- 1 Nisan 2022
- 12.775
- 15.579
- 228
- Konu Sahibi sudedemir098
-
Yaaa evet ya sende burdasınNiqum geldinmi yavrumyarın ben gidiyorum bismillah diyip doktora
Eşinizde yada sizde bir sebep varmıydı aşılama kararı alırken biz de bir tık sperm problemi var.aslında aşılamada bile hiç umudum yok ama artık çok erteledeğimi düşünüyorum o yüzden bu ay başlıcazTeşekkür ederim Allah razı olsunya faydam olabilirse ne mutlu bana istediğiniz zaman yazın lütfen
Benim de haziran da zandetmiyorum ya senden de isteyeceğini ben 14 Kasım da rahim filmi için gittiğim kadın doğum doktoru gerek olmadığını söyledi sen de mi yarın gideceksinYaaa evet ya sende burdasınBendede yarın çok heyacanlıyım..sen hormon testi vericen mi?benim en son testim Nisan ayında olmuş..bilmiyorum şimdi istermi
Aynen ya yarın bendeBenim de haziran da zandetmiyorum ya senden de isteyeceğini ben 14 Kasım da rahim filmi için gittiğim kadın doğum doktoru gerek olmadığını söyledi sen de mi yarın gideceksin
Ozaman isteyebilir yaAynen ya yarın bendeBen bilmiyorum benimki ne söyler..bende yaş 30 üstünde belki benden ister diye düşünüyorum hem kürtaj oldum..ondan sonra hormonlara baktırmadım sanirım benden isteyecek
Aynen bencede zaten kendimde çok merak ediyorum 5 ay mfk kullandım acaba etkisi nasıl olmuş.Sende yarın neler edicek?Ozaman isteyebilir ya
yarın gideceğim doktora daha önce gitmedim ama çok iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar büyük ihtimal le ilaca başlatır heralde neydi o famera mı sanırım öyleydi amaaan hepsini okuyoz okuyoz birbirine karışıyoAynen bencede zaten kendimde çok merak ediyorum 5 ay mfk kullandım acaba etkisi nasıl olmuş.Sende yarın neler edicek?
Bende bir sorun yoktu eş kaynaklıydı , başta sperm sayısı azdı , daha sonra morfolojisinin bozuk olduğunu öğrendik . 1,5 yıl tedavi gördü eşim , sperm sayısı iki,üç katına çıktı ilaçlarla , hızı da baya arttı (keçiboynuzu kürü sayesinde) . Ama morfoloji düzelmedi , 1.aşılamam negatifle sonuçlandı , ikincide bende yumurtalıklarımı geliştirmek için çaba sarf ettim çok . Aşılamadan önce yürüyüşe çıktım, yumurta süt ağrlıklı beslendim en azından benim yumurtalar güçlü olsun dedim . Çok şükür Allah 2.de yüzümüzü çifte sevinçle güldürdüEşinizde yada sizde bir sebep varmıydı aşılama kararı alırken biz de bir tık sperm problemi var.aslında aşılamada bile hiç umudum yok ama artık çok erteledeğimi düşünüyorum o yüzden bu ay başlıcaz
kııız bende senle aynıyım 6.günüm bugünAmin isteyen emek veren herkese nasip olur inşallah6. Günüm bugün
yaa ne kadar yüzel maşaallah canıım bende pko var yumurta sayım az ve yavaş çalışıyormuş Allahtan ümit kesilmez dualarında bizefe yer ver nolurBende bir sorun yoktu eş kaynaklıydı , başta sperm sayısı azdı , daha sonra morfolojisinin bozuk olduğunu öğrendik . 1,5 yıl tedavi gördü eşim , sperm sayısı iki,üç katına çıktı ilaçlarla , hızı da baya arttı (keçiboynuzu kürü sayesinde) . Ama morfoloji düzelmedi , 1.aşılamam negatifle sonuçlandı , ikincide bende yumurtalıklarımı geliştirmek için çaba sarf ettim çok . Aşılamadan önce yürüyüşe çıktım, yumurta süt ağrlıklı beslendim en azından benim yumurtalar güçlü olsun dedim . Çok şükür Allah 2.de yüzümüzü çifte sevinçle güldürdü
İnsan zor elde edince mutluluğunu , kendi gibi o zorlukları çekenleri istesede aklından çıkaramıyor her zaman duam , Allahım kimseye aratmasın isteyene kolayından nasip etsinyaa ne kadar yüzel maşaallah canıım bende pko var yumurta sayım az ve yavaş çalışıyormuş Allahtan ümit kesilmez dualarında bizefe yer ver nolur
amiiin canıım Allah razı olsunİnsan zor elde edince mutluluğunu , kendi gibi o zorlukları çekenleri istesede aklından çıkaramıyor her zaman duam , Allahım kimseye aratmasın isteyene kolayından nasip etsin
Yaaaa ben ozaman 15 gün boyunca yüürüyeyim bizimde aynı keçiboynuzuyla yükselttik 3 4 katına çıkardık çok çok teşekkür ederim şuan gidiyorum umutsuzdum ama umut yüklemesi yaptın resmen banaBende bir sorun yoktu eş kaynaklıydı , başta sperm sayısı azdı , daha sonra morfolojisinin bozuk olduğunu öğrendik . 1,5 yıl tedavi gördü eşim , sperm sayısı iki,üç katına çıktı ilaçlarla , hızı da baya arttı (keçiboynuzu kürü sayesinde) . Ama morfoloji düzelmedi , 1.aşılamam negatifle sonuçlandı , ikincide bende yumurtalıklarımı geliştirmek için çaba sarf ettim çok . Aşılamadan önce yürüyüşe çıktım, yumurta süt ağrlıklı beslendim en azından benim yumurtalar güçlü olsun dedim . Çok şükür Allah 2.de yüzümüzü çifte sevinçle güldürdü
Bende hastanedeyim ilaçlar zor bulunuyormuş..doktor çok az şans var hamile kalmaya dedi..aşılama öyleymiş..moralim sıfırYaaaa ben ozaman 15 gün boyunca yüürüyeyim bizimde aynı keçiboynuzuyla yükselttik 3 4 katına çıkardık çok çok teşekkür ederim şuan gidiyorum umutsuzdum ama umut yüklemesi yaptın resmen bana
Merhaba bende yeniyim burda çarşamba günü aşılma olucak yani yarın ilk deneme çok heyecanlıyım ve korku varBende şuan iğneleri kullanıyorum cuma asilamam olacak Allah izin verirse takipteyim burayi
Aa benimde yarın asilamam benimde ilk denemem birbirimize dua edelim inşallahMerhaba bende yeniyim burda çarşamba günü aşılma olucak yani yarın ilk deneme çok heyecanlıyım ve korku var
Hangi igneyi yazdı canım zaten ilk igneyle takip oluyor 2 günde bir kontrole cagiriyorAşılama olan kızlar ve başlayanlar bana doktor sadece iğne yazdı şimdilik..sizce az diğilmi?
Korku Bende de var ya acır mı faln diyeMerhaba bende yeniyim burda çarşamba günü aşılma olucak yani yarın ilk deneme çok heyecanlıyım ve korku var
2 günde demediki pazartesi gelirsin yanıma dedi.Şimdi iğne çantamda gonal bence..kendisi vurdu şimdilik her gün aynı saatdeHangi igneyi yazdı canım zaten ilk igneyle takip oluyor 2 günde bir kontrole cagiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?