Doktor neşeli ama hastaneyle birlikte paragozler gibi geliyor canım. Birde aşırı kalabalık icerde millet istediği kadar kalıyor ama ben Acele ediyorum aklimdakileri de sormayı unutuyorum. Çünkü icerde muayeneye geçerken sıradaki diğer hastayı da alıyorlar. Alttan muayene oluyoruz sonuçta bi kaç kere sekreteri kapıyı araladı çok tedirgin oldumSana moral verecek içine sinecek bir doktora git canım. Ben yumurtam kaç cm dediğimde bile bu benim işim ben takip ediyorum, sen kafanı rshatlat deyip kızıyordu bana iyi niyetle. Seni üzmek düşündürmek yerine senş rahatlatacak bir doktor bulmanı tavsiye ederim. Bence sana iyi gelecektir
Anestezili mi çekildin bide canım doktor rahim filmini nasıl gördü bana bi kağıt vermişlerdi sıkıntı yok herşey iyi diye. Ben çok bağırmıştım çekilirken devlette çekildim ve çok ağrım oldu ateşim çıktı gece sen rahim filmini bi doktora daha göster öyle bişiy varsa tabiki çekilceksin mecburen yavaş geçmiş olsa da o ilaç geçmiş sonuçta ve zaten o ilaç hafif yapışıklıkları tıkanıkları açıyor önemli olan geçip geçmemesi bazılarına hatta o ilaç 2 -3 kere gönderiliyor işlem sırasında geçmediği için yine doktor daha iyi bilir ama ben geçmesinin yeterli olacagını düşünüyorum ama bi doktora daha gösterebiliriz eğer elinde video varsa rahim filminden sonra da bi ay 2 ay korunma öneriyolarCanım bir daha aşılama denemem için doktoru değiştirmem lazım
Ben haziranda rahim filmi cektirecektim kendi doktorumun oldugu hastanede cihaz bozuktu. Ne zaman yapılacağı da belli değildi 2 3 ay gibi süreden bahsediyorlardi
Bende doktora sordum başka yerde cektirsem kabul eder misiniz diye olur olur çektir vakit kaybetme dedi. Başka hastaneye gittim cektirdim çeken doktorda hiçbir sıkıntı yok dedi. 1 2 ay sonra kendi doktoruma gösterdim. Tek tüpünden ilaç yavaş geçmiş gibi çeken doktor bisey dedi mi dedi hayır dedim. Benimde görmem lazım tekrardan çekelim dedi bana ağustosta. O zamandan beri de rahim filmi diyor. En son aşılamaya hazırlanırken yine önce çekelim dedi bende böyle böyle eşim gidecek zamanım yok dedim. Tutmazsa isterim ama bak haberin olsun dedi bütün moral bozuldu yine. Şimdi gitsem bana rahim filmi diyecek yine ben sürekli film mi cekilicem
Biliyorum hepsini canım da çeken doktor hiç bisey yok dedi kağıt verdi kendi doktorumda önce kabul ederim dedi sonra bende görmek istiyorum dedi. Ve kimse bana korun demedi allahtan bisey olmamış diyorum elime CD şeklinde falan da vermediler e nabizdan baktı doktor canım. Anestezili çektirdim keşke sende öyle çektirseydin çok acı çekmişsin yaAnestezili mi çekildin bide canım doktor rahim filmini nasıl gördü bana bi kağıt vermişlerdi sıkıntı yok herşey iyi diye. Ben çok bağırmıştım çekilirken devlette çekildim ve çok ağrım oldu ateşim çıktı gece sen rahim filmini bi doktora daha göster öyle bişiy varsa tabiki çekilceksin mecburen yavaş geçmiş olsa da o ilaç geçmiş sonuçta ve zaten o ilaç hafif yapışıklıkları tıkanıkları açıyor önemli olan geçip geçmemesi bazılarına hatta o ilaç 2 -3 kere gönderiliyor işlem sırasında geçmediği için yine doktor daha iyi bilir ama ben geçmesinin yeterli olacagını düşünüyorum ama bi doktora daha gösterebiliriz eğer elinde video varsa rahim filminden sonra da bi ay 2 ay korunma öneriyolar
Bak canım burda da sol tüpte bisey yazıyor ama çeken doktor temiz hiçbir sorun yok dedi. Hatta rahim sola dönük cikmis engel olur mu dedim olmaz dediAnestezili mi çekildin bide canım doktor rahim filmini nasıl gördü bana bi kağıt vermişlerdi sıkıntı yok herşey iyi diye. Ben çok bağırmıştım çekilirken devlette çekildim ve çok ağrım oldu ateşim çıktı gece sen rahim filmini bi doktora daha göster öyle bişiy varsa tabiki çekilceksin mecburen yavaş geçmiş olsa da o ilaç geçmiş sonuçta ve zaten o ilaç hafif yapışıklıkları tıkanıkları açıyor önemli olan geçip geçmemesi bazılarına hatta o ilaç 2 -3 kere gönderiliyor işlem sırasında geçmediği için yine doktor daha iyi bilir ama ben geçmesinin yeterli olacagını düşünüyorum ama bi doktora daha gösterebiliriz eğer elinde video varsa rahim filminden sonra da bi ay 2 ay korunma öneriyolar
Öldüm öldüm böyle bi acı cekceğimi inanki bilmiyodum millet sinek ısırığı diyodu anlamadım valla öyle canı az birisi de değilimdir ama bidaha mı tövbe anestezisiz asla çekilmem can veriyodum masada bugunde aynı şekildeBiliyorum hepsini canım da çeken doktor hiç bisey yok dedi kağıt verdi kendi doktorumda önce kabul ederim dedi sonra bende görmek istiyorum dedi. Ve kimse bana korun demedi allahtan bisey olmamış diyorum elime CD şeklinde falan da vermediler e nabizdan baktı doktor canım. Anestezili çektirdim keşke sende öyle çektirseydin çok acı çekmişsin ya
Birde hiç acımıyor diyenler var ben uyandıktan sonra bile ağrı çektim kanamam oldu
Valla canım sen bol bol dinlen kendine iyi bak bağışıklığinda düşmesin. C kollu cihaz diyorlar onlar acısız oluyormuş sanirimÖldüm öldüm böyle bi acı cekceğimi inanki bilmiyodum millet sinek ısırığı diyodu anlamadım valla öyle canı az birisi de değilimdir ama bidaha mı tövbe anestezisiz asla çekilmem can veriyodum masada bugunde aynı şekilde
Bak canım burda da sol tüpte bisey yazıyor ama çeken doktor temiz hiçbir sorun yok dedi. Hatta rahim sola dönük cikmis engel olur mu dedim olmaz dedi
Belki de açıldı ilaç verince ondan sorun yok dedi
Evet canım solla alakalı birşey yazmış ama geçtiği için sorun görmemiş zaten önemli olan da geçmesi bidaha çekilme ya ne kadar da olsa zor çok ağrı oluyor yine de başka doktora görün bence o da gerek duyarsa çektirirsin mecburBak canım burda da sol tüpte bisey yazıyor ama çeken doktor temiz hiçbir sorun yok dedi. Hatta rahim sola dönük cikmis engel olur mu dedim olmaz dedi
Belki de açıldı ilaç verince ondan sorun yok dedi
Dikkat ediyorum canım valla hiç bir bilgim yok araştırmadım da normal bişiy olarak gördüm ama değilmiş orda hata bende oldu bazıları gerçekten de acı çekmiyor ama rahme ulaşan bişiy tüplere giden bişiy nasıl acı vermez onu anlamıyorum bendeValla canım sen bol bol dinlen kendine iyi bak bağışıklığinda düşmesin. C kollu cihaz diyorlar onlar acısız oluyormuş sanirim
Bakalım tutmazsa doktor araştırmayı düşünüyorum canım ama inşallah gerek kalmazEvet canım solla alakalı birşey yazmış ama geçtiği için sorun görmemiş zaten önemli olan da geçmesi bidaha çekilme ya ne kadar da olsa zor çok ağrı oluyor yine de başka doktora görün bence o da gerek duyarsa çektirirsin mecbur
Bende anlamıyorum canım valla. Ama yeni cihazlar için öyle diyorlarbende tam bilmiyorum. İnşallah bir an önce toparlanirsin allahin izniyleDikkat ediyorum canım valla hiç bir bilgim yok araştırmadım da normal bişiy olarak gördüm ama değilmiş orda hata bende oldu bazıları gerçekten de acı çekmiyor ama rahme ulaşan bişiy tüplere giden bişiy nasıl acı vermez onu anlamıyorum bende
İnşallah canım akşam da yaptın mı testBakalım tutmazsa doktor araştırmayı düşünüyorum canım ama inşallah gerek kalmaz
Yok yapmadım ama şimdi yaptım negatif canım. Umutlar başka bahara kaldı artıkİnşallah canım akşam da yaptın mı test
Kaçıncı gün bugün canım regl olmana ne kadar kaldıYok yapmadım ama şimdi yaptım negatif canım. Umutlar başka bahara kaldı artık
3 gün kaldı canım aşılamaninda 12. GünüKaçıncı gün bugün canım regl olmana ne kadar kaldı
Canım erken daha hayırlısı olsun3 gün kaldı canım aşılamaninda 12. Günü
Yok canım ben artık boşa umitlenmek istemiyorum bende de sonradan çıkacak şans yok zaten. Dün geceden beri adet ağrısı çekiyorum bakalım eli kulagindaCanım erken daha hayırlısı olsun
Evet kuzum öyle olacak sanırım eşim 1 ay sonra gidecek 2 ay kalacak 3 ay boşum bende. Adet olursam da bisey yaptırmak istemiyorum pskilojik olarak yoruldum. Dahiliyeye çıkmak istiyorum insülin direncine falan baktiricam biraz kilom var belki engel oluyordur bu ay boş geçirmeyi düşünüyorum yaniBidaha ki sürece beraber hazırlanırız kafamızı takmamaya çalışırız ve güzel haberleri alırız inşallahbenim de 3 ayım var 3 ay korun dedi bidaha ki aşılamamız belki denk gelir
Aynen canım bütün değerlerine baktır tiroitlerine falan da baktır ben aşılama yaptırdığım ay tiroitle ilgili hormon ilacı kullanmıştım bazen ona da yoruyorum hamile kalmamı. Birde bi değerim yüksek çıkmıştı bana sen hamile kalsan da düşük yaparsın demişti eğer hamile kalırsan gel ilacın dozunu yükseltelim demişti bende gittiğimde hemen hamile mi kaldın sende dedi dahiliyeye değilde endokrinoloji bölümüne gitsen daha iyi olur tsh hormonu da cok önemli 2.5 un altında olması gerekiyor sağlıklı bir gebelik için Bende de pcos olduğu için benim de biraz kilom var vermem lazım insülin direncimde var ama onun için ilaç falan vermemişlerdi bende o değerlerimi düzeltcem artık canımEvet kuzum öyle olacak sanırım eşim 1 ay sonra gidecek 2 ay kalacak 3 ay boşum bende. Adet olursam da bisey yaptırmak istemiyorum pskilojik olarak yoruldum. Dahiliyeye çıkmak istiyorum insülin direncine falan baktiricam biraz kilom var belki engel oluyordur bu ay boş geçirmeyi düşünüyorum yani
Nasip olursa da tüp bebek parası biriktiricem arrik ne zaman olursa
İnsülin direncine glifor muydu ne onu veriyorlardı sanki benim tiroit değerim 2.5 civarı çıktı hep ama biraz fazlam varAynen canım bütün değerlerine baktır tiroitlerine falan da baktır ben aşılama yaptırdığım ay tiroitle ilgili hormon ilacı kullanmıştım bazen ona da yoruyorum hamile kalmamı. Birde bi değerim yüksek çıkmıştı bana sen hamile kalsan da düşük yaparsın demişti eğer hamile kalırsan gel ilacın dozunu yükseltelim demişti bende gittiğimde hemen hamile mi kaldın sende dedi dahiliyeye değilde endokrinoloji bölümüne gitsen daha iyi olur tsh hormonu da cok önemli 2.5 un altında olması gerekiyor sağlıklı bir gebelik için Bende de pcos olduğu için benim de biraz kilom var vermem lazım insülin direncimde var ama onun için ilaç falan vermemişlerdi bende o değerlerimi düzeltcem artık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?