Asilama guncel

Aynen öyle . Ben 1100 e çektirdim rahîm filmini. Aşılama yaptırmak istesem doktor tekrar ister mi ki hsg

Allah biliyor ya tüp bebek için bütçemiz yok klomen kullandım bu ay bakalım olur inşallah
İnşallah hiç birine gerek kalmaz canım ya gerçekten
Normalde uzun vakit olmadıysa istemezler canım
Benim doktor bi tupunden yavaş geçmiş illa bende gorucrm dediği için çektiriyorum simdi

İnşallah senin yuzun gülerde mutlu haberlerini alırız canım test gunun yarın mi
Amiiin inşallah canım. Yarın 12.günüm ama test almadım, yarın test alıp Çarşamba sabah yapmayı planlıyorum. Zaten Çarşamba adet günüm, net çıkar. Ama belim ağrıyor adet olacak gibi. Adetteki gibi sivilcelenme de oldu gibi, umutsuzum

İnşallah hiç birine gerek kalmaz canım ya gerçekten
Normalde uzun vakit olmadıysa istemezler canım
Benim doktor bi tupunden yavaş geçmiş illa bende gorucrm dediği için çektiriyorum simdi
Amiin .Benim bir tüp kapalıydı açıldı çok şükür . 2 senedir gebelik oluşmadı. Zor bu işler. Rabbim aratmasın kolaylaştırsın inşallah .

Umutsuzlanma canım adet belirtilerini yaşayıp hamile kalan çok var. İnşallah güzel haber alırsın da içimiz ferahlar biraz olumsuz olumsuz duya duya bi hal olduk
Yıl bitmeden yuzun güler insallahhh

Umutsuzlanma canım adet belirtilerini yaşayıp hamile kalan çok var. İnşallah güzel haber alırsın da içimiz ferahlar biraz olumsuz olumsuz duya duya bi hal olduk
Yıl bitmeden yuzun güler insallahhh
Amiiiinn Allah razı olsun canım. İnşallah dediğin gibi olur, gerçekten herkesten olumsuzluk duymaktan benim de moralim çok bozuldu

İnşallah canım ben rahim filmi çektirdiğimde 2 bucuk yıllık evliydim artık dedimki inşallah tüpler kapalıdır bu kadar ilaç kullanıpta bundan da bişiy çıkmazsa ben daha da hamile kalamam demiştim o sıra ümidim oydu kapalı olsun açılsın ve geçsin diye hayırlısı olsun çogu kişi rahim filminden sonrada hamile kalıyo farkında olmayan yapışıklıklar açılıyormuş inşallah olur kuzumHayırlısı Rabbimden. Eğer sıkıntı tüpse açsın ve gelsin bebiş hayırlısıyla belki kendiliğinden de olur diğer gebeliklerinde de

İnşallah canım Sagolasin. İlkinde de çeken doktor sıkıntı yok dediği için bende gebelik beklemiştim olmamıştı. Bakalım şimdi ne çıkacak gerçi artık yoruldum temiz çıksın da başka bisey istemiyorum. Olacaksa nasipte varsa da oluyor işte
Ben kist olunca tedavilere erken başladım işte ama yine de yoruldum 1 buçuk yıl onu dene bunu yap gerçekten
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin canım
Artik beklemekten başka çare yok

Evet snei cok iyi anlıyorum ama gerçekten Allah gücünü sabrını veriyor hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Evet öyle canım biz elimizden geleni yaptık ve yapıyoruz nasipte de varsa olur inşallah
İnşallah canım bu günlerin cok önemli ilaca basladın buralara fazla girme arastırma kendini oyalayacagın seylerle ilgilen hic ilaç kullanıyomus tedavi oluyomussun gibi düşünme hiç bişiy yokmuş gibi beklentisiz ol biliyorum zor ama kafaya takıncada olmuyor bu ay da böyl dene bakalım ne olacak

Öyle yapmaya çalışıyorum canım aklımdan geçenleri okudun resmen. İlaca başladım yarında rahim filmi cekilicem doktora gittikçe ne kadar takmayabilirim bilmiyorum ama denemeye calisicam insallah

Öyle yapmaya çalışıyorum canım aklımdan geçenleri okudun resmen. İlaca başladım yarında rahim filmi cekilicem doktora gittikçe ne kadar takmayabilirim bilmiyorum ama denemeye calisicam insallah
Dene canım rutin kontrol gibi düşün ben aşılama olduğum ay 10 kere gittim geldim belki ama hiç kafam da yoktu inanki çok rahat ol nar ye fındık fıstık ye avokado ye folik asit varsa içmeye başla inşallah hayırlısıyla bu ay güzel haberi alırız ayaklarını sıcak tut

Sagolasin canım uymaya calisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…