- Konu Sahibi sudedemir098
-
degısıklık oldu mu haberleselım ıns herkesın kı tutarDur bakalım dua et canım
Yarın bende doktordayım bakalım ne söylicek..İn şa Allahdegısıklık oldu mu haberleselım ıns herkesın kı tutar
Aşılamadan sonra kacıncı gününüzYarın bende doktordayım bakalım ne söylicek..İn şa Allah
4Aşılamadan sonra kacıncı gününüz
Tavsiyelerni sorar mısınız
Kimin tavsiyesini?Tavsiyelerni sorar mısınız
DoktorunuzunKimin tavsiyesini?
O konuda doktorum iyi diğil..zaten aşılamadan sonra hiç demedi dinlen..onu et bunu etme..ama yinede yazıcam buraDoktorunuzun
Niqum dikkat et kendineO konuda doktorum iyi diğil..zaten aşılamadan sonra hiç demedi dinlen..onu et bunu etme..ama yinede yazıcam bura
Sağol kuzumNiqum dikkat et kendineinşallah hayırlı haberler verirsin
Yaaa hiç üzülme Allah'tan hayırlısı bu demekki..şimdi ikincini yapıcanmı?ben hastalandım
Üzülmeyin inşallah hayırlısı olur siz ne zamn aşılama olmuştunuzben hastalandım
13 ünde olmustm artık bırakıyorum dogal akısa yapcak bir sey yokÜzülmeyin inşallah hayırlısı olur siz ne zamn aşılama olmuştunuz
Bnde 13 ocak aşılama yaptırdım bnimde hiç umudum yok morallerim o kadar bozukki çevreme hep mutlu rolü yapıyorum13 ünde olmustm artık bırakıyorum dogal akısa yapcak bir sey yok
Test yaptınızmı birde umudunuz niye belirtimi yok olumsuz düşünmeyinBnde 13 ocak aşılama yaptırdım bnimde hiç umudum yok morallerim o kadar bozukki çevreme hep mutlu rolü yapıyorum
Doktorunuz çoğul gebelik olur filan dedimiKızlar doktordan çıktım bana diyor ilişkiye devam et..çatlamayan yumurtan var..çoğul gebelik olursa korkuyorum
Bnde 13 ocak aşılama yaptırdım bnimde hiç umudum yok morallerim o kadar bozukki çevreme hep mutlu rolü yapıyorum13 ünde olmustm artık bırakıyorum dogal akısa yapcak bir sey yok
Test yaptınızmı birde umudunuz niye belirtimi yok olumsuz
Yarın test yapayım diyorum sadece kasığımda hafif ağrı var sizde Bi belirti varmıTest yaptınızmı birde umudunuz niye belirtimi yok olumsuz düşünmeyin
Hiç öyle düşünme nasibinde ne varsa onu zaten yaşarsın canım belki çatlayanlar değilde bu yumurtan döllenecek öyle düşünKızlar doktordan çıktım bana diyor ilişkiye devam et..çatlamayan yumurtan var..çoğul gebelik olursa korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?