- Konu Sahibi sudedemir098
-
Yumurtan çatlamış mi diye bakmak için çağırdı canimMerhaba.Normal aşılama benimki.Neden çağırdığını bende bilmiyorum...
Ama kimseyi doktoru çağırmamışYumurtan çatlamış mi diye bakmak için çağırdı canim
Benide çağırmadı çünkü çatlatma iğnesi oldum çarşamba günü cumada aşılama sadece 14 gün bekliyceksın yapcak bşr sey yok dedi progrstan falan verdıAma kimseyi doktoru çağırmamış
Çatlatma tabi bende oldum ama çağırdı yinedeBenide çağırmadı çünkü çatlatma iğnesi oldum çarşamba günü cumada aşılama sadece 14 gün bekliyceksın yapcak bşr sey yok dedi progrstan falan verdı
İyi yapmış doktorunÇatlatma tabi bende oldum ama çağırdı yinede
Dün adet oldum canımHayırlısı böyleymiş diyelim yeni aşılama için motive edelim kendimizi
Normal oranla oynandı iki günden sonra geçiyorKızlar çok fena karın kasık bel ağrım var..o kadarki hatda ilişkiye bile giremicem..ağlıcak durumdayım
Bu gün 3 günümNormal oranla oynandı iki günden sonra geçiyor
Bir iki gün sonra geçer azalıyorBu gün 3 günüm
Çok zor benim normalde adet sancım bile olmaz ondan hiç kaldıramıyorum bu ağrıyıBir iki gün sonra geçer azalıyor
Beni de çağırdı doktorum asilamadan 2 gün sonraAma kimseyi doktoru çağırmamış
Gitdinmi yoksa gidiceksin?Beni de çağırdı doktorum asilamadan 2 gün sonra
Benimde ilk 3 gün acayip Kasık ağrım oldu sperm yıkanırken ayiklanirken Bi ilaç veriliyormuş ondan dolayiymis o ağrıKızlar çok fena karın kasık bel ağrım var..o kadarki hatda ilişkiye bile giremicem..ağlıcak durumdayım
Gittim benim 12 gün oldu aşılama olalı çağırdı çatlamış mi diye bakti catlamistiGitdinmi yoksa gidiceksin?
Yaa çok kötü yaBenimde ilk 3 gün acayip Kasık ağrım oldu sperm yıkanırken ayiklanirken Bi ilaç veriliyormuş ondan dolayiymis o ağrı
Demek ondan bakıcak..belirti varmı?yaklaşmışsınGittim benim 12 gün oldu aşılama olalı çağırdı çatlamış mi diye bakti catlamisti
Bugün erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı silik bile olsa malesef negatifDemek ondan bakıcak..belirti varmı?yaklaşmışsın
Yaaa hiç hamile kaldınmı sen?hayırlısı diyek canımBugün erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı silik bile olsa malesef negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?