Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar sayılı günüm kaldı. Yarın test yaptırıcam işten çıkışta cumada haber verririm herkez
ınşallahh ii haber alırım. Allahım herkezin gönlüne göre versinnnnn........

canım cevapların için saol ücreti nekadar cnm hepsi dahil?sen nezman sonuc alcann cnm inş hamilesndrrr

esteryacım cumayı bekliymedim işten gelirken kanımı verdim 1 saate belli olucak
benim için şuanda sitede kim varsa dua etsin neolurrr?????

rabbim inşşş sana saglılklı hayrlı evlat nasip etsinnnnn:Saruboceq: AYYY BEN DAYANAMIORUM İŞTE YAA SANKİ BEN YAPTRDM BEN HAMİLYM GİBİİİ HEYCANLIYIMMM SUANN BEKLİCEMM SONUCUNU CNMM İNŞ HAMİLESNDİRRRR:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: AMA BENCE HAMLSN SENsositososito sositososito :Saruboceq:

canım duaların için çok sağol allahım bana nasip etti. Ve ben Hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm isteyen herkezin rabbim gönlüne göre versin..........

canım duaların için çok sağol allahım bana nasip etti. Ve ben Hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm isteyen herkezin rabbim gönlüne göre versin..........

defnecim hayırlı olsun tatlım...çok mutlu oldum...sabah sabah ne güzel bir haber verdin böyle..allah bebeğini sağlıkla kcağına almayı nasib etsin arkadaşım..inşallah darısı bizlerin başına..şimdi sen hamilesin..duaların kabul olur..bizler için de dua et tatlım..HAYIRLI OLSUN MELEĞİN....

Canım benim çok sağol darısı senin ve senin gibi olanların başına inşallah. Allahım sizinde gönlünüze göre versin. İsteyen herkeze Sağlıklı, Hayırlı bebekler nasip etsin. Ben hala inanamıyorum. Rüyada gibiyim . Şimdi sıra sende senden bekliyoruz. Senin ne kadarın oldu.

benim daha var canım..bugün 7. günüm..çok heyecanlıyım ama..tutmayacağı aklımdan bile geçtiği an gözlerimden yaşlar dökülüyo...

defnecim nasıl belirtilerin oldu..hamile olduğunu anladınmı önceden ?tabi umutlanmamak için konduramıo insan..

Canım inanki ben hamile olduğuma bir türlü inanmıyodum. çünkü kasıklarım ve belim hastalanacakmışım gibi çok ağrıyodu. Hala da ara ara ağrıyo..
Sadece akıntım hiç olmadı bide içime doğuyodu. ama kendi kendime bile itiraf edemiyodum. Her gördüğüm gözlerimden hal ve hareketimden hamilesin diyosu ama ben birtürlü inanmıydm Kasık ağrım arttıkça hayal kırıklığına uğruydm. Tuvalete girmeye korkyodum. Aacaba hastalanmışmıydım diye. Umarım sende hamilesindir. Sen nerde oldun aşılamanı

umutsuzzum ben bahçeci kliniğinde oldum nişantaşında internetten numarasını alıp araştırabilirsin. daha net bilgi alırsın. Kişiye göre iğne sayısı deiğştiği için senin nekadr tutar bilmiyorum. ben 15 yakın iğne oldum. benim çok yumurtam vardı. hepsi oluşmasın diye hep düşük dozda gittik hep. Çünkü iğneler pahalı ben merional kullandım. Dozuna göre fiyatı değişiyo. Ama ılaçlar yaklaşık 1,500 bulmuştur. ınanki hiç hesap yapmadım. yeterki olsun istediğim. allahımda çok şükür nasip etti. ısteyen herkeze nasip etsin....Buarada duaların için çok sağol...................

ya ben de konduramıyorum..hep olmamış gibi gelio o yüzden de çok üzülüyorum..canım ben çapa tıp fakültesinde oldum..ve zorda oldu..o yüzden tekrarlansın istemiyorum...hayırlısıyla allah vermiş olsa..inşallah

Defnecim gozun aydın arkadasım, Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin.. Guzelim degerin kac cıktı?

cnm benmmm tekrar allah kucagna almayı nasip etsinnnŞeniz Şeniz cok sevndm cnm benm....cnm benm iğnelerm var...ben hastaneye kaçpara ödedin kız onu soruorm ona göre arıcam konusucamda cnm benm muayne ve asılama nekadar toplam iğnelerm var bende canım...yarmcı olursan cok sevnrm cnm sen illkkez gidiptemi direk asılama istedin cünkü ben direk asılma için gidicem cnm haber bekliyorum sendennnŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…