SLM KIZLAR,
hepimize yeni bir umut buldum. Fatih sultan mehmet han macunu.....
ibrahim saraçoğlu'nun yeni açıklaması ve etrafımda 2 kişinin bu macunu yiyip hamile kaldığını biliyorum.
biraz zahmetli, tüm malzemeler 7 şer gram. güzel bir baharatcıda yaptırılması gerekiyor.
ben istanbulda oturuyorum ve eminönünde mısır çarşından hepsini temin ettim.
adetin ilk günü sabah akşam 1'er tatlı kaşığı yeniliyormuş.
dedeiğim gibi ben hazırladım ve inş. olmam ama başlamak için adetimi bekliyorum.
kızlar denemekte fayda var. fatih sultan mehmet zamanında gebe kalamayan kadınlar, iktidarsız erkekler bu macunla şifa bulmuşlar.
eski osmanlı arşivinden çıkmış bu tarif. inş. faydasını görürsünüz. aşağıdaki linki seyredin. detaylı şekilde anlatıyor.
ben karışımı hazırladım ama balla henüz karıştırmadım. adet olduğumda karıştırcam, daha taze olsun diye.
inş. hepimize şifa olur.
bu arada baharatları kayınvalidem aldı çarşıdan, fiyatı ne tuttu bilmiyorum. söylemedi çünkü.
ama aktardaki adamcağız demiş ki bunu ne için alıyorsun demiş. kayınvalidem de gelinim hamile kalmak için kullancak demiş.
adamda bilgili bişey çıkmış. bir şaşal suya dua okumuş, bunu içsin demiş. ve ceviz fındık fıstık vs. şeyler yesin demiş.
kızlar inş. hepimize faydası olur. inanın her gece hem kendime hemde sizlere dua ediyorum.
sizde dualarınızı eksit etmeyin. yine haber vereceğim size. sağlıcakla kalın.
http://www.seyretr.com/video/zahide-ile-yetis-hayata-3-ocak-ibrahim-saracoglu