slm kızlar bende dün ikinci aşılamamı oldum sabırla bekliyorum...
aynen bende...1 aralık regl tarihim ...bakalım senin içinde hayırlısı olsun inşallah
sezencim benim regl tarihim 28 kasım ama sadece kasık agrılarım var goguslerde pek bisi yok umutlu degilim ben bu ay hamile oldugumu hic ama hic sanmiyorum.. Hayırlısı artık..
canım sen ne durumdasın
benim aşılamamın 11. günü adet tarihimde 26 kasım ama ben adet olcak gibiyim dünden beri çok canım sıkılıyo ne yapcam bilmiyorum
sonuclaru pozitif olan arkadaslar bir daha buraya yazmıyorlar nedense :) aman olsun herked muradına kavussunda
benimde 3 gunum kaldı canım idrarım koyu ve tortulu bakalım ne oalcak
kizlar sormak istediginiz herseti sorabilirsiniz cekinmeyin
mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım bende 23 kasımda yani 5 gün önce aşılama yaptırdım ilk aşılamam 7 arlıkta belli olcak tabi reqli olmassam senağlama ama hiç umudum yok inlaşallah herşey çok güzel olur:Saruboceq:dilerim allahtan herkesin gönlüne göre wersin
sezencim sen nezaman yaptırdın?nezaman belli olcakzemuszemus
mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım bende 23 kasımda yani 5 gün önce aşılama yaptırdım ilk aşılamam 7 arlıkta belli olcak tabi reqli olmassam senağlama ama hiç umudum yok inlaşallah herşey çok güzel olur:Saruboceq:dilerim allahtan herkesin gönlüne göre wersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?