Aşılama hakkında bilgi verebilir misiniz deneyimi olanlar :)

Hadi ya.. doktorunuz burçin hoca mi

Pek anlamıyorum açıkçası. Estradiol biraz yüksek ama. Aşılama için yeterli midir bilemiyorum. Bugün gidecek misin hastaneye orda söylerler mutlaka.
Canım gittim hastaneye aşılama iptal edildi çünkü doktor dozu ayarlayamadığı için aşılama iptal oldu bende gerekli yerlere şikayet ettim tabi Türkiye de şikayetler ne kadar ele alınıyor bilemem

Canım gittim hastaneye aşılama iptal edildi çünkü doktor dozu ayarlayamadığı için aşılama iptal oldu bende gerekli yerlere şikayet ettim tabi Türkiye de şikayetler ne kadar ele alınıyor bilemem
Çok üzüldüm ya inşallah doğru doktora denk gelirsin hayallerin yarım kalmaz.. nasip olacağı zamanı tez vakitte göstersin Rabbim.. peki doktorun adı ne bilelim de gitmeyelim yanlışlikla..
Haklisin turkiyede ne adalet var ne de işini doğru dürüst yapan biri.

Merhabalar aşılama günü progestan değerine bakıldı mi size

amin canım inşallah bekleyen herkes güzel sonuçlar alsın :)) buradan doktor adı vermem doğru olmaz sanırım

merhaba aşılamam iptal edildi çünkü doktor iğne dozunu ayarlayamadı, bir çok yumurta geliştiği için iptal edildi. dün progesteron ve estradiol bakıldı
Önceki mesajlarınızı okudum da aşılama günü progesteron yüksek mi olması gerekıyor bilginiz var mı .kaç çıktı sizin değerleriniz

Önceki mesajlarınızı okudum da aşılama günü progesteron yüksek mi olması gerekıyor bilginiz var mı .kaç çıktı sizin değerleriniz
progesteron 3 küsürlerde çıktı daha az olması lazım sanırım yüksek olunca catlama ya da yumurta sayısı cok demek oluyor bende tam bılmıyorum canım

Sadece catlatma iğnesi nasi bu kadar fazla
Sadece iğneyle nasi bu kadar fazla yumurta olmuş nasi bi doz vermiş ki iptal edildi böyle inanamıyorum gerçekten..
benim yumurtlama sorunum yok eş problemli aşılamaya başlamıştık. cuma günü gittiğimde 17 mm olmuştu zaten çoğu yer 17 ye çatlatmayı vuruyor ama bana pazartesi gel deyip iğne dozunu arttırdı zaten o yüzden doz arttıgı için de böyle oldu, keşke vurulmasaydım diyorum ama yani doktorada güvenemeyeceksek...

Çok haklisin.. infertilite bölümüne gidiyorsun dimi yani çapa iyi hastane derler ama doktor daha önemli tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…