- 10 Ekim 2023
- 118
- 36
- 30
Hadi ya.. doktorunuz burçin hoca micanım cuma gitmiştim 17 mm olmuştu yumurtam sonra bana dediki 112,5 a çıkar pazartesi gel dedi bugün gittim çokca yumurta gelişmiş kan vermen lazım kan sonucları istediğimiz gibi çıkmazsa iptal edeceğiz dedi. çok fazla yumurta gelişince iptal oluyormus coklu gebelik riskinden dolayı. bende suan kan sonuclarını bekliyorum eğer iptal olursa o doktoru şikayet edeceğim bana yüksek doz verdiği için çünkü bende yumurtlama problemi yok eşimden kaynaklı baslamıstık tedaviye
yok canım doktorlar sürekli değişiyor asistanlar felan da bakıyorHadi ya.. doktorunuz burçin hoca mi
Hmm anladim. Surecinizle ilgili gidişatı buraya yazabilir misiniz sizinle bu başlıkta konuşalım. Hem hastane süreci hem tedavi derken destek oluruz birbirimize belkiyok canım doktorlar sürekli değişiyor asistanlar felan da bakıyor
Olur tabi canım sen de her zaman yazabilirsinHmm anladim. Surecinizle ilgili gidişatı buraya yazabilir misiniz sizinle bu başlıkta konuşalım. Hem hastane süreci hem tedavi derken destek oluruz birbirimize belki
Kan sonucun çıktı mıOlur tabi canım sen de her zaman yazabilirsin
Çıktı canım anlarsan bir bakar mısınKan sonucun çıktı mı
Pek anlamıyorum açıkçası. Estradiol biraz yüksek ama. Aşılama için yeterli midir bilemiyorum. Bugün gidecek misin hastaneye orda söylerler mutlaka.Çıktı canım anlarsan bir bakar mısın
Canım gittim hastaneye aşılama iptal edildi çünkü doktor dozu ayarlayamadığı için aşılama iptal oldu bende gerekli yerlere şikayet ettim tabi Türkiye de şikayetler ne kadar ele alınıyor bilememPek anlamıyorum açıkçası. Estradiol biraz yüksek ama. Aşılama için yeterli midir bilemiyorum. Bugün gidecek misin hastaneye orda söylerler mutlaka.
Çok üzüldüm ya inşallah doğru doktora denk gelirsin hayallerin yarım kalmaz.. nasip olacağı zamanı tez vakitte göstersin Rabbim.. peki doktorun adı ne bilelim de gitmeyelim yanlışlikla..Canım gittim hastaneye aşılama iptal edildi çünkü doktor dozu ayarlayamadığı için aşılama iptal oldu bende gerekli yerlere şikayet ettim tabi Türkiye de şikayetler ne kadar ele alınıyor bilemem
Merhabalar aşılama günü progestan değerine bakıldı mi sizeSelam kızlar. Eşimde morfoloji bozukluğu var, önümüzdeki ay aşılamaya başlıyoruz. Bildiğim kadarıyla bende herhangi bir problem yok. Morfoloji 0 çıkıp aşılamayla gebe kalan var mı aranızda? Biliyorum şansı oldukça düşük ama doktor ister aşılama ile başlayın isterseniz tüp bebek dedi ÇAPA da yaptırdık tüm testleri ve aşılamaya karar verdik. Benim durumumda olan ya da aşılama ile gebe kalanlar yorumlarınızı bekliyorum :)
amin canım inşallah bekleyen herkes güzel sonuçlar alsın :)) buradan doktor adı vermem doğru olmaz sanırımÇok üzüldüm ya inşallah doğru doktora denk gelirsin hayallerin yarım kalmaz.. nasip olacağı zamanı tez vakitte göstersin Rabbim.. peki doktorun adı ne bilelim de gitmeyelim yanlışlikla..
Haklisin turkiyede ne adalet var ne de işini doğru dürüst yapan biri.
merhaba aşılamam iptal edildi çünkü doktor iğne dozunu ayarlayamadı, bir çok yumurta geliştiği için iptal edildi. dün progesteron ve estradiol bakıldıMerhabalar aşılama günü progestan değerine bakıldı mi size
Önceki mesajlarınızı okudum da aşılama günü progesteron yüksek mi olması gerekıyor bilginiz var mı .kaç çıktı sizin değerlerinizmerhaba aşılamam iptal edildi çünkü doktor iğne dozunu ayarlayamadı, bir çok yumurta geliştiği için iptal edildi. dün progesteron ve estradiol bakıldı
Peki. Femara mi vermisti size klomen mi cunku doktor bana senin için femara uygun olabilir demisti.amin canım inşallah bekleyen herkes güzel sonuçlar alsın :)) buradan doktor adı vermem doğru olmaz sanırım
Yani yumurtalarınızı büyüten ilac miydi iğne miydiPeki. Femara mi vermisti size klomen mi cunku doktor bana senin için femara uygun olabilir demisti.
gonal f iğne vuruldum ben canım onun haricinde folik asit başlatmıştıPeki. Femara mi vermisti size klomen mi cunku doktor bana senin için femara uygun olabilir demisti.
progesteron 3 küsürlerde çıktı daha az olması lazım sanırım yüksek olunca catlama ya da yumurta sayısı cok demek oluyor bende tam bılmıyorum canımÖnceki mesajlarınızı okudum da aşılama günü progesteron yüksek mi olması gerekıyor bilginiz var mı .kaç çıktı sizin değerleriniz
Sadece catlatma iğnesi nasi bu kadar fazlagonal f iğne vuruldum ben canım onun haricinde folik asit başlatmıştı
Sadece iğneyle nasi bu kadar fazla yumurta olmuş nasi bi doz vermiş ki iptal edildi böyle inanamıyorum gerçekten..gonal f iğne vuruldum ben canım onun haricinde folik asit başlatmıştı
benim yumurtlama sorunum yok eş problemli aşılamaya başlamıştık. cuma günü gittiğimde 17 mm olmuştu zaten çoğu yer 17 ye çatlatmayı vuruyor ama bana pazartesi gel deyip iğne dozunu arttırdı zaten o yüzden doz arttıgı için de böyle oldu, keşke vurulmasaydım diyorum ama yani doktorada güvenemeyeceksek...Sadece catlatma iğnesi nasi bu kadar fazla
Sadece iğneyle nasi bu kadar fazla yumurta olmuş nasi bi doz vermiş ki iptal edildi böyle inanamıyorum gerçekten..
Çok haklisin.. infertilite bölümüne gidiyorsun dimi yani çapa iyi hastane derler ama doktor daha önemli tabiki.benim yumurtlama sorunum yok eş problemli aşılamaya başlamıştık. cuma günü gittiğimde 17 mm olmuştu zaten çoğu yer 17 ye çatlatmayı vuruyor ama bana pazartesi gel deyip iğne dozunu arttırdı zaten o yüzden doz arttıgı için de böyle oldu, keşke vurulmasaydım diyorum ama yani doktorada güvenemeyeceksek...