Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
defnecim ilk aşılamam tuttu cnm sen yinede kendini, fazla yorma ağır kesinlikle kaldırma arkadaşım hastanede çocuğunu döşürme teklikesi var
çok sevindim senin adına inşallah analı babalı büyüsün
bende ağır kaldırmamaya çalışıyorum ama iş yerinde arad kalkmam gerekiyo
onun dışında pek ayakta kalmamaya özen gösteriyrum
benimde birgünüm daha gitti artık güm saymaya başladım. hayırlısı allahım herkezin dualarını kabul etsin

canım bunu ilk defa duydum neden 2 gün üsrt üste yapılıyor..bi de bu jel neyin nesi..anlatırmısınız biraz..

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.ama uzun süredir takip ediyorum siteyi.bende yaklaşık 19 aylık evliyim bir sorun yok ama çocuk sahibi olamıyoruz.bu sebeble aşılama deniycez.yalnız bazı arkadaşlarımız çok umutsuz yorumlar yazmışlar.ben ebe olmama ve bu uygulamaları bilmeme rağmen okuduğumda umutsuzluğa kapılıyorum.umarım isteyen herkeze Allahım nasip eder.kaydirigubbakcemile3

canım bunu ilk defa duydum neden 2 gün üsrt üste yapılıyor..bi de bu jel neyin nesi..anlatırmısınız biraz..

mrb akrep 83 iki defa tutma şansı daha fazla oluyomuş yumurta çatlamadan ve çatladıktan sonra ikigün üst üstü aşılama oldum. jelde bebin anne rahmine tutulması için sıkılıyo bi ertesi gün başladım ve bugün 10. gündeyim. adet olucakmuşum gibi ağrılarım var ama daha akıntı falan olmadı. sen aşılama yaptırdınmı ki hiç genelde bu jeli çok sık veriyolara hastalar

hoşgeldin canım aramacı zaten bebiş haberi veren kadar sonra herkez bir bir kayboluyo...
aşılama şansıda normal gebelik şansı kadar biliyosun ama moralini bozma çünkü aşılamada sadece hareketli spermleri veriyolar sana şansın az da olsa artıyo. sizinin problemininzde yok sanırım

evet canım ben de cuma günü aşılama yaptırdım..ilk aşılamam..bana bir defa yapıldı ama jel falan vermediler hiç..inşallah hayırlıyla adet olmazsın canım..hamilesindir inşallah...tabi bekleyen herkes de..

hayırlı olsun canım seninde aşılamn inşallah tutar benim sanki bu gün karın ağrım artt.
bakalım 25. cuma günü test yapıcam dünde 20 si adet günümdü akıntım falan yok ama kasık ağrım sanki
hastalanacakmışım gibi sen
buarada ilaç falan bişey verdimi doktor sana

yok canım hiçbişey vermedi..sadece folik asit kullanıyorum...bir de benim süt hormonum yükseldiği için dostinex kullanıyorum o kadar..ama bunları aşılamadan önce de kullanıyordum zaten..bi de sanki adet ağrısı gibi ağrım oluo arada..daha aşılamanın ardından 4. günüm..sendede oldumu böyle..bu arada inşallah sonucun pozitif çıkar..

evet canım bugüne kadar hep oldu. her tuvalte gittiğimde ödüm patlıdu. İnanki korkarak gidiyodum. kanamam geldimi acaba diye , bide benim göüslerim inanılmaz şiş ve ucları çok acıyodu. onlarda biraz azaldı. ogünlere rağmen daha ii. umarım seninde pozitfi. çıkar senin test tarihin ve adet tarihin nezaman

adet tarihim 6 ocak canım..doktor üzerinden 10 gün geçerse gel dedi..16 ocakda test yapacak yani..ama ben o güne kadar sabredemem sanırım evde test yaparım..benim kanama için çok erken de..böle ara ara çok az şiddette ağrı hissediyorum norlammidir acaba..belki de psikolojiktir...

kısmen psikolojik kısmende ağrı olması normal diyolarda senin çok geç söylemiş doktor. canım aşılamandan 15 gün sonra kan testistinde mutlak çıkar benimde 15. gün cuma oluyo ozamana kadar büyü bozulmassa ii olucak hepimizi sevinecez ama bakalım kısmet yinede hayırlı ve sağlık olsunda geç olsun ne diyelim...

esteryada artık yok ortalarda buarada sen kaç haftalık oldun. kalp atışlarını duymuşsuundur. umarım herşey yolundadır. busefer

evet yaa herkes öyle diyor neden o kadar geç tarih verdi ben de anlamadım...ama o kadar beklemicem..günüm 2 gün geçsin hemen yapıcam test..ayın 8 i igib falan...inşallah hamileyizdir canım:)

merhaba Nalamcigim
umutsuzluga kapilma. Tamam haklisin bende iki kere asilama yaptirdim insan ister istemez umutsuz oluyor. Sabirli olmalisin, her zorlugun bir güzelligi vardir.
Allah isterse hersey olur.

evet yaa herkes öyle diyor neden o kadar geç tarih verdi ben de anlamadım...ama o kadar beklemicem..günüm 2 gün geçsin hemen yapıcam test..ayın 8 i igib falan...inşallah hamileyizdir canım:)

inşallah canım. ben hem çok umutluyum hemde umutsuzum bakalım ne olacak.
beklemekten başka hiçbirşey yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…