aşılama aşaması

Hiç öyle düşünme nasibinde ne varsa onu zaten yaşarsın canım belki çatlayanlar değilde bu yumurtan döllenecek öyle düşün
Devam etmicem ilişkiye..eşimde hasta..aşılamadan sonra 2 gün değerlendirdim..ne döllenirse döllenir zaten

Bnde 13 ocak aşılama yaptırdım bnimde hiç umudum yok morallerim o kadar bozukki çevreme hep mutlu rolü yapıyorum

Yarın test yapayım diyorum sadece kasığımda hafif ağrı var sizde Bi belirti varmı
Bende yarın kan testi vericem bel ağrım var birde göğüs ağrısı var bacaklarda ağrı var birde sanki hasta olcam gibi bi kasık arısı girip çıkıyo

Benim aşılamam da bugün oldu kızlar doktor bugün akşam be yarın sabahı değerlendirin mutlaka dedi bana herhangi bir ilaç veya fitil vermedi

Benim aşılamam da bugün oldu kızlar doktor bugün akşam be yarın sabahı değerlendirin mutlaka dedi bana herhangi bir ilaç veya fitil vermedi
Bana bir tek ilaç verdi..fitil bendede yok..kaç tane yumurtan vardır canım?

Kızlar hiç moralinizi bozmayın benim eşimin kardeşini yoğun bakıma aldılar da onunla uğrasıyordum yazamadım gercekten sağlığınız olduğu sürece Allahın izniyle her zaman umut vardır birde ben salı günü doktora gittim o yoğunlukta dedıkı yumurtan 14 cm olmuş ıkı gun daha kullan perşembe gel aşılamanı konusalım diye şimdş sizin yumurtalarınız kaç cm iken aşılama yapıldı beynim de durdu su aralar hastane işinden artık akışına bıraktım ama merak da ediyorum tabi ki kusura bakmayın uzun yazdım umudunuzu yitirmeyin ben 5 senedir deniyorum ama olmadı nasip umudunuza ve Allaha sığının Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı göz aydınlığı ile gelen evlatlar nasip etsin

Bana bir tek ilaç verdi..fitil bendede yok..kaç tane yumurtan vardır canımdoktorum

Canım vallaha bende 3 buçuk yıldır evliyim artık kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum bnm sağ ve solda iki yumurta oluşmuştu sağdaki 18 di çatlatma iğnesi sonrası aşılamayı oldum bugün evde test yptım maalesef negatif adet günüme 7 gün var bakalım hayırlısı diye diye yıllar geçti

Aşılamanın kaçınci günündesin canım?sen mfk ürünlerini denedinmi hiç?

Aşılamamın 13 günü hyr mfk denemedim ağustosta hamile kalabilmiştm tbiki ilaçlarla Ekim ayında kalp atışını duymadığımız için kürtaj oldum ara vermeden her ay ilaç kullanıyorum belki de Bn mi zorluyorum hayırlısımı değil diyorum

Bende mfk kullandım hamile ağustosta kürtaj oldum cocuğun kalbi durdu

Bnde 13 ocak aşılama yaptırdım bnimde hiç umudum yok morallerim o kadar bozukki çevreme hep mutlu rolü yapıyorum

Yarın test yapayım diyorum sadece kasığımda hafif ağrı var sizde Bi belirti varmı
Test yaptınız mı? benim 15 ocak aşılama. Test yaptım bu sabah negatif gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…