- Konu Sahibi sudedemir098
Benimde 12 gün ama bugün kaset test yaptım çıkmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok malesefYaaa hiç hamile kaldınmı sen?hayırlısı diyek canım
Hayırlı olsun canım..insan üzülüyor tabi..anlıyorum seniYok malesef
Kaçıncı günde test yapmanı söylemişti doktor kaçıncı günündesin belki de negatif değildir belli olmaz hiçBugün erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı silik bile olsa malesef negatif
Aşılamanın üçüncü günümü ağrın başladıKızlar çok fena karın kasık bel ağrım var..o kadarki hatda ilişkiye bile giremicem..ağlıcak durumdayım
Aynen ama durdu şimdi ağrıAşılamanın üçüncü günümü ağrın başladı
Aynen sıkma canını ikinci aşılama da tutma oranı daha yüksekmiş ben de buralarda biryerde okumuştumDün adet oldum canım Hayırlısı böyleymiş diyelim yeni aşılama için motive edelim kendimizi
Allah Allah belki de yerleşiyordur bebişin ya aşılama da hamilelik belirtileri nedir bilemiyorum ama annem bana hamile olduğun da taş düşürdüğünü sanmış o kadar cok ağrısı olmuş meğerse bana hamileymişAynen ama durdu şimdi ağrı
Doktor sadece dediki 15 gün sonra adet olmazsan test yap benim bugün 12 ydiKaçıncı günde test yapmanı söylemişti doktor kaçıncı günündesin belki de negatif değildir belli olmaz hiç
Ay İn şa Allah ama aşılamadan sonda bu ağrılar oluyormuş.Ben 1 defa hamile kaldım malesef kürtaj oldum..o zaman mesela hiç ağrım olmadı..belirtim bile yoktu..Allah Allah belki de yerleşiyordur bebişin ya aşılama da hamilelik belirtileri nedir bilemiyorum ama annem bana hamile olduğun da taş düşürdüğünü sanmış o kadar cok ağrısı olmuş meğerse bana hamileymiş
Benim bildiğim kadarıyla kasetler de gecikmeden belli olmuyormuş umudunu yitirmeBenimde 12 gün ama bugün kaset test yaptım çıkmadı
Ben iğneleri yaparken o kadar kötü hastalandımki ateş boğaz ağrısı ondan hiç hiss etmedim ağrı çünkü bütün bedenim zaten ağrıyorduYa peki siz iğne olurken ağrı oldumu benim de iki gündür kasıklarım ağrıyor da
Ya her hamilelik bir olmuyormus ki ikinci çocuğuna hamile kaldığını anlamayanlar bile varmış etrafım da duyduğum şeyler bol bol dua et inşAllah Rabbim büyüktürAy İn şa Allah ama aşılamadan sonda bu ağrılar oluyormuş.Ben 1 defa hamile kaldım malesef kürtaj oldum..o zaman mesela hiç ağrım olmadı..belirtim bile yoktu..
Çarşamba kan vermeye gidicem Dr o gün çağırdı bakalım neyse sonuç hayırlısıysa çıkarBenim bildiğim kadarıyla kasetler de gecikmeden belli olmuyormuş umudunu yitirme
Geçmiş olsun cnm şimdi iyimisinBen iğneleri yaparken o kadar kötü hastalandımki ateş boğaz ağrısı ondan hiç hiss etmedim ağrı çünkü bütün bedenim zaten ağrıyordu
Aynen orası öyle Allahım beni ve bekleyenleri sevindirsinYa her hamilelik bir olmuyormus ki ikinci çocuğuna hamile kaldığını anlamayanlar bile varmış etrafım da duyduğum şeyler bol bol dua et inşAllah Rabbim büyüktür
Sağol canım.İyiyim çok şükür ilacsız savaştım resmen..aşılamam tutsun diyeGeçmiş olsun cnm şimdi iyimisin
Bence de adet tarihini inşAllah gecikirsin de hamile kalmış olursunDoktor sadece dediki 15 gün sonra adet olmazsan test yap benim bugün 12 ydi
Ya gerçekten helal olsun inşAllah emeklerinin karşılığını alırsınSağol canım.İyiyim çok şükür ilacsız savaştım resmen..aşılamam tutsun diye