Asilama guncel

Ah canım bende sana nerde yazdım diye düşünüyordum ya kalp kalbe karşıymış
Ben bu ay 2. Kez hsg çekildim ve femara kullandım canım bugün catlatma ignesinin 11. Günüydü beta hcg 12.64 çıktı
Ah canım bende sana nerde yazdım diye düşünüyordum ya kalp kalbe karşıymış
Ben bu ay 2. Kez hsg çekildim ve femara kullandım canım bugün catlatma ignesinin 11. Günüydü beta hcg 12.64 çıktı
Evet canım biliyorum dedim bu zamanlar belli olur bi yazayım cok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Evet canım biliyorum dedim bu zamanlar belli olur bi yazayım cok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun canım yarın tekrar kan tahlili yaptırıcam o zaman belli olacak bakalim sen nasılsın iyi misin ne durumdasın canım insallahh iyisindir

Geliyo sanırım canım yarın yine kan vericem inşallah düzenli artar, çok garip hissediyorum sen nasılsın iyisindir insallahh
ay umut olsun gerçekten, çok çok çok sevindim. Sağlıkla kucağına al canım inşallah ben bugün regl oldum, bu ay boş geçmiştim. hatırlıyor musun sana demiştim hsg sonrası olmuştu benim, senin ihtimalin yüksek diye çok şükür

Allah razı olsun canım yarın tekrar kan tahlili yaptırıcam o zaman belli olacak bakalim sen nasılsın iyi misin ne durumdasın canım insallahh iyisindir
İyiyim canım çok şükür. Akşam acilden bile beta hcg versen için rahat edebilir artar yani ondan sonra 2-3 günde bir verirsin umarım vardır güzelim benim çok sevindim çok dikkat et

Evet canım hatırlıyorum benimde bu at 2. Hsg çekilmişti bir de üstüne femara ve çatlatma iğnesi kullandım bi tanecik 18mm yumurtam vardı
Bu ay var ya aşılamada tutmayınca sirf formaliteden gittim doktora o kadar inanmıyordum ki, ben hep aşılamaya odaklanmistim kaç ay takviyeler falan kullandım aşılama için o da olmayınca bi daha da tutmaz dedim artık tüp bebek olur demiştim.
Bir de doktor 2. Kez hsg yi çekmek için bana dedi ki hiç bişey yapmasan bile 18 ayda olurdu bi de üstüne bunu duyunca benim bütün ayarlar kaçmıştı
O yüzden hiiç ihtimal vermemistim olacağına sadece tek yaptığım iğneden sonra her gün yarım avokado tüketmek bu kadar
Sen de adet olmuşsun al canım tüketmeye başla avokadoyu yumurtlama gelişimi içinde çok önemliymiş faydaliymis yani
Diğer adet dönemine kadar tüket bakalım belki sana da faydası olacak

İyiyim canım çok şükür. Akşam acilden bile beta hcg versen için rahat edebilir artar yani ondan sonra 2-3 günde bir verirsin umarım vardır güzelim benim çok sevindim çok dikkat et
Dün vermiştim canım 12 buçukta yarın da aynı hastane aynı saatlerde vereyim dedim 2 günde 2 3 katı artmasi gerekiyormuş ya değerin tam ordan belli olur dedim ben
Sen nasılsın iyisin dimi saglik durumun falan kontrole gittin mi hiç tekrardan

vallahi okudukça içimde güller açtı çok mutlu oldum çok teşekkür ederim canım, avokado tüketeyim ben de

vallahi okudukça içimde güller açtı çok mutlu oldum çok teşekkür ederim canım, avokado tüketeyim ben de
Tüket canım mutlaka bir de çiğ kabak çekirdeği yumurta gelişimi için. Burdaki arkadaşlar soylemisti bana hafif yumurta tembelliği de var ya bende yumurta güzel gelişsin diyeymis
Bak rahmim sola dönük, 3 cm çikolata kistim var bir de hafif yumurta tembelliği sana da umut olsun bunlar güzel haberlerini bekliyorummmm

Yok canım hiç gitmedim bu hafta randevum vardı ama suan covid oldugum için onu da iptal ettim hastayım bende ağır geçirdim biraz ama iki gündür iyiyim çok şükür. Daha adet olmadım bi ay oldu kürtaj olalı ne zaman olcam bilmiyorum. Tamam canım ver bakalım aynı saatte artıyordur o büyük ihtimalle ben 24 saatte bir veriyodum iki katına artıyordu 2 günde bir vermek daha iyi ben her gün delik deşik olmuştum. Hadi inşallah ben inanıyorum mucizen geldi sana

Ayy hadi canim yaa aşın var mıydı inşallah bir an önce atlatirsin kolayca covidde geciktiriyormus sanırım bi kaç kişiden öyle okumuştum. Insallah hemen atlatirsin kolayca geçer canim ben doktora yazdım gözün aydın 2 gün sonra tekrarla dedi bende ona göre hareket ettim

inşallah canım bi tane aşım vardı ilk 3 gün ateşim hiç düşmedi şuanda sırtımda göğüsümde ağrı var öksüremiyorum bile o derece mahvetti beni. Doktorun ne diyosa yap canım nasılsın nasıl hissediyorsun

Ah ya hiç geçirmedim ben ama ailem geçirdi geçen sene, odadan odaya giderken bile yoruluyorduk diyorlardı inşallah bi an önce atlatirsin
Ben iyiyim pek bi belirtim yok ne göğüs hassasiyeti ne akıntı falan sadece kasiklarimda sizlama var bazen batma şeklinde, bir de iç bacaklarimda çekilme gibi oluyor. Ara sırada ani belime ağrı girip çıkıyor bu kadar test yapmasam adet olucam derdim o şekilde yani

Diloss seni hatırlıyorum forumlarda hamilemisinnn şaşırdım ve sevindim hayırlı olsun çatlatma iğnesi ve femara ile mi hamile kaldın bu ay?

ay evet ço iyi gelid bu haber bana :) darısı başıma inşallah :):)

Diloss seni hatırlıyorum forumlarda hamilemisinnn şaşırdım ve sevindim hayırlı olsun çatlatma iğnesi ve femara ile mi hamile kaldın bu ay?
Evet suanlik öyle gözüküyor canım catladigi gunden itibaren 11. Gün değerim 12.64 çıktı çok sağol canım bir de ben bu ay 2. Kez hsg cekilmistim

Hemen 11. Günden mi testte gördün çok erken belli olmamis mi
Daha önce çatlatma iğnesini kontrol etmiştim ben testlerde ne zaman siliniyor diye 2 seferdir 8. Günde siliniyordu tamamen negatife dönüyordu
Bu ay ben o kadar umutsuzdum ki test bile yapmayacaktim aslında, memlekete gidecektim bilet alacaktım garanti olsun diye testi yaptım bi baktım silik çizgi 4 saat sonra sıvı almadan bi daha yaptım yine aynı kan vermeye gittim 12 çıktı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…