Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar illa ki aşılama ile hamile kalan arkadaşlarımız vardırda ama sebebi açıklanamayan infertilite de aşılama ile hamile kalanlar oldumu beni bilgilendirirseniz sevinirim çünkü korkuyorum mutlaka bi sebebi var diye düşünüyorum olmamasının. ilk aşılamam tutmadı ve hiç ümidim yok çünkü problem bulunamıyor. buda beni çok korkutuyor yani sebebinin olmaması kaygılandırıyor beni daha çok yorulacakmışım gibi hissetiyourm

arkadaşlar ben daha yaptırmadım ama istiyorum aşılam maalesef şırnaktayım burda imkan yok mardini araştırıyorum orda bulursam hemen yaptırıcam. dua edin 4 senedirçocuk yok

slm arkadasım,
ben 4 yıldır nedensız ınfertılıte ıle bogusuyorum.20 gun once ılk asılamamamı yaptırdım malesef sonuc negatıf..ben bundan sonra tup bebek denemek ıstıyorum..artık yıkılmakdan yoruldum ve asılama ıle zaman kaybetmek ıstemıyorum..en kotusude nedenını bılmedıgın bır sorunla bogusmak..allah hepımızın yardımcızı olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gülüm biz şubat ayında aşılama yaptıracaklar bölüündeyiz oraua gel istersen... bizlerinde çoğumuzun sebebi belli değil ama bebiş gelmek bilmiyor.....

canım aynen insanı yıpratan şey bu... bizede sorun yok diyorlaar normal yolla bebiş sahibi olmanıza engel yok diyorlar ama ne ilaç tedavisi yanıt verdi nede yaptırdığım ilk aşılama....... Allah ım hepimizin yardımcısı olsun... aşılama bölümünden şubat ayında aşılama yaptıranlar kısmına sende gelirsen bizim orda iyi bir sohbet ortamımız oluştu aramıza katılırsın..... üzme kendini... benimde 3 yıldırolmuyor sebebi belli değil.... bizimde zamanımız var demekki....

slm kızlar hamiş arkadaşlarımın sağlıklı ve hayırlı olsun bebişleri... diğer arkadaşlar da hayırlısıyla kavuşsunlar inşallah bebeklerine... ben de artık aşılamaya karar verdim. ama burda sperm yıkama olmuyo en yakın 50 dakikalık bi mesafede yapılıyo. doktor 50 dakika geç olmaz hemen getirirsiniz yaparız dedi. bu konuda bilginiz var mı?? tek tereddütüm bu.

canım benim bizimdr umuzda 45dk içinde yapılmalı demişti merak etme olur yani...benimilk aşılamam tuttu darısı senin ve isteyen herkesin başına...

arkadaşlar 2.aşılamamda hamile kaldım .ben de çok bekledım umutsuzluğa düşenlere moral olsun diye yazıyorum burdaki güzel haberleri okuyunca bana moral oluyordu.En kısa zamanda sizler de umutlarınıza kavusursunuz ınşallah.

arkadaşım hayrlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza İnşallah

bende yeni üye oldum arkadaşlar herkeze merhaba öncelikle ben ilk aşılamamda hamile kaldım yanlız 6 haftalıkken kendimi aşırı yormamdan dolayı düşük yaptım yani ilk aşılamada tutabiliyor

bende yeni üye oldum arkadaşlar herkeze merhaba öncelikle ben ilk aşılamamda hamile kaldım yanlız 6 haftalıkken kendimi aşırı yormamdan dolayı düşük yaptım yani ilk aşılamada tutabiliyor

canım hayırlısı olsun öncelikle ne güzel en azından hamile kalmışsın inş en kısa zamanda tekrar hamile kalır kucağına bebişini alırsın.senin aşılamadan sonra ağrın sancın vs bişeyin olsumu?bende hiçbişey olmadı dahada yok ağrı sızı.birde hamilelik belirtin oldumu benim bu gün 10cu günüm.

merhaba aşılamamdan bir kaç gün sonra göğüslerde hassasiyet başladı özellikle meme ucu rengi değişti ve dokunamıyordum acıyordu diğer belirtiler hastalanıcağım zaman olanlarla aynıydı
bu ayda 2.ci aşılamamı denedik ama bu sefer tutmadı hayırlısı

selam arkadaşlar...
bende dün itibariyle aşılananlar grubuna katıldım.benimki çok ani oldu ve pek inancım yok ama umuyorum ki olur.bu konuda deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak.aşılama sonradı akıntı geldimi sizden.benden kahverengi akıntı geldi.aşılama öncesi içimi yıkadılar benim.belkide içimdeki pis kanı atmışımdır.diyorum.bide doktorum bana rahim film cektirmeden aşılama dedi.zaten istiyorsun zaman kaybetmeyelim direk aşılama yapalım dedi..benim birde prolaktin sorunum var...bu ay tam sınırdaydı.anlayacağınız karmakarışık olduğumdan olacağını düşünemiyorum.benim durumumda olan varmı aranızda...

cnm benim ilk önce aramıza hoşgeldin.ben iki kere aşılama yaptırdım akıntı geliyo ama kahverengi degildi benimki,ilk defa duydum nsl yanı içini yıkadılar,rahim fılmını bende ikinci aşılamamda yaptılar.prolaktınle bende bayaa bı ugrastım ama sükürler olsun normale döndü,kafana takma olacagı varsa olur,güzel haberlerini beklıyoruz cnm...

Canım cok teşekkür ederim cevabın için..İçimi yıkama işlemi şöyle oldu.seruma benzer bir sıvı var.hortumu falan aynı serum onla içime su verdiler.sonrada işte onların bezleri var onulada temizlediler.bu işlemi enfeksiyon olabilir ihtimaline karşı yapıyolarmış.kahverengi akıntıda oyle cok değil adet sonuna doğru gelen pis kan gibiydi.şimdi herşey normale döndü artık sadece beklemek ve dua etmek kaldı.şu mubarek cuma gunu herkesin gönlüne göre hayırlısı olsun inşallah.

inşallah cnm dualarım seninle...

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu siteye yeni katıldım.13 yıllık evliyim. 4 yıldır tedavi görüyorum. İlk defa bu gün aşılama yaptırdım. 35 yaşındayım 12 yaşında bir oğlum var. heyecanla bekliyorum. Allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın.Tedavinizde başarılar diliyorum.

bayanlar meraba benim eşimde sayı 9 milyon morfoloji %14 hAREKETLİLİK %80 aşılamaya yaptırmaya değer mi sizce tutar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…