Bugunde yaptınmı canım testİnsülin direncine glifor muydu ne onu veriyorlardı sanki benim tiroit değerim 2.5 civarı çıktı hep ama biraz fazlam var
İnsülin de çok çikolata tüketiyorum hafif kiloda var o yüzden merak ediyorum
Bi de 12. 13. Günden sonra değeri çıkan çok insan var hala umutlanmali miyim bilmiyorum
3 4 saat önce yaptım canım yine tertemiz negatifBugunde yaptınmı canım test
Canım rahatsızdım biraz yazamadım son durum ne test yaptın mı tekrar3 4 saat önce yaptım canım yine tertemiz negatif
Yok canım aynı sabahta yaptım yine negatifCanım rahatsızdım biraz yazamadım son durum ne test yaptın mı tekrar
İyiyim kuzum sağol ilaçlar dokundu dün midem çok kötüydü bugun biraz daha iyiyimYok canım aynı sabahta yaptım yine negatif
Sen nasılsın iyisindir inşallah kuzum
Geçmiş olsun canim inşallah bir an önce toparlanirsinİyiyim kuzum sağol ilaçlar dokundu dün midem çok kötüydü bugun biraz daha iyiyim
İnşallah kuzum şöyle bi iki ay geçse rahatlıycam gebelik sonlandığından beri hormonlarım alt üst neyse buna şükür Rabbim beterinden korusun. Sen ne yaptın canım test hala negatif mi adet oldun mu ne yapmayı düşünüyosun hastaneye gittin miGeçmiş olsun canim inşallah bir an önce toparlanirsin
Canim bol bol dinlen meyve sebze bol tüket allahin izniyle bir an önce toparlanacaksin. Ben adet oldum bugün canım inan ne yapacagim hakkında bi fikrim yok tekrar film cektirsem mi boş mu bıraksam hiç bilmiyorumİnşallah kuzum şöyle bi iki ay geçse rahatlıycam gebelik sonlandığından beri hormonlarım alt üst neyse buna şükür Rabbim beterinden korusun. Sen ne yaptın canım test hala negatif mi adet oldun mu ne yapmayı düşünüyosun hastaneye gittin mi
Canım bel ağrılarına takılma. Aldığımız hormonlardan dolayı bel ağrısı oluyor iğneyle mi aşılama oldun hatırlamıyorum ama benim sürekli bel ağrım oldu ilk günden beri hala da varKızlar selam. Benim adet günüm normalde Çarşamba. Bu sabah adetten önceki gibi bel ağrısı, ödem gibi şişkinlikle uyandımçok korkuyorum adetim gelcek diye. Böyle hamilelik belirtisi olabilir mi?
Canim bol bol dinlen meyve sebze bol tüket allahin izniyle bir an önce toparlanacaksin. Ben adet oldum bugün canım inan ne yapacagim hakkında bi fikrim yok tekrar film cektirsem mi boş mu bıraksam hiç bilmiyorum
Yarın aynı doktora gidicem bakalım hem asilamadan sonra kontrol için hemde ağustos ayından beri hormon tahlili yaptırmadim ona baktırırım. Artık benim ümidim zaten tüp bebeğe kaldiAynen canım bende öyle yapıyorum toparlıcaz yapcak bisey yok hayat devam ediyorsen bilirsin kuzum ya istersen bi doktora daha görün ya da sonucunu göster o gerek duyarsa yaprsın bilemedim bende simdi
Evet iğneyle oldum. Belimdem yukarı boşluklarıma doğru çıkıyor.Canım bel ağrılarına takılma. Aldığımız hormonlardan dolayı bel ağrısı oluyor iğneyle mi aşılama oldun hatırlamıyorum ama benim sürekli bel ağrım oldu ilk günden beri hala da var
Aynen benimde öyle hatta böbreklerim mi ağrıyor bilemiyorumEvet iğneyle oldum. Belimdem yukarı boşluklarıma doğru çıkıyor.
Yok be kuzum tüp bebek için gerçekten erken ben gerek kalmayacağına inanıyorum ama baktınız bu süreç sizi yordu o zaman kendinizi hazır hissedip gitmek tabi en doğrusu. Naptın canım gittin mi hastaneye ne dedi doktor nasıl çıktı hormon tahlillerinYarın aynı doktora gidicem bakalım hem asilamadan sonra kontrol için hemde ağustos ayından beri hormon tahlili yaptırmadim ona baktırırım. Artık benim ümidim zaten tüp bebeğe kaldi
Merhaba canım tekrar tahlil istemedi en son ekimde yaptirmistim gerek yok dediYok be kuzum tüp bebek için gerçekten erken ben gerek kalmayacağına inanıyorum ama baktınız bu süreç sizi yordu o zaman kendinizi hazır hissedip gitmek tabi en doğrusu. Naptın canım gittin mi hastaneye ne dedi doktor nasıl çıktı hormon tahlillerin
Merhaba canım tekrar tahlil istemedi en son ekimde yaptirmistim gerek yok dedi
Tekrar rahim filmi çekilicem kist aynı durumda 2.5 3 cm arası
Bi yandan da femara kullanicam ilk kez yarın başlıcam canim
Tekrar para saçıp durma aşılama yapmayalım önce rahim filmi çekelim sol tüpten yavaş geçmiş açarız dedi ben de tamam dedim artık
18 ayda hiç bisey yapmasan bile çoktan olurdu gebelik dedi yine moralim bozuldu geldi
Eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay eşim gidecek bende doğum kontrol hapı kullanicam kist için
Bu ay mı çekilecek canım rahim filmi ? Doktorun femara yazdıgına göre bu ay gebelik planlaması yapıyorsunuz ama rahim filminde o verdikleri ilaç yüzünden bi ay gebelik olmaması isteniyor sonuçta rahime kimyasal bi ilaç gidiyor ve gebelik oluşursa bebeğe zararı olur diye bu doktor neden öyle yaptı ki anlamadım. Aşılamayı özelde mi olmuştun devlette miMerhaba canım tekrar tahlil istemedi en son ekimde yaptirmistim gerek yok dedi
Tekrar rahim filmi çekilicem kist aynı durumda 2.5 3 cm arası
Bi yandan da femara kullanicam ilk kez yarın başlıcam canim
Tekrar para saçıp durma aşılama yapmayalım önce rahim filmi çekelim sol tüpten yavaş geçmiş açarız dedi ben de tamam dedim artık
18 ayda hiç bisey yapmasan bile çoktan olurdu gebelik dedi yine moralim bozuldu geldi
Eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay eşim gidecek bende doğum kontrol hapı kullanicam kist için
Özelde olmuştum canım evet sordum sorun olmaz olsa da dedi ben korunulmasini istemiyorum dediBu ay mı çekilecek canım rahim filmi ? Doktorun femara yazdıgına göre bu ay gebelik planlaması yapıyorsunuz ama rahim filminde o verdikleri ilaç yüzünden bi ay gebelik olmaması isteniyor sonuçta rahime kimyasal bi ilaç gidiyor ve gebelik oluşursa bebeğe zararı olur diye bu doktor neden öyle yaptı ki anlamadım. Aşılamayı özelde mi olmuştun devlette mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?