- 22 Kasım 2023
- 1.164
- 624
- 43
- 30
- Konu Sahibi Reed Flowers
Kizlar ben pazartesi gunu İnfertilite bolumune gidiyorum asilama vs icin rapor hazirlicam başka hazirlanan varmi bu süreçte birbirimize bilgiler verelim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım testlerini yaptırdın miKizlar ben pazartesi gunu İnfertilite bolumune gidiyorum asilama vs icin rapor hazirlicam başka hazirlanan varmi bu süreçte birbirimize bilgiler verelim![]()
Pazartesi gidecegim canim reglimin 4 gününe denk geliyor sen pekiMerhaba canım testlerini yaptırdın mi
Bende 3. Aşılamadayim canım rapor hazırlama İşleri çok yoruyor yaPazartesi gidecegim canim reglimin 4 gününe denk geliyor sen peki
Yumurta takibi yapildi mi once kuzumBende 3. Aşılamadayim canım rapor hazırlama İşleri çok yoruyor ya
Şu an aşılama için yumurta takibi aşamasındayim canım ama aşılamadan önce yumurta takibiyle denediler mi diyorsan hayır direk aşılama dediler onda da şöyle söylediler eğer pcos veya başka bişey olsaydı önce bir yumurta takibi yapar denerdik ama hiç bir sorun olmamasına rağmen bu güne kadar çocuk olmadıysa direk aşılama süreci demiştiYumurta takibi yapildi mi once kuzum
Ne zamandir deniyosunuz peki canımŞu an aşılama için yumurta takibi aşamasındayim canım ama aşılamadan önce yumurta takibiyle denediler mi diyorsan hayır direk aşılama dediler onda da şöyle söylediler eğer pcos veya başka bişey olsaydı önce bir yumurta takibi yapar denerdik ama hiç bir sorun olmamasına rağmen bu güne kadar çocuk olmadıysa direk aşılama süreci demişti
Biz 3 yıldır evliyiz canımNe zamandir deniyosunuz peki canım
Bende 1 senedir evliyim ve yumurta rezervim az yaşımda 29 acaba bana nasil bi tedavi uygulayacaklar cook merak ediyorumBiz 3 yıldır evliyiz canım
Umarım hangisinde bir an önce sonuca ulasacaksan ona başlarsın canım tüp bebek deneyelim yumurtalarini riske atmayalım derlerse buna hazır mısın pekiBende 1 senedir evliyim ve yumurta rezervim az yaşımda 29 acaba bana nasil bi tedavi uygulayacaklar cook merak ediyorum
Hoc bilmiyorum canim daha gidemedim bile eylülde başlayacagim sanırım belgeleri cikarmayaUmarım hangisinde bir an önce sonuca ulasacaksan ona başlarsın canım tüp bebek deneyelim yumurtalarini riske atmayalım derlerse buna hazır mısın peki