- Konu Sahibi sudedemir098
-
Ağır kaldırmamak gerekiyor dedi okadar pek birşey demedi sizde belirti varmıher gün şu oldu acaba ondan mı bu oldu acaba olabilir mi diye düşünmekden yoruldum inş olur haberleselım nelere dıkkat edıyorsnuz nelerı tavsıye ettiler
hiçbir belirti yok hiçbir degısıklık yok yarın 9. gün olcak sızde var mı belırtıAğır kaldırmamak gerekiyor dedi okadar pek birşey demedi sizde belirti varmı
Bende göğüs ağrısı kasıklarda bi arı var sadecehiçbir belirti yok hiçbir degısıklık yok yarın 9. gün olcak sızde var mı belırtı
O zaman yüzde 75 oldu sizinBende göğüs ağrısı kasıklarda bi arı var sadece
Progestan hormon ilacı oda yapabilirmi diye de düşünüyorum bakalım inşallahO zaman yüzde 75 oldu sizin
o rahımde varsa tutunmasına yardım eder banada verdı doktorum sız 25 ınde kan mı verceksınızProgestan hormon ilacı oda yapabilirmi diye de düşünüyorum bakalım inşallah
Evet kan vericemo rahımde varsa tutunmasına yardım eder banada verdı doktorum sız 25 ınde kan mı verceksınız
Hangi şehirde yaptırdınız sizo rahımde varsa tutunmasına yardım eder banada verdı doktorum sız 25 ınde kan mı verceksınız
AnkaraHangi şehirde yaptırdınız siz
Aşılama ağrısız canım hiç korkmana gerek yokinşAllah hepimizin aşılaması tutar ben de yaptırcam aşılama beni de sağolsun doktorum sürekli çağırıyorhatta eşimin morfolojisi düşmüş neden anlayamadım dediki yeterli yani zaten biz spermleri seçiyoruz inanılmaz bir rahatlık var üzerim de olursa da Rabbimden olmazsa da Rabbimden tek sıkıntım aşılama aşamasın da canım yanar mı gerçekten bu kadar kolay mı ?
Yok öyle olması gerekiyor sen stres yapma iğneler doktorun istedigi mm geldiğinde çatşatma iğnesi vercek günü var onun işlem cok kısa sürüyor ama benim o ördek gibi bi parça var onu takınca hafıf ağrım oldu ama cok kısa sürüyor 10 snBugün gittim 11 cm olmuş dedi 3 gün ilaç kullanıp yine gitcem dedim ki normal mi ilacı kullan salı görüşelim dedi bu doktorlar neden devlet sırrı saklıyormuş gibi konusuyorlar
Siz hangi iğneyi kullandınızYok öyle olması gerekiyor sen stres yapma iğneler doktorun istedigi mm geldiğinde çatşatma iğnesi vercek günü var onun işlem cok kısa sürüyor ama benim o ördek gibi bi parça var onu takınca hafıf ağrım oldu ama cok kısa sürüyor 10 sn
Gonal f 0,75 le basladı 112,5 en son ıkı tane 150 ml yapıldı sizeSiz hangi iğneyi kullandınız
Ya çok teşekkür ederim cnm ben daha iğne kullanma aşamasındayım istenilen büyüklüğe geldiğin de çatlatma iğnesini yapılcak sanırım sonra hemen aşılama yapılcak dimi ilk defa yaptırcağım için bilemiyorum bu aşamayıYok öyle olması gerekiyor sen stres yapma iğneler doktorun istedigi mm geldiğinde çatşatma iğnesi vercek günü var onun işlem cok kısa sürüyor ama benim o ördek gibi bi parça var onu takınca hafıf ağrım oldu ama cok kısa sürüyor 10 sn
Benim de gonal f ben 75 oluyorum hala neden yükselttiler sonraGonal f 0,75 le basladı 112,5 en son ıkı tane 150 ml yapıldı size
Amin İn şa Allah.Cocuk için insan sabr ediyorum her ağrıyı..ama şiddetli ağrı olmuyor..ufacıkinşAllah hepimizin aşılaması tutar ben de yaptırcam aşılama beni de sağolsun doktorum sürekli çağırıyorhatta eşimin morfolojisi düşmüş neden anlayamadım dediki yeterli yani zaten biz spermleri seçiyoruz inanılmaz bir rahatlık var üzerim de olursa da Rabbimden olmazsa da Rabbimden tek sıkıntım aşılama aşamasın da canım yanar mı gerçekten bu kadar kolay mı ?
Doktor kaçırmak istemedi galiba sırayla gidiyor onlar kontroöe cagırdıngında en büyük yumurtan kaç mm olmus ona bakıyor en son çatlatma iğnesi vercek gittiginde sorsana doktoruna normal aşılamayla mıkrocipli arasında fark var mı dieBenim de gonal f ben 75 oluyorum hala neden yükselttiler sonra
Ya tabi ki orası öyle doktorumun bana dediği doğal hamile kalman lazım ben stresli olduğumun farkın da değilim sanırım küçücük şeylere stres yaptığım için bu da biryerlerden çıkıyorAmin İn şa Allah.Cocuk için insan sabr ediyorum her ağrıyı..ama şiddetli ağrı olmuyor..ufacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?