olmadı maalesef bende çok rahattım aynen hiç düşünmüyordum doktorum ne kadar rahatsın herkez çok stersli oluyo demişti ama kader be bıraktım artık allah ne zaman nasip ederse
kızlar İkİncİ aŞılama yapmak İÇİn bİr kaÇ ay beklemek mİ gerek bu konu hakkında bİlgİsİ olan var mı?
yooo beklemek gerekli degil,yınede doktorun bilir ama ben beklemedim ama son aşılama için bekliyorum...[/QUOT
bilgin için teşekkür ederim sezencim doktor bana adet olunca geldedi ama ayın 5 olmam gerekyordum hala olma dım iğneler gecektirir mi ?acaba boshayallersmile
godes eşimde problem yoktu. bende yumurta oluşumu geç oluyordu. iğneler sonucu 2 adet yumurta gelişti ve şanslıymışımki biri tuttu. evet ilkinde olma ihtimali düşük deniyor. moralinizi bozmayın hiç. geç olsunda sağlıklı olsun önemli olan o. sonra bu aşılama günlerini hatırlamayacaksınız bile. emin olun. tekrar bol şans.
teşekkürler henauz. ege üniversitesinin tüp bebek merkezinde oldu aşılama. öyle özellikle takip eden bir doktor yoktu açıkçası. ilk aşılamada tuttu evet. şu anda doktorum rafael levi.
Arkadaşlar merhaba, bende ilk aşılamamı 20 Şubatta yaptırdım ama malesef sonuç negatif, hemde 5 tane çok iyi gelişen yumurtam olmasına rağmen :sinifsinif:
Ama sevindiğim bir şey var oda hiç kistim olmaması çok şükür. Şimdi 2. aşılamaya geçtik. Dünden itibaren ilaçlarımı kullanmaya başlıyorum herhalde 10 gün sonra aşılamam olur. İnşallah bu seferki tutarda umutlarım iyice körelmez ne zor işmiş bu yaaa
Herkese merhaba;
Ben de uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ancak bugün aranıza katıldım.Evliliğimde 5 yıl bu Temmuz'da bitecek,4 yıldan fazla korunduk ve gebelik düşünmedim.Yaklaşık bir yıldırda korunmayı bıraktık ancak gebelik oluşmadı.Eşimle birlikte tüm tetkikleri yaptırdık,rahim filmi de çekildi fakat gebeliğe engel herhangibir neden yok.Yaklaşık 3 ay Kolen tedavisi ve çatlatma iğnesi uygulandı yine gebelik oluşmadı.Artık ben de aşılamayı düşünüyorum.Normalinden pek farklı olmadığını düşünüyordum ama burada güzel haberleri alınca umutlandım açıkçası.Sezen'cim sanırım sen de Aydın'da yaşıyorsun ve Şubat sonu 3. aşılamanı yaptırıcakmışsın.Burada hangi doktora gidiyorsun canım tedavi için paylaşırsan çok sevinirim ve umarım bu kez hepimizin beklediği müjdeli haberi alırsın tatlım:ecrin_bebek:Ayrıca bebbiş bekleyen herkese Allah sağlıkla kucaklarına almak nasi eder inşallah..
mrhb arkadaşlar bende geçen yıl şubat ayında aşılama yaptırmıştım ve ilk aşılamada tuttu çok şükürşuan 4buçuk aylık kızım var allahım sizede versin inşallah...
aşılamanı nerde yaptırdın cnm bende izmirde yaptırmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?