Aşılama hakkında bilgi verebilir misiniz deneyimi olanlar :)

progesteron 3 küsürlerde çıktı daha az olması lazım sanırım yüksek olunca catlama ya da yumurta sayısı cok demek oluyor bende tam bılmıyorum canım
Anladım canım. Progesteron 5 ve üzeri olunca çatlamış olurmuş galiba. Benim aşılama günü 22 çıkmıştı anlamadım bende

Amin canım. Senin sürecin nasıl şuan
Dün doktor aşılamaya karar verdi. Benim ilac gecmisim hiç yok hep kendi kendimize denedik. Çapa infertilitede başlayacak süreç bizimde. Ama birkac daha deneyip öyle başlicaz. Cumartesi rahim filmi cekildim yapışıklık vardi açıldı. Hala umudum var belki tedavisiz olur diye. Pcos var bende de.

Tabi ki olabilir tedavi ye gerek olmadan . İnşallah istediğiniz gibi olur. Ama aşılama da bir şans çok zorlayıcı da değil denenebilir

Dün yaptırdım canım ayın 2 si test günü dedi doktor. Bakalım ilk aşılamam tutmuştu mart ayında şimdi nasıl olacak bilmiyorum
Merhaba Edremit'te oturuyorum şehir Hastanesi'nde tüp bebek merkezi olduğunu öğrendim bugün doktorumdan Hilmi ve Mehmet hocayı tavsiye etti Yaşım 40 daha önce hiç aşılama ya da tüp bebek Denemedim süreçle ilgili Bilginiz varsa paylaşır mısınız öncesinde aşılamam olması gerekiyor devlet ilaçları veya tedavi karşılıyor mu aşağı yukarı kaça mal olur bu iş bize bilgi verebilir misiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…