- 25 Eylül 2010
- 294
- 158
Yarenimm sen bilirsin tabi ki ama yerinde olsam kan testi yaptırırdım,inşallah hamişsindir:)Hayır yaptırmadım umudumda kalmadı diye bekliyim dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarenimm sen bilirsin tabi ki ama yerinde olsam kan testi yaptırırdım,inşallah hamişsindir:)Hayır yaptırmadım umudumda kalmadı diye bekliyim dedim
bende burdaki arkadaşlar idrardada çıkar dediler diye test aldım ama yapamadım cesaret edip
belki yarın yaparım çokta ağrım var adet olucakmışım gibi senin adetin ne zmandı
Yarenimm sen bilirsin tabi ki ama yerinde olsam kan testi yaptırırdım,inşallah hamişsindir:)
Tamam canım söz sonuç ne olursa olsun buraya yazacağım,senden de hayırlı haberler bekliyorum kendine iyi bak :)inşalllah canım inşallahh haberdar ederim burdan sende yaz mutlaka kesin sonucu
Yeliss canım yanıtın için teşekkür ederim. Sağ böbreğim bugün feci derecede ağrıyınca acile gittim.Kum döküyormuşum ama öncesinde bir hafta evvel aşılama yaptırdığımı söyledim o yüzden muayene öncesi gebelik şüphesinden dolayı kan testi yaptılar. Hcg 4.49 çıktı.48 saat sonra tekrar uygundur diyip iki serumla kapattık akşamı.Eve yeni geldim ve buraya yazıyorum,aşılama yaptırmamış olsaydım ümitlenirdim ama siteden takip ettiğim kadarıyla yumurta çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir. Haftaya perşembe kendi doktorumla randevum var,gitmeden çarşamba günü tekrar kan testi yaparım
inşallahh 14.günüm benim beklemeye devamm
insallah bebisin seninledir
yelisss senin sorun neydi kaç yaşındasın ne zamandır istiyosun
yaa otuz yas ve hicbir sorun yok ikibucuk yildir bekliyoruz 5 klomen 1 catlatma ignesi ve 3 kez asilama cok yoruldum artok tup bebise geccez sanirim ama ondada uc yil evlilik sarti varmis benim temmuzda uc yil olcak bakalim bugunde incir kurune baslicam sende varmiydi sorun
benimde hamile kalmaya engel bir durumum yok yumurta geliştiriyolar klomenle 3 tane falan oluyo 20 mm lerde çatlama iğneside kullandım 3 4 defa yine olmadı bilinemeyen infertiliteymiş neden olduğu belli değil artık bizde tüp bebeğe geçicez yoruldum bende 4 yıldır ilaç kullan iyi gitsin tedavi ama her ay hayal kırıklığı
bende 28 yaşındayım 6 yıllık evliyim 4 yıldr istiyorum
benimde hamile kalmaya engel bir durumum yok yumurta geliştiriyolar klomenle 3 tane falan oluyo 20 mm lerde çatlama iğneside kullandım 3 4 defa yine olmadı bilinemeyen infertiliteymiş neden olduğu belli değil artık bizde tüp bebeğe geçicez yoruldum bende 4 yıldır ilaç kullan iyi gitsin tedavi ama her ay hayal kırıklığı
bende 28 yaşındayım 6 yıllık evliyim 4 yıldr istiyorum
çanakkale senn hangi şehirdesin
eskisehir ama ilk iki asilamami ankarada yaptirdim ucuncuyu esk.yaptirdim doktorum tup bebek icinde ankarayi oneriyor simdi tirim tirim doktor arastircam bu asilanadan cok umutluydum dort tane gelismis yumurtam vardi doktorum cogul gebelik riskinden asilanayi iptal edecekti ama kabul etmedik yaptirdik ama yumoslarla pasalar gene bulusamadi
eskisehir ama ilk iki asilamami ankarada yaptirdim ucuncuyu esk.yaptirdim doktorum tup bebek icinde ankarayi oneriyor simdi tirim tirim doktor arastircam bu asilanadan cok umutluydum dort tane gelismis yumurtam vardi doktorum cogul gebelik riskinden asilanayi iptal edecekti ama kabul etmedik yaptirdik ama yumoslarla pasalar gene bulusamadi
eskişehirli bi arkadaşım var çok büyük kistleri var rahim alınması bile gerekebilir demişlerdi ama orda bir doltordan bahsetmişti özel hastaneymiş ona gitti tedavi için 7 ay falan bir tedav gördü. Normalde başka doktorlar senin kesinlikle çocuğun olmaz hatta rahmini almamız gerekiyor demişlerdi. Orda tedavisini gördü aşılama ile hamile kaldı. hamileliktede 3 4 aylıkken sürekli sakat olucak bu çocuk almamız gerekiyor falan demeye başladılar yine eskişehirdeki doktoruna gitti hayır çocuğun sağlıklı aldırma demiş. Ve iyikide aldırmamış çok sağlıklı bir oğlu oldu 7 alık şuanda
öğreneyim istersen sana söylerim doktorun adını
ve ben hastalandım olmadı malesefff
ogrenirsen sevinirim uzulme dicem ama biliyorum ki mumkun degil Allah im hepimizin yardimcisi olsun insallah