimCnm ben ergenlik döneminden beri pkoluyum.Düzensiz adet,kilo alımı,çok ama küçük yumurtaların olması ve yumurta büyümemesi.Teşhis önceden konulduğundan ve ultrasonla da anlaşıldığından test filan yapılmadı.Zaten aşılama yapma nedenimiz benim rahatsızlığımdan ötürü.
Ama asilamadan.once mutlaka butun testler ozellikle hormon testleri yapilyor gecmis olsun canim