Ya bişey daha soracağım size bilgisi olan varsa yada yaşayan cevaplarsnız sevinirim
Şimdi ben 30 nisan kan tahlili verdim ya betam 0.6 çıkmıştı benim sonradan 3 mayıstan beri hafif hafif böyle kasık krap ağlılarım başladı şuanda da oluyor. Ve benim adet tarihim bu ay mayıs 14 de gözükmekte. Yani bu ağrılarım benim totalde önceki adet bitiminden 13-14 gün sonra ortaya çıkmaya başladı. Bu ağrılarım başladığında da çok fazla bir sırt ağrısı yaşadım gögüslerimde şişkinlik ve acı hissi yaşıyorum da hani heveslenmekte istemiyorum çok. Kasık kraplarım başladığında adetime de 12 kalmış oluyordu. Şuandada 9 gün kalmış gözüküyor. Sorum şu bu krapları neden yaşıyor olabilirim betam 0.6 çıktı bunlara rağmen yükselme durumu olurmu yarın pazartesi kan vermeye gideyim mi tekrar ? Normalde böyle bir durumu ilk defa yaşıyorum da biraz şüpheli geliyor bana. Genlde adetim başlamadan 3-4 gün önce adet olacağıma dair belirtiler yaşardım ve adetimin ilk günü çok sancılanırdım. Bu durumu yaşayan varmı ? Hamilelik şüphesini sizce gösteriyormu? Tekrar kan vereyim mi ?