Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canım hsg çektirmiştim ama sende olduğu gibi çok zor geçti,büyük konuşmayayım ama cidden dayanılmaz bir ağrıydı.Tüpler açık,hormonlar da normal ama eşimin üreme hücreleri yeterli fakat yavaşmış.Bu yüzden aşılama önerdi doktor.Senin hsg ve hormonların nasıldı canım?

benimde hersey normallll esiminde normal ama olmuyoo.cnm sende içir boynuzu suyunuuuuu spermler kaliteleniyomus :KK34: :KK48::KK48::KK48::78::78::78::KK69::KK69::KK69::KK71::KK71::KK71::KK74::KK74::103::103::103::98::98::98::98:

benimde hersey normallll esiminde normal ama olmuyoo.cnm sende içir boynuzu suyunuuuuu spermler kaliteleniyomus :KK34: :KK48::KK48::KK48::78::78::78::KK69::KK69::KK69::KK71::KK71::KK71::KK74::KK74::103::103::103::98::98::98::98:

İşin komik tarafı benim eşim normalde de ağır bir insan,spermleri de ona çekmiş.O ağacın altı benim bu ağacın altı senin diyip dinlene dinlene gittikleri için yumurtaya ulaşamadan ölüyor garipler:) Keçiboynuzu kürünü bir aydır deniyoruz ama ne yalan söyleyeyim düzenli içmedi.E vitamini vermişti doktor onu alıyor.

İşin komik tarafı benim eşim normalde de ağır bir insan,spermleri de ona çekmiş.O ağacın altı benim bu ağacın altı senin diyip dinlene dinlene gittikleri için yumurtaya ulaşamadan ölüyor garipler:) Keçiboynuzu kürünü bir aydır deniyoruz ama ne yalan söyleyeyim düzenli içmedi.E vitamini vermişti doktor onu alıyor.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ahh bacımmmmmm güzeldi ama bu (kendine cekmis agır :KK52:) sesli güldüm ..
insallahhhhhh rabbim emeklerimizi bosa cıkarmaz cnm ya.ben bugun 1 bar.icirdim ilk kez. :13::13::KK64::122:
belkim faydası olur .ark.4.yılda oldu 2 ay icirdim demişti bakalım yaaaaaa :nazar::nazar::nazar::nazar:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ahh bacımmmmmm güzeldi ama bu (kendine cekmis agır :KK52:) sesli güldüm ..
insallahhhhhh rabbim emeklerimizi bosa cıkarmaz cnm ya.ben bugun 1 bar.icirdim ilk kez. :13::13::KK64::122:
belkim faydası olur .ark.4.yılda oldu 2 ay icirdim demişti bakalım yaaaaaa :nazar::nazar::nazar::nazar:
:)))) Ben de artık akşamları çay yerine keçiboynuzu suyu içireyim:) Mutlaka faydası vardır.Doktora ilk gittiğimizde orada bir bey vardı hayrına lokum dağıtıyordu:))) Eşimle konuşmuş, doktor baba olamazsın demiş adama. Sperm sayısı yok denecek kadar azmış,keçiboynuzu kürü denemiş faydasını görmüş.Eşim de ondan öğrendi. O gün bugündür keçiboynuzu mutfağımızda:)) Ah bir de düzenli kullanaydı iyiydi:)) Eşine afiyet olsun bu arada canımcım. İkisine de düzenli olarak içirelim faydasını görürüz inşallah dediğin gibi

:)))) Ben de artık akşamları çay yerine keçiboynuzu suyu içireyim:) Mutlaka faydası vardır.Doktora ilk gittiğimizde orada bir bey vardı hayrına lokum dağıtıyordu:))) Eşimle konuşmuş, doktor baba olamazsın demiş adama. Sperm sayısı yok denecek kadar azmış,keçiboynuzu kürü denemiş faydasını görmüş.Eşim de ondan öğrendi. O gün bugündür keçiboynuzu mutfağımızda:)) Ah bir de düzenli kullanaydı iyiydi:)) Eşine afiyet olsun bu arada canımcım. İkisine de düzenli olarak içirelim faydasını görürüz inşallah dediğin gibi

bizde asılama olacagı gün bi adamla konustu esim hic 0 sperm demis.olmaz cocugun demis:KK53:
adam karım hamile 5 aylık diyo.allahdan ümidi kesmeyin diyo.ins.bizlerinde olur tatlım yaaa :KK34:

bizde asılama olacagı gün bi adamla konustu esim hic 0 sperm demis.olmaz cocugun demis:KK53:
adam karım hamile 5 aylık diyo.allahdan ümidi kesmeyin diyo.ins.bizlerinde olur tatlım yaaa :KK34:

Amin canım,Allah'tan ümidi kesmemek hayırlısını istemek lazım.En doğru zamanı O'ndan başka kim bilebilir ki..O yüzden umudumuzu kesmeyelim,bu ay olmadıysa bir başka ay..

Amin canım,Allah'tan ümidi kesmemek hayırlısını istemek lazım.En doğru zamanı O'ndan başka kim bilebilir ki..O yüzden umudumuzu kesmeyelim,bu ay olmadıysa bir başka ay..

ölmedikce umut kesilmez.rabbim dilerim cok bekletmez cnm.:KK55::KK55::KK55:

Amin canım inşallah:)))

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::102::102::102::102::98::98::98::98::98::98::119::119::119::118::118::118::118::118::118::92::92::92::92::95::95::KK64::KK64::KK64::KK64::KK48::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK19::KK19::KK19::KK19::KK25::KK25::KK25::131::131::131::132::132::132::132::115::115::115::126::126::126::126::112::124::124::124::111::111::111::98::98::98::98::84::84::84::86::86::86:

inşallah canım bende kontrole gidicem yarın bu ay tekrardan yaptırsammı diye düşünüyoruım aşılama iki ay üst üste yapıyolarmı acaba bilgin varmı

doktoruna danış canımm,bilmiyorum ben ilk kez asılama oldum.
Tekrar tekrar zorlamanın anlamı yok,vakti gelince olur ins.zamana bırakıorum cnm ben.

doktoruna danış canımm,bilmiyorum ben ilk kez asılama oldum.
Tekrar tekrar zorlamanın anlamı yok,vakti gelince olur ins.zamana bırakıorum cnm ben.

Öyle canım yarın gidicem bakalım ne diycek
bende incir kürünü araştırıcamda incir kürü yapıcam bu ay belki bitkisel şeylerin faydası olurr

Öyle canım yarın gidicem bakalım ne diycek
bende incir kürünü araştırıcamda incir kürü yapıcam bu ay belki bitkisel şeylerin faydası olurr

anladım cnm peki önce soğan diğer ay incir falan sanırım.. öğrenince banada yazarmısın?

SLM KIZLAR,

hepimize yeni bir umut buldum. Fatih sultan mehmet han macunu.....
ibrahim saraçoğlu'nun yeni açıklaması ve etrafımda 2 kişinin bu macunu yiyip hamile kaldığını biliyorum.
biraz zahmetli, tüm malzemeler 7 şer gram. güzel bir baharatcıda yaptırılması gerekiyor.

ben istanbulda oturuyorum ve eminönünde mısır çarşından hepsini temin ettim.
adetin ilk günü sabah akşam 1'er tatlı kaşığı yeniliyormuş.
dedeiğim gibi ben hazırladım ve inş. olmam ama başlamak için adetimi bekliyorum.

kızlar denemekte fayda var. fatih sultan mehmet zamanında gebe kalamayan kadınlar, iktidarsız erkekler bu macunla şifa bulmuşlar.
eski osmanlı arşivinden çıkmış bu tarif. inş. faydasını görürsünüz. aşağıdaki linki seyredin. detaylı şekilde anlatıyor.
ben karışımı hazırladım ama balla henüz karıştırmadım. adet olduğumda karıştırcam, daha taze olsun diye.

inş. hepimize şifa olur.

bu arada baharatları kayınvalidem aldı çarşıdan, fiyatı ne tuttu bilmiyorum. söylemedi çünkü.
ama aktardaki adamcağız demiş ki bunu ne için alıyorsun demiş. kayınvalidem de gelinim hamile kalmak için kullancak demiş.
adamda bilgili bişey çıkmış. bir şaşal suya dua okumuş, bunu içsin demiş. ve ceviz fındık fıstık vs. şeyler yesin demiş.

kızlar inş. hepimize faydası olur. inanın her gece hem kendime hemde sizlere dua ediyorum.
sizde dualarınızı eksit etmeyin. yine haber vereceğim size. sağlıcakla kalın.

http://www.seyretr.com/video/zahide-ile-yetis-hayata-3-ocak-ibrahim-saracoglu

Fatih Sultan Mehmet Han Macunu Tarih: 03 - Ocak - 2014 | Cuma Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan çocuk sahibi olamayanlar için Fatih Sultan Mehmet Han macunu.

Malzemeler:

7 gr karanfil
7 gr kebabe
7 gr karabiber
4 gr tarçın
7 gr kereviz tohumu
7 gr anason tohumu
7 gr pire otu tohumu
7 gr ısırgan tohumu
7 gr havuç tohumu
7 gr şalgam tohumu
7 gr turp tohumu
7 gr mastaki
7 gr sinameki
7 gr ak günlük
7 gr üzerlik tohumu
7 gr acı badem yağı
15 gr çörek otu
500 gr bal
1 çorba kaşığı misk
50 gr toz şeker

Hazırlanışı:

Tüm bitkileri havanda ezerek toz haline getirin üzerine 500 gr balı ve şekeri ilave edip iyice karıştın.

Cam bir kavanoza alıp bir gece bekletin.

Kullanımı: Sabah ve akşam tepeleme 1 çay kaşığı tüketebilirsiniz.

Çocuk sahibi olamayanlar için bulunmaz bir tarif.

X