Asilama guncel

Şuan kapida bekliyorum canım 5 10dkya giricem
Sen ne yaptın nasılsın? İyisindir insallah❤
Allah yardımcın olsun canım inşallah. dün çok çok çok ağladım. eşim kızdı hatta kendini çok üzüyorsun dedi, beni anlamıyorsun diye çıkıştım, onunla da tartıştık. sonra ben çok ağlayınca üzüldü o da. bugün biraz daha iyiyim. toparlanıcam inşallah. aşılama diye daha çok üzüldüm. o süreçler farklı oluyor biliyorsun insan umut bağlıyor. nasip değilmiş demekki

Evet canım bende bi aşılama için 3 4 ay beklemek zorunda kalınca cook iyi anlıyorum seni. Yine denemeye kalksam eşimden yine 2 3 ay beklemek zorundayım. Böylesi de iyice zor.
Şükür iyiyim bende ilkine göre ağrım bile kesildi atlattım bakalım bundan sonrası ne olacak merak ediyorum

hakkımızda hayırlısı olsun, tez zamanda yüzümüz gülsün inşallah. ben bu ay gitmeyeceğim, doktor da gelme dinlen dedi. belki psikolojik destek alırım

hakkımızda hayırlısı olsun, tez zamanda yüzümüz gülsün inşallah. ben bu ay gitmeyeceğim, doktor da gelme dinlen dedi. belki psikolojik destek alırım
Yazını okudum tam ona yazacaktım canim. Biliyorum çok zor ama kimseyi takmamaya çalış inanki taktikca daha çok geciktirirsin, bende de farklı olsa da aynı durumlar mevcut ama napayim herkes ağzına geleni konuşuyor,kıskanç insanda çok. Ben artık dusunmekten de yoruldum önceden susardım ama artık susmaya da niyetim yok pat pat söylersek en azından içimizde kalmaz

inan onu da çok yaptım. sadece ben konuşup yine ben sinir oluyorum, değişen hiç bir şey olmuyor. şimdi mesefa koydum iyice. daha az görüşüyoruz daha keyfim yerinde. ama insanın içi çabuk soğumuyor maalesef

Doğru söylüyorsun ben uzaktayım da bazen telefonda bile yetiyor biseyler
İyice mesafe koyacaksın en iyisi o

Arkadaslar yardim edin lütfen 2 yıldır bebek istiyoruz aşılama oldum doktorum 4. 5 gun sonra çıkar kanda dedi bende dayanamadım 4. gun kan verdim 20.88 değer cıktı sizce hamilemiyim yoksa ilaçların etkisiylemi öyle çıkıyor yardim edin lütfen kendimi yiyip bitiriyorum beklemek ne kadar da zor

öncelikle sakin olmaya çalış lütfen. evet çok zor, hepimiz bu süreçten geçiyoruz. ama ilk günlerde ilaçların etkisiyle yanıltıcı değerler çıkabiliyor. en uygunu 12.gün ve sonraki testler. çok zor gerçekten

Canım nasılsın ne yapıyorsun iyi misin?

Asilamadan sonra nasıl 4 5 gün dedi anlayamadım ben. Her doktor asilamadan sonra 14. Veya 15. Gün test yapın derler
Siz catlatma iğnesi vurduğunuz için onun değeri çıkmış kanda

Asilamadan sonra nasıl 4 5 gün dedi anlayamadım ben. Her doktor asilamadan sonra 14. Veya 15. Gün test yapın derler
Siz catlatma iğnesi vurduğunuz için onun değeri çıkmış kanda
bende anlamadım neden desin ki 2 yumurtam gelişmişti acaba çoğul gebelik olabilir diyemi öyle dedi inanın bilmiyorum kafam çok karıştı beklemekte çok zor

bende anlamadım neden desin ki 2 yumurtam gelişmişti acaba çoğul gebelik olabilir diyemi öyle dedi inanın bilmiyorum kafam çok karıştı beklemekte çok zor
Ömrümde ilk kez böyle bisey duydum canım bana doktor 15 gün sonra kanda belli olur demişti
En erkende 12. Gün diyeni duymuştum şuan daha catlatma ignesinin etkisindesin
Benim idrar testinde 8. Gün negatife dönmüştü erken silindi yani
Varsa da ondan sonra tekrar çıkmaya başlar
Dayanamıyorsan 5 liralık testlerden al onlar 20 değer ve üstünü gösteriyor zaten
Ben ondan Takip etmiştim sen de Gün Gün Takip edebilirsin

dediğin gibi yapayım canım sürekli kan vermektense peki senin sonuç nasil cıktı ınsallah tutmuştur

kızlar selam. benim de geçen ay aşılamam tutmamıştı biliyorsunuz. bu ay yumurta takibi kendim yapayım dedim. yumurtlama testlerinden aldım. normalde her ay mutlaka 12.gün çatlar benim yumurtam, çok düzenlidir. bu ay 11.günden beri yapıyorum şu an 15.gün ama hiç çatlama görmedim. ilk kez böyle oluyor. yorumunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…