Merhaba morfoloji kaçken kaça yükseldi acaba bu suyu içtikten sonra bir de aşılama tedavisine başladınız mı?Morfoloji için bize aktar çakşır otu suyu önermişti. Düzelme oldu. Bi araştırıp bakabilirsiniz. Ona ek olarak fındık, bal polen karışımı kullandık. Eşim sağlıklı beslenen sigara içmeyen biri bunlarda etken olabilir.
Aşılama oldum. İlk verdiğimiz testte %2 çıkmıştı. Aşılama olacağım zaman %14 çıktıMerhaba morfoloji kaçken kaça yükseldi acaba bu suyu içtikten sonra bir de aşılama tedavisine başladınız mı?
hayırlı olsun aşılama tuttu sanırım darısı başıma :)Aşılama oldum. İlk verdiğimiz testte %2 çıkmıştı. Aşılama olacağım zaman %14 çıktı
İkiz oldu. Şimdi kendiliğinden hamileyimhayırlı olsun aşılama tuttu sanırım darısı başıma :)
Hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsünİkiz oldu. Şimdi kendiliğinden hamileyim
Bu çarkıs otu suyunu bende eşime kullanıyorum aktar önermişti banada ama eşim hiç böyle ıhlamur bitki çayı bile içemeyrn biri oldugu için bende o çarkıs suyunu yemeklerine çorbalarına kayıp veriyorum hep bayadır ara ara yani inşallah fayda olmuştur ondan sonra çünkü hiç sperm testi vermedikMorfoloji için bize aktar çakşır otu suyu önermişti. Düzelme oldu. Bi araştırıp bakabilirsiniz. Ona ek olarak fındık, bal polen karışımı kullandık. Eşim sağlıklı beslenen sigara içmeyen biri bunlarda etken olabilir.
İnşallah olmuştur ama o zaten sabah aç karnına az içilen bişey. Yarım çay bardağına çakşır suyu üstüne su koyup içiliyor aktar bize öyle dediBu çarkıs otu suyunu bende eşime kullanıyorum aktar önermişti banada ama eşim hiç böyle ıhlamur bitki çayı bile içemeyrn biri oldugu için bende o çarkıs suyunu yemeklerine çorbalarına kayıp veriyorum hep bayadır ara ara yani inşallah fayda olmuştur ondan sonra çünkü hiç sperm testi vermedik
Valla öyle içemeyince bende böyle denedim zararı olacagını düşünmedim bi zararıda olmadı sonradan aktarada sordum zaten hiç içmemesin den iyidir dediİnşallah olmuştur ama o zaten sabah aç karnına az içilen bişey. Yarım çay bardağına çakşır suyu üstüne su koyup içiliyor aktar bize öyle dedi
Ben dahil bir arkadaşımın ilk aşılama da ikizleri olduValla öyle içemeyince bende böyle denedim zararı olacagını düşünmedim bi zararıda olmadı sonradan aktarada sordum zaten hiç içmemesin den iyidir dedihayırlısı bakalım artık bu ay aşılamaya başlıyacagım ilk aşılamamız olacak çok heyecanlıyım ama burada araştırdıgımda çocugukla herkes hatta 2. Yada 3. Aşılamada tuttugunu söylemiş birazdan moralim bozuk açıkcası çokta heveslenmek istemiyorum hiç ilk denemede aşılaması tutanı okumadım denkde gelmedim bu durum da beni biraz üzüyor ve endişilendiriyor
Canım sperm testinde morfoloji kısmı var oradan bakılıyor. Doktor üstünde durmadıysa sizin normal çıkmıştır. Sende herhangi bir problem var mı? Bizde şuan evrakları tamamlama sürecindeyiz baya yorucu gerçekten Rabbim yardımcımız olsunEvet bende bu ay olacagım tedaviye bunay başlıyacagız stres içindeuim ister istemez ama merak ettiğim bişey var biz eşimle okadar test evrak hazırladık bu morfoloji nedir ya bize hiç bi doktor bununla ilgili bi bilgi vermedi sadece eşimde varikosel oldugu için sprem hareket yavaşlıgı varmış bundan dolay basvurduk yani benim bütün sonuçlarım temiz çok şükür bu morfoloji nereden bakılıyo nedir ?
Yaaa ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallahBen dahil bir arkadaşımın ilk aşılama da ikizleri oldu
Yumurtam çatlamıyorduYaaa ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallahsizde ne gibi bir problem vardı
Düzenli adet oluyor muydunuz pekiYumurtam çatlamıyordu
Yok 2-3 ayda olduğum oluyorduDüzenli adet oluyor muydunuz peki
Bende ilk aşılamamı dün yaptım bekliyorum hayırlısıSelam kızlar. Eşimde morfoloji bozukluğu var, önümüzdeki ay aşılamaya başlıyoruz. Bildiğim kadarıyla bende herhangi bir problem yok. Morfoloji 0 çıkıp aşılamayla gebe kalan var mı aranızda? Biliyorum şansı oldukça düşük ama doktor ister aşılama ile başlayın isterseniz tüp bebek dedi ÇAPA da yaptırdık tüm testleri ve aşılamaya karar verdik. Benim durumumda olan ya da aşılama ile gebe kalanlar yorumlarınızı bekliyorum :)
Yaa bende dün aşılama oldum 2 yumurta güzel dedi şansım var mı acabaBen dahil bir arkadaşımın ilk aşılama da ikizleri oldu