• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asilama guncel

Inofolic combi de pcolular için canım vitamin. Inositol var içinde iyi geliyormuş yumurtanın kaliteli büyümesini sagliyormus aşılamadan önce 3 ay kullandım ben sabah akşam. (Esim yoktu deneme firsatim olmadi) Doktoruna bi sor istersen 3 aydir bu aşılamaya hazırlandım hep d vitamini arı sütü ınofolic combi falan.
Bende hafif yumurta tembelliği var iyi gelid diye kullandim
Tekrar tedaviye baslarsam kullanabilirim aslında canım tesekkür ederim suanda 3 ay korun dedi zaten psikolojik olarak benimde tedaviye gücüm kalmadı inşallah senin güzel haberlerini alırız 😊

Tekrar tedaviye baslarsam kullanabilirim aslında canım tesekkür ederim suanda 3 ay korun dedi zaten psikolojik olarak benimde tedaviye gücüm kalmadı inşallah senin güzel haberlerini alırız 😊
Sagolasin canım vücudun dinlensin inşallah seninde yüzün gülecek. Aklında bulunsun diye dedim doktoruna sorarsın canım

Arkadaşlar asilama yaptırıp tutan varmi genelde tutmuyor sanki bende yaptırdım Aralık 9 da sonucumu öğrenicem ama pek umutlu degilim
Bende dün sabah yaptırdım belirtileriniz oldumu benm kasıklarımda hafif hakrerlenmeler oluyo bide şişmiş hissi çok var sanırım tutması için daha erken

Sağol canımm yarın aşılamam var biri 20 mm biri de 16mm heyecanlanmak istemiyorum ama elimde değil. Sen neler yaptın canım yıl bitmeden herkesten güzel haber duysak keşke 🤗
Aşılama iz nasıl geçti belirtileriniz varmı ilişki ne zaman kısıtlama varmı bende dün sabah 20da oldum

Hayırlısı olsun arkadaşlar❤️ Bu kadar erken davranıp moralinizi bozmayın lütfen. Doktorlar bile 12.günden sonra diyorlar içinizi ferah tutun hepimiz dua edelim🙏

Aşılama iz nasıl geçti belirtileriniz varmı ilişki ne zaman kısıtlama varmı bende dün sabah 20da oldum
Bana doktor ilişki söylemedi ama ben 2 gün sonra yaptım. Doktor bana aşılamadan 2 gün öncesinden ilişki önerdi.
Yaptirdigimdan beri kasık sancılarım var ara ara giriyordu ama şuan belim falan kopuyor ağrıdan kasiklarimda adet sancısı gibi agrisi

Bana doktor ilişki söylemedi ama ben 2 gün sonra yaptım. Doktor bana aşılamadan 2 gün öncesinden ilişki önerdi.
Yaptirdigimdan beri kasık sancılarım var ara ara giriyordu ama şuan belim falan kopuyor ağrıdan kasiklarimda adet sancısı gibi agrisi
Aynn bndede var kasık ağrısı bugün dahada artmaya başladı ins hayırlı şeyler olur

Aynn bndede var kasık ağrısı bugün dahada artmaya başladı ins hayırlı şeyler olur
Seninki yeni ya normal ben 2 gün kendime gelemedim ağrıdan nasıl sızlıyordu
Bugün 8. Gün sabah test yaptım negatifti iğne etkisi geçmiş inşallah hepimizinki pozitif döner
Doktor fitil verdimi

hafif silik olanı aşılamanın 8.günü diğeri 11.günü
8. Günü olan tahminen beta 5-6-7 civarıydı 11. Günü olan da beta hcg 50 falandı
Ben sizin bu mesajınızı görmedim sizin hep pozitif çıktı o zaman 8. Günde bile belliymiş. Belki ignenin etkisinden öyle çıktı 9. Günde kendi betaniz yükselince pozitif çıktı tabi onu bilemiyoruz. Benim 6. Günü böyle çıktı ama igne etkisi benden çabuk gidiyor o yüzden bilemiyorum

Bazı doktorlar veriyo bazıları da vermiyor sen bi sor istersen canım progestan fitil veriyorlar bebeğin tutulması icin
Vermeyinx rbende bişey demedim açıkçası 1gun korun sonrasind ailiski olsun dedi zaten herkese vermiyolarmis sanırım gerek olan anne adaylarına veriyolar.

Ben sizin bu mesajınızı görmedim sizin hep pozitif çıktı o zaman 8. Günde bile belliymiş. Belki ignenin etkisinden öyle çıktı 9. Günde kendi betaniz yükselince pozitif çıktı tabi onu bilemiyoruz. Benim 6. Günü böyle çıktı ama igne etkisi benden çabuk gidiyor o yüzden bilemiyorum
Canım ben 7. Günü de test yaptım hem idrar hem kan o zaman çizgi yoktu beta hcg de 1 çıkmıştı 8. Gün sabah yaptıgımda da çizgi yoktu 8. Gün akşam yaptığımda silik çizgiyi gördüm o zaman dedim iğnenin etkisi olsa dün çıkardı bugün çıkmaz 9. Gün de kan testi verdim 14 dü sonra her gün devam ettim vermeye 2000 lerde keseyi görmüştük ama dediğim gibi embriyo yoktu kürtajdan önce gözüktü bu sefer de kalbi atmıyordu sağlıksız bi gebelikmiş ama başlarda kese boyu değerlerim herşey çok iyiydi yani düşük gibi bişiy yapmış oluyorum yani Rabbim bilir 3 yılın sonunda oldu onuda kaybettim

Vermeyinx rbende bişey demedim açıkçası 1gun korun sonrasind ailiski olsun dedi zaten herkese vermiyolarmis sanırım gerek olan anne adaylarına veriyolar.
Evet benim ve buradaki konuştuğum çoğu kişinin ihtiyacı vardı o zaman. Ben size şöyle söyleyeyim benim son dakika aşılamami başka doktor yaptı kendi doktorum şehir dışına çıktı. Yani aşılamamı yapan doktor hiçbirseyimi bilmiyordu. İhtiyacım olduğunu nerden bilecek? Progestan verme kararı doktordan doktora değişir bazıları (hickimse için) gerek görmez , bazıları da bunu aşılamadan sonra şart görür(Her yaptığı aşilamada) siz da önce de normal biaey söylememe rağmen inanmayıp doktoruma güveniyorum demiştiniz ben veya başka kişiler yardımcı olmaya başından geçenleri anlatmaya çalışıyor. Madem fikir almayacaksaniz soru sorup ters cevap vermeyin veya doktoruma güveniyorum demeyin
Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum başımdan geçenleri anlatıyorum sizinle anlaşamıyoruz bi türlü

Canım ben 7. Günü de test yaptım hem idrar hem kan o zaman çizgi yoktu beta hcg de 1 çıkmıştı 8. Gün sabah yaptıgımda da çizgi yoktu 8. Gün akşam yaptığımda silik çizgiyi gördüm o zaman dedim iğnenin etkisi olsa dün çıkardı bugün çıkmaz 9. Gün de kan testi verdim 14 dü sonra her gün devam ettim vermeye 2000 lerde keseyi görmüştük ama dediğim gibi embriyo yoktu kürtajdan önce gözüktü bu sefer de kalbi atmıyordu sağlıksız bi gebelikmiş ama başlarda kese boyu değerlerim herşey çok iyiydi yani düşük gibi bişiy yapmış oluyorum yani Rabbim bilir 3 yılın sonunda oldu onuda kaybettim
Şimdi daha iyi anladım canım o zaman seninde vücuttan çabuk atılmış iğne etkisi çünkü 12. Güne kadar iğne etkisiyle silik çizgi çıkanlar vardı. Seni nasıl teselli edebileceğimi bilmiyorum çünkü hiç yaşamadım ama hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum. Evet imtihan belki çok zor ama ya daha kötüsü olsaydı son ana kadar gelip kaybedenler de var 😔 inşallah bir an önce toparlanacaksin o gücü bulacaksin

Back