alıştık artık olumsuzluklara napalım hayırlısı artık
öğrenicem canım yazarım burdan hastane adını doktorun
ok tesekkur ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alıştık artık olumsuzluklara napalım hayırlısı artık
öğrenicem canım yazarım burdan hastane adını doktorun
Asilamammm tutmadiiiiii ((((
bu ayki asilamalar tutmuyoo galiba sen nezaman yaptirmistin
23ocaktaaa cnmm,ama dun idrar testimm negatifffff (((((
ben 27 sindevyaptirdim ve dun adet oldum kan testi yaptirsan ya 14 gunude gecmissin belki idrarda cikmamistir
ben 27 sindevyaptirdim ve dun adet oldum kan testi yaptirsan ya 14 gunude gecmissin belki idrarda cikmamistir
Canım sakın üzülme,gelecek ay inşallah aşılamaya bile gerek kalmadan kendiliğinden geliverir bebiş.Allah yüzümüze baksın inşallahAsilamammm tutmadiiiiii ((((
Canım sakın üzülme,gelecek ay inşallah aşılamaya bile gerek kalmadan kendiliğinden geliverir bebiş.Allah yüzümüze baksın inşallah
inşallah tatlımm aminnnnnnnn
sende varmı bi gelişmeee
zaman bırakcaz biraz artık
eses eskisehirdenmisin
hayır cnm antalya sen ?
ben eskisehir eses yazinca burdansin diye dusunmustum
eses canım benim aşılamadan sonra 9. günüm bugün.Ben de zamanın geçmesini bekliyorum.Karamsar biri değilimdir ama nedense benim de tutmadı gibime geliyor.Hamileymişim gibi bir hissiyatım yok çünkü ama kısmet tabi,olmazsa bir-iki ay ara verip sonra tedaviye devam etmeyi düşünüyorum:) İnşallah gelecek ay senden güzel haberler alırım, dualarım seninle:)
inşallah tatlımm aminnnnnnnn
sende varmı bi gelişmeee
zaman bırakcaz biraz artık
eses canım benim aşılamadan sonra 9. günüm bugün.Ben de zamanın geçmesini bekliyorum.Karamsar biri değilimdir ama nedense benim de tutmadı gibime geliyor.Hamileymişim gibi bir hissiyatım yok çünkü ama kısmet tabi,olmazsa bir-iki ay ara verip sonra tedaviye devam etmeyi düşünüyorum:) İnşallah gelecek ay senden güzel haberler alırım, dualarım seninle:)
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım:) Sende aşılama sonrası karın,kasık ya da başka bir bölgede ağrı oluşmamış mıydı hiç? tabi ki bu gebelik belirtileri içerisinde genel geçer bir ölçüt değil ama okuduklarım kadarıyla çoğu kişide oluyormuş.Bende de yok, sadece çok ayakta kaldığımda kuyruk sokumum ağrıyor hepsi bu.O da mesleğim gereği zaten günlük hayatta da olan bir durumbende hic bi belirti yoktu zaten ama genede ya tutarsa diyo ya insan
kısmet tatlım insallah seninki tutar yaaa
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım:) Sende aşılama sonrası karın,kasık ya da başka bir bölgede ağrı oluşmamış mıydı hiç? tabi ki bu gebelik belirtileri içerisinde genel geçer bir ölçüt değil ama okuduklarım kadarıyla çoğu kişide oluyormuş.Bende de yok, sadece çok ayakta kaldığımda kuyruk sokumum ağrıyor hepsi bu.O da mesleğim gereği zaten günlük hayatta da olan bir durum
Evet canım hsg çektirmiştim ama sende olduğu gibi çok zor geçti,büyük konuşmayayım ama cidden dayanılmaz bir ağrıydı.Tüpler açık,hormonlar da normal ama eşimin üreme hücreleri yeterli fakat yavaşmış.Bu yüzden aşılama önerdi doktor.Senin hsg ve hormonların nasıldı canım?yok tatlım bende ne agrı hicbisi yoktu
ama kızlar yazıolar oluyomus bazısına
benim hsg cok zor gecti agrım o zmn olmustu.
sen hsg cektirdinmi?hormon ların normal mi ? :44: