Aşılama hakkında bilgi verebilir misiniz deneyimi olanlar :)

Bende ilk aşılamamı dün yaptım bekliyorum hayırlısı
Hayırlı sonuçlarınızı alırız inşallah totelde ne kadar sürdü rapor işlemleri tahliller vs. Bilgilendirirseniz çok sevinirim

Ya yorumunu görünce çok mutlu oldum canım rabbim size bağışlasın. Benim de bu ay olacak aşılama inşallah , bana önereceğiniz birşey var mı her konuda bilgiye ihtiyacım var
Günlük yaşantıma devam ettim. İlk gün ağrım oldu yattım ama sonra yürüyüş falan yaptım

Günlük yaşantıma devam ettim. İlk gün ağrım oldu yattım ama sonra yürüyüş falan yaptım
Bende amh düşüklüğü var eşimde hiç bişey yok , doktor hsg istedi temiz çıktı , spermiyoramda temiz çıktı artık gerisi Allah'a kaldı bekliycez bol dua ediyorum

Ben özelde yaptırdım toplam 24 bin tl verdim aşılama öncesi de zaten normal hap ve çatlatma iğnesi
HSG yi nerede çekildiniz acaba? Çapada hsg yok dediler bana, adet bitimi çekil gel dediler

Canım benim hiç bi sıkıntım yok herşey normal ama demekki dr istemediyse gerek duymadımdediğiniz gibi çok anlamıyorum 2.5 senelik evliyim yani çevremdede yok böyle bi durumu yaşayan hep buradan araştırıyorum bakınıyorum ama inferlitede dosyamız belirsiz inferlite diye açıldı sadece eşimde varikosel var bide sperm yavaşlıgı demişti doktor varikoselden dolayı

İlk evlendiğim sene 3 ay sonra 1,5 aylıkta düşüğüm oldu çümkü

Yaa bende dün aşılama oldum 2 yumurta güzel dedi şansım var mı acaba
Bende adetimi bekliyorum 1.5 hafta var ama ondan önce ben salı günü genel sağlık ocagında bisürü tahlil verdim kan tahlili btc normalde hep 0.1 çıkıyordu olmadığı için busfer 0.6 çıkmış acaba yumurtalamadan dolayı olabilirmi anlayamadım

Bize bu konu için açıklama hiç yapmadılar bilgilendirmede olmadı hiç. Dediğiniz gibi üstünde durmadılarda demekki orada bi problem yok. Zaten bizim dosyamızda belirsiz inferlite diye açıldı. Sizede kolay gelsin zor bi süreç inşallah herşey gönlünüzce olur

merhabalar 26 nisanda yaptırdım ilk aşılamamı şimdi sonuç bekliyoruz benim de eşimde morfoloji sıkıntısı var iki ay ilaç kullandı astalife q10 ve evicap ama hiç ilerleme olmadı doktorumuz aşılama olmazsa tüp bebek ilerleyelim dedi sonuç bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…