- 27 Nisan 2021
- 602
- 464
- 53
- 33
- Konu Sahibi sudedemir098
-
Amin gerçekten sıkıntılı süreçler bunlar sonunun güzel olmasını nasip etsin RabbimAynen orası öyle Allahım beni ve bekleyenleri sevindirsin
Sağol canım Amin AllahYa gerçekten helal olsun inşAllah emeklerinin karşılığını alırsın
Zor günlerimizin sonu güzel olucak inanıyorumAmin gerçekten sıkıntılı süreçler bunlar sonunun güzel olmasını nasip etsin Rabbim
İnşAllah güzel haberler alırsın cnmÇarşamba kan vermeye gidicem Dr o gün çağırdı bakalım neyse sonuç hayırlısıysa çıkar
Amin hepimiz alırız inşallahİnşAllah güzel haberler alırsın cnm
inşAllah ben de inanıyorumZor günlerimizin sonu güzel olucak inanıyorum
AminAmin hepimiz alırız inşallah
Tabi normal kötü aklına gelmesin yumurtalar işteYani benim kasık ağrım şuan da normal mi biri cevap verebilir mi lütfen iltihaplanma değildir inşAllah
Teşekkür ederim canımTabi normal kötü aklına gelmesin yumurtalar işte
Bu ay ara verecem mecbur yeğenlerim burda tatil için geldiler önümüzdeki ay kaldığımız yerden devamaynen öyle canım hayırlısı böyleymiş Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten
Yaa bende okudum onu burda bi yerde ama doğruluğu konusunda pek bi emin olamadım. Hatta 3. De daha da yüksek demişlerdi ..Aynen sıkma canını ikinci aşılama da tutma oranı daha yüksekmiş ben de buralarda biryerde okumuştum
10 gün erken ama..bekle biraz canım..Kaset testmi yaptın?Bende duramadım 10. Gün test yaptım hiç bir sey yok
evet çok geçerli bir test değil cumaya az kaldı fakat hiçbir belirti degısıklık yok10 gün erken ama..bekle biraz canım..Kaset testmi yaptın?
Kaset test erkenden hiç göstermez..belirti hiç arama..o kadar belirti olmadan hamile kalan varkievet çok geçerli bir test değil cumaya az kaldı fakat hiçbir belirti degısıklık yok
yarınıde sayma kaldı 3Kaset test erkenden hiç göstermez..belirti hiç arama..o kadar belirti olmadan hamile kalan varki
Mucize hep var..ola bilir..hiç belirtin varmı?yarınıde sayma kaldı 3
Sıfır hiç belirtim yokMucize hep var..ola bilir..hiç belirtin varmı?
Dur bakalım dua et canımSıfır hiç belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?