Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
godes eşimde problem yoktu. bende yumurta oluşumu geç oluyordu. iğneler sonucu 2 adet yumurta gelişti ve şanslıymışımki biri tuttu. evet ilkinde olma ihtimali düşük deniyor. moralinizi bozmayın hiç. geç olsunda sağlıklı olsun önemli olan o. sonra bu aşılama günlerini hatırlamayacaksınız bile. emin olun. tekrar bol şans.

olmadı maalesef bende çok rahattım aynen hiç düşünmüyordum doktorum ne kadar rahatsın herkez çok stersli oluyo demişti ama kader be bıraktım artık allah ne zaman nasip ederse

canım hayırlısı olsun merak ettim sorun sendemi eşindemi bende hiç bir sorun yok eşimin hareketli sper sayısı az doktor adet olunca tekrar geldedi bana ama hala adet olmadım acaba iğneler geciktirirmi biran önce adet olup ikinciyi denemek istiyorum moralini bozma iilk duyduğumda eşimde bende yıkılmıştık ama inat ediyoruz elimize bizde bebeğimizi alacağız

bizde hiç bir sorun yok cnm herşey normal sperm sayıları falan çok ii ama olmadıı biz denemiyecez daha bundan sonra ne zaman olursa artık

kızlar ıkıncı aŞılama yapmak ıÇın bır kaÇ ay beklemek mı gerek bu konu hakkında bılgısı olan var mı?

Herkese merhaba;

Ben de uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ancak bugün aranıza katıldım.Evliliğimde 5 yıl bu Temmuz'da bitecek,4 yıldan fazla korunduk ve gebelik düşünmedim.Yaklaşık bir yıldırda korunmayı bıraktık ancak gebelik oluşmadı.Eşimle birlikte tüm tetkikleri yaptırdık,rahim filmi de çekildi fakat gebeliğe engel herhangibir neden yok.Yaklaşık 3 ay Kolen tedavisi ve çatlatma iğnesi uygulandı yine gebelik oluşmadı.Artık ben de aşılamayı düşünüyorum.Normalinden pek farklı olmadığını düşünüyordum ama burada güzel haberleri alınca umutlandım açıkçası.Sezen'cim sanırım sen de Aydın'da yaşıyorsun ve Şubat sonu 3. aşılamanı yaptırıcakmışsın.Burada hangi doktora gidiyorsun canım tedavi için paylaşırsan çok sevinirim ve umarım bu kez hepimizin beklediği müjdeli haberi alırsın tatlım:ecrin_bebek:Ayrıca bebbiş bekleyen herkese Allah sağlıkla kucaklarına almak nasi eder inşallah..

Tebrikler plazma umarım sağlıkla kucaklarsın bebeişiniyerimseniben İzmir'de hangi merkezde tedavi oldun,doktorun kimdi?senin de ilk aşılama mıydı canım?paylaşırsan çok sevinirim,teşekkürler.

teşekkürler henauz. ege üniversitesinin tüp bebek merkezinde oldu aşılama. öyle özellikle takip eden bir doktor yoktu açıkçası. ilk aşılamada tuttu evet. şu anda doktorum rafael levi.

teşekkürler henauz. ege üniversitesinin tüp bebek merkezinde oldu aşılama. öyle özellikle takip eden bir doktor yoktu açıkçası. ilk aşılamada tuttu evet. şu anda doktorum rafael levi.

Canım tşk ederim cvpladığın için.Rafael Levi'yi duymuştum bir arkadaşımın da gitti özel muayenehanede bakıyor sanırım?Aşılamanı o yapmadı ama dimi??

Arkadaşlar merhaba, bende ilk aşılamamı 20 Şubatta yaptırdım ama malesef sonuç negatif, hemde 5 tane çok iyi gelişen yumurtam olmasına rağmen :sinifsinif:
Ama sevindiğim bir şey var oda hiç kistim olmaması çok şükür. Şimdi 2. aşılamaya geçtik. Dünden itibaren ilaçlarımı kullanmaya başlıyorum herhalde 10 gün sonra aşılamam olur. ınşallah bu seferki tutarda umutlarım iyice körelmez ne zor işmiş bu yaaa

deryacım inşallah ikinci aşılaman tutarbende şubat 17 ilk aşılama oldum malesef benimkide tutmadı bende düşünüyorum ikinci aşılama ama nedense hala adet olamadım....önceden adet olmıyayım diye bakarken şimdi biran önce adet olup ikinci aşılamyı yaptırmak istiyorum ve içimdeki his bu sefer tutacak diyor inşallah hepimizinki tutar......:lepi:

Güleyna, mesajın için teşekkür ederim. ınşallah canım bu sefer tutar maliyetini geçtim maneviyat kısmı beni yoruyor her olumsuzlukta yıpranıyoruz.

mrhb arkadaşlar bende geçen yıl şubat ayında aşılama yaptırmıştım ve ilk aşılamada tuttu çok şükürşuan 4buçuk aylık kızım var allahım sizede versin inşallah...

öncelikle aramıza hoşgeldin,evet aydın yaşıyorum doktorum ESEN YARAR .

mrhb arkadaşlar bende geçen yıl şubat ayında aşılama yaptırmıştım ve ilk aşılamada tuttu çok şükürşuan 4buçuk aylık kızım var allahım sizede versin inşallah...

aşılamanı nerde yaptırdın cnm bende izmirde yaptırmayı düşünüyorum

ne kadar zormuş çocuk sahibi olmak içten içe yıpranıyo insan heleki büyüklerden destek görmeyince dahada bunalıyorum rabbim inşallah bizim de yüzümüzü güldürür allah yardımcımız olsun kızlar ......

aşılamanı nerde yaptırdın cnm bende izmirde yaptırmayı düşünüyorum

canım dr um ömer südekandı...kendi muayenesinde yaptı hamile kaldığım ilk 6ay kendisne devam ettim sonra kadomer diye bi merkez var alsancak camisinin karşısında ona geçmiştim südekan biraz ücretli...

bu arada kadomerde levent erkandı dr um çok i birisiydi o da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…