• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama aşaması

Yaaaa ben ozaman 15 gün boyunca yüürüyeyim bizimde aynı keçiboynuzuyla yükselttik 3 4 katına çıkardık çok çok teşekkür ederim şuan gidiyorum umutsuzdum ama umut yüklemesi yaptın resmen bana 🥰
Canım benim inşallah emeğinin meyvesini alırsın 🥰🤩 evet yürüyüş yap Sağlıklı beslen , avokado tüket gün içinde . Takdiri ilahi ama gayretimiz de elimizden geldiğince olsun 🥰🤲🏻

Canım benim inşallah emeğinin meyvesini alırsın 🥰🤩 evet yürüyüş yap Sağlıklı beslen , avokado tüket gün içinde . Takdiri ilahi ama gayretimiz de elimizden geldiğince olsun 🥰🤲🏻
Amin canım amin siz ilk aşılama tutmayınca diğer ay mı hemen 2.nci yaptırdınız acaba

Kızlar hayırlı haber almamız umuduyla müjdeler işitimemiz umuduyla kur'an okuma imkanı olan herkes bir meryem suresi okuyabilirmi🙏 Hep dualarımdasınız bana da yer verin nolur 🙏

Canım bizim de sayımızı az buldu bende tam polikistik över değil ama bulgusu olduğunu söyledi famera yazdı birde insülin direnci istedi bu şartlarda normal gebelik zor dedi aşılama da umutsuz konuşmadı
Yok bana sayıni demedi muayine etdi ve bu kadar.

Canım bizim de sayımızı az buldu bende tam polikistik över değil ama bulgusu olduğunu söyledi famera yazdı birde insülin direnci istedi bu şartlarda normal gebelik zor dedi aşılama da umutsuz konuşmadı
Kuzum seni muayine etdimi öyle dedi?

Yaaa demek her keste farklıymış zaten iğneler çok pahalı
ne iğnesi ki bu çatlatma iğnesi veriliyo yumurta geliştiricedn sonra öyle bir iğne mi yoksa famera yerine mi verilen bir iğne valla bnce bunlarda ucuz değil 500 tl ödedim az önce

ne iğnesi ki bu çatlatma iğnesi veriliyo yumurta geliştiricedn sonra öyle bir iğne mi yoksa famera yerine mi verilen bir iğne valla bnce bunlarda ucuz değil 500 tl ödedim az önce
Yumurta büyüten gonal f..yok benim iğnelerim raporlu olduğuna 1200 etdi normalde 3000 4000

Back