aşılama aşaması

Ya tabi ki orası öyle doktorumun bana dediği doğal hamile kalman lazım ben stresli olduğumun farkın da değilim sanırım küçücük şeylere stres yaptığım için bu da biryerlerden çıkıyor
İyi senin doktorun güzelce anlatıyor..benimki tak tak yaptı bu kadar..ben kendim ordan burda okuyorum..ona kalırsa tüp bebek

Salı günü gittiğim de sorarım inşAllah bana mikroçipli aşılama falan demedi hiç biz hep aşılama yaptırcaz dedik hep bir engel çıktı gittiğimde de aşılama yapalım dedi direk mikroçipli aşılama nedir acaba ben de merak ettim

Ben asılama olduktan sonra duydum doktoruma sordum ıkısıde aynı dedi

İyi senin doktorun güzelce anlatıyor..benimki tak tak yaptı bu kadar..ben kendim ordan burda okuyorum..ona kalırsa tüp bebek
Allah razı olsun yani sorularıma cevap veriyor bugün sorumu geçiştirmesi o yüzden sinirimi bozdu ya ben o kadar doktordan vazgeçtim ki aşılama yaptırmamın gecikmesinin sebeplerinden biri

Allah razı olsun yani sorularıma cevap veriyor bugün sorumu geçiştirmesi o yüzden sinirimi bozdu ya ben o kadar doktordan vazgeçtim ki aşılama yaptırmamın gecikmesinin sebeplerinden biri
Bende çok değiştim doktor..birini beğendim o benim kaldığım evden uzak..aşılama ona yapamazdım hemen dinlenmek lazım

Ben asılama olduktan sonra duydum doktoruma sordum ıkısıde aynı dedi
Aslında normal aşılama ile arasında çok fazla fark yoktur. İşleme hazırlık süreci aynı şekilde devam eder. Yumurta hücresi ilaçlar yardımıyla geliştirilir ve olgunluk zamanı geldiğinde çatlatma iğnesi yapılır. Mikroçipli aşılamada tek fark spermlerin hazırlık sürecidir. Kaliteli spermleri seçmek için özel geliştirilmiş çipler kullanılır. Aynı zamanda bu yöntemde santrifüj yapılmaz. Bu sayede sperm DNA’sı hasar görmemiş olur. Normal aşılama yönteminde kaliteli spermler seçmek için 2 farklı yöntem tercih edilir. Bunlar Gradient ve Swim Up yöntemidir.
İnternetten baktım bence de bir fark yok

Bende çok değiştim doktor..birini beğendim o benim kaldığım evden uzak..aşılama ona yapamazdım hemen dinlenmek lazım
Evet evden uzakta olmuyor malesef aynı şeyleri yaşadım çok iyi bir doktor bulmuştum hastaneden ayrılıp uzak bir hastaneye gitti oturup ağlıcaktım resmen

Bugün birşey öğrendim sizinle de paylaşayım hepiniz aşılama olduğunuz için.

Merhabalar ben bu sabah aşılama yaptırdım fakat çok fazla gaz sancım var neden oluyor normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…