- 1 Nisan 2022
- 12.788
- 15.584
- 228
- Konu Sahibi sudedemir098
-
İyi senin doktorun güzelce anlatıyor..benimki tak tak yaptı bu kadar..ben kendim ordan burda okuyorum..ona kalırsa tüp bebekYa tabi ki orası öyle doktorumun bana dediği doğal hamile kalman lazım ben stresli olduğumun farkın da değilim sanırım küçücük şeylere stres yaptığım için bu da biryerlerden çıkıyor
Salı günü gittiğim de sorarım inşAllah bana mikroçipli aşılama falan demedi hiç biz hep aşılama yaptırcaz dedik hep bir engel çıktı gittiğimde de aşılama yapalım dedi direk mikroçipli aşılama nedir acaba ben de merak ettimDoktor kaçırmak istemedi galiba sırayla gidiyor onlar kontroöe cagırdıngında en büyük yumurtan kaç mm olmus ona bakıyor en son çatlatma iğnesi vercek gittiginde sorsana doktoruna normal aşılamayla mıkrocipli arasında fark var mı die
Ben asılama olduktan sonra duydum doktoruma sordum ıkısıde aynı dediSalı günü gittiğim de sorarım inşAllah bana mikroçipli aşılama falan demedi hiç biz hep aşılama yaptırcaz dedik hep bir engel çıktı gittiğimde de aşılama yapalım dedi direk mikroçipli aşılama nedir acaba ben de merak ettim
Allah razı olsun yani sorularıma cevap veriyor bugün sorumu geçiştirmesi o yüzden sinirimi bozdu ya ben o kadar doktordan vazgeçtim ki aşılama yaptırmamın gecikmesinin sebeplerinden biriİyi senin doktorun güzelce anlatıyor..benimki tak tak yaptı bu kadar..ben kendim ordan burda okuyorum..ona kalırsa tüp bebek
Bende çok değiştim doktor..birini beğendim o benim kaldığım evden uzak..aşılama ona yapamazdım hemen dinlenmek lazımAllah razı olsun yani sorularıma cevap veriyor bugün sorumu geçiştirmesi o yüzden sinirimi bozdu ya ben o kadar doktordan vazgeçtim ki aşılama yaptırmamın gecikmesinin sebeplerinden biri
Aslında normal aşılama ile arasında çok fazla fark yoktur. İşleme hazırlık süreci aynı şekilde devam eder. Yumurta hücresi ilaçlar yardımıyla geliştirilir ve olgunluk zamanı geldiğinde çatlatma iğnesi yapılır. Mikroçipli aşılamada tek fark spermlerin hazırlık sürecidir. Kaliteli spermleri seçmek için özel geliştirilmiş çipler kullanılır. Aynı zamanda bu yöntemde santrifüj yapılmaz. Bu sayede sperm DNA’sı hasar görmemiş olur. Normal aşılama yönteminde kaliteli spermler seçmek için 2 farklı yöntem tercih edilir. Bunlar Gradient ve Swim Up yöntemidir.Ben asılama olduktan sonra duydum doktoruma sordum ıkısıde aynı dedi
Evet evden uzakta olmuyor malesef aynı şeyleri yaşadım çok iyi bir doktor bulmuştum hastaneden ayrılıp uzak bir hastaneye gitti oturup ağlıcaktım resmenBende çok değiştim doktor..birini beğendim o benim kaldığım evden uzak..aşılama ona yapamazdım hemen dinlenmek lazım
Bende gnolf 75 el başladım sonra 2 gün 112.5 çıkardılar sonra istedikleri büyüklüğe gelmiştiGonal f 0,75 le basladı 112,5 en son ıkı tane 150 ml yapıldı size
Görünmüyor canım bu nedir
HallettimGörünmüyor canım bu nedir
Yani toplam da kaç gün kullandın cnmBende gnolf 75 el başladım sonra 2 gün 112.5 çıkardılar sonra istedikleri büyüklüğe gelmişti
6 gün kullandımYani toplam da kaç gün kullandın cnm
Anladım cnm ben de 5 gün kullandım bıgun ile birlikte salıya kadar tekrar kullancam inşAllah benim yumurtam da istenilen büyüklüğe ulaşır6 gün kullandım
Meryem suresinide hem okumak hem dinlemek güzel
Aynen onu da duydum inşAllah ona da başlayacağım inşAllah Rabbim dualarımızı kabul eylesinMeryem suresinide hem okumak hem dinlemek güzel
Dün adet oldum canımcanıım sonucun ne çıktı güzel haber verirsin inşAllah
Bendede var canım..normal hiç korkmaMerhabalar ben bu sabah aşılama yaptırdım fakat çok fazla gaz sancım var neden oluyor normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?