• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama aşaması

merhaba arkadaşlar yeni katıldım cuma günü aşılamam yapıldı heyecanla bekliyorum sizler aşılamadan kaç gün sonra nasıl öğrendiniz tuttuysa öncesinde belirtiler nedir bilmek isterim

Kızlar benim tahlil sonuçlarım çıkmış hepsi normal sadece CRP değeri yüksek bu konu hakkında bilginiz varmı acaba

merhaba arkadaşlar yeni katıldım cuma günü aşılamam yapıldı heyecanla bekliyorum sizler aşılamadan kaç gün sonra nasıl öğrendiniz tuttuysa öncesinde belirtiler nedir bilmek isterim
Merhaba.Banada yapılacak Allah izin verirse..kaç yumurta oluştu ve öncesinde ne kullandın canım?

Doktorun hormon testimi istedi senden canım?
Şeker ve amh testimi istedi cnm moralim çok bozuldu her ay Çifter Çifter çatlayan yumurta femara yla bu ay hiç gelişmemiş.ilk defa yumurta yok dedi bana bi doktor.iptal bu ay dedi

Şeker ve amh testimi istedi cnm moralim çok bozuldu her ay Çifter Çifter çatlayan yumurta femara yla bu ay hiç gelişmemiş.ilk defa yumurta yok dedi bana bi doktor.iptal bu ay dedi
Nasıl kuzum hiçmi yok dedi yumurtan?femara bildiğim kadarıyla güçlü bir ilaç

Nasıl kuzum hiçmi yok dedi yumurtan?femara bildiğim kadarıyla güçlü bir ilaç
Ya ben ilaçsız hissediyordum her ay bu ay noldu anlamadım ultrasonda görünmesi ama gerçekten çok küçükler daha dedi gelişmez bunlar büyük ihtimalle dedi amh baktırıcam işte yarın

Ya ben ilaçsız hissediyordum her ay bu ay noldu anlamadım ultrasonda görünmesi ama gerçekten çok küçükler daha dedi gelişmez bunlar büyük ihtimalle dedi amh baktırıcam işte yarın
Ama sen benimle aynı başladın öyle diğilmi?femara kaç gündür kullanıyorsun?

Amh sende daha iyi kuzum sanırım öyle demiştin

Ama sen benimle aynı başladın öyle diğilmi?femara kaç gündür kullanıyorsun?
Evet birlikte başladık beş gün kullandım sonunu pazar sabah içtim birdahaki regl e günde 3 yapcaz femara yı dedi aslında iğneyi diyeceğim ama oda çok pahalandı biz üç doz femarayla devam edicez artık dedi

Evet birlikte başladık beş gün kullandım sonunu pazar sabah içtim birdahaki regl e günde 3 yapcaz femara yı dedi aslında iğneyi diyeceğim ama oda çok pahalandı biz üç doz femarayla devam edicez artık dedi
Bak bunu bilmen iyi oldu..demek sana femara dozu az geliyormuş..senin yaşın az olduğu için şimdiden iğneye hemen geçme..birdahakinde günde 3 defa et dediği gibi..o zaman büyüyecekler eminim..çünkü senin Amh benimkinden yüksek

Eski testlerde Amh kaç sende?
Benim hiç amh testim yok yaptırmadım diğer hormonlara bakaraktan istemedi doktorum ya ben normalde de klomen falan kullanmamda kullanmasam da yumurtam hep oluşuyordu acaba diyorum erken mi çağırdı doktorum.kontrol için bilmiyorum ya ben hayretler içindeyim sadece

Benim hiç amh testim yok yaptırmadım diğer hormonlara bakaraktan istemedi doktorum ya ben normalde de klomen falan kullanmamda kullanmasam da yumurtam hep oluşuyordu acaba diyorum erken mi çağırdı doktorum.kontrol için bilmiyorum ya ben hayretler içindeyim sadece
O zaman ben yalnış anlamışım..ama yinede kuzum sanmıyorum senin Amh düşük olsun.Bak benim eltimde 20 üstünde 3 sene cocuğu olmuyor..ama Amh bilmiyor doktor istemiyor yaşından dolayı istemiyor.Klomen zaten ben hiç beğenmiyorum..acaba gelen ay başka doktoramı görünsen

Back