• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama aşaması

Aynen ama durdu şimdi ağrı
Allah Allah belki de yerleşiyordur bebişin ya aşılama da hamilelik belirtileri nedir bilemiyorum ama annem bana hamile olduğun da taş düşürdüğünü sanmış o kadar cok ağrısı olmuş meğerse bana hamileymiş

Ya peki siz iğne olurken ağrı oldumu benim de iki gündür kasıklarım ağrıyor da

Allah Allah belki de yerleşiyordur bebişin ya aşılama da hamilelik belirtileri nedir bilemiyorum ama annem bana hamile olduğun da taş düşürdüğünü sanmış o kadar cok ağrısı olmuş meğerse bana hamileymiş
Ay İn şa Allah ama aşılamadan sonda bu ağrılar oluyormuş.Ben 1 defa hamile kaldım malesef kürtaj oldum..o zaman mesela hiç ağrım olmadı..belirtim bile yoktu..

Ya peki siz iğne olurken ağrı oldumu benim de iki gündür kasıklarım ağrıyor da
Ben iğneleri yaparken o kadar kötü hastalandımki ateş boğaz ağrısı ondan hiç hiss etmedim ağrı çünkü bütün bedenim zaten ağrıyordu

Ay İn şa Allah ama aşılamadan sonda bu ağrılar oluyormuş.Ben 1 defa hamile kaldım malesef kürtaj oldum..o zaman mesela hiç ağrım olmadı..belirtim bile yoktu..
Ya her hamilelik bir olmuyormus ki ikinci çocuğuna hamile kaldığını anlamayanlar bile varmış etrafım da duyduğum şeyler bol bol dua et inşAllah Rabbim büyüktür

Ya her hamilelik bir olmuyormus ki ikinci çocuğuna hamile kaldığını anlamayanlar bile varmış etrafım da duyduğum şeyler bol bol dua et inşAllah Rabbim büyüktür
Aynen orası öyle Allahım beni ve bekleyenleri sevindirsin🙌🏻

Back